Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
165.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimboli

quote:

Orijinalden alıntı: orhansen
    ön camlara rüzgarlık taktınız mı yada takan bir arkadaş var mı?

Ben taktırdım.Sigara içmiyorum.Yağmurlu ve klima çalıştırılmayacak havalarda iyi oluyor.Cama geçmeli, yapıştırma işlemi yok.180 tl

Sn cimboli,

Çok teşeküür ederim. Size zahmet verdim.
    Güzel olmuş, bende mesajınızı görünce sipariş ettim. İzmir mais de yok. 2 günde gelecekmiş.
    Bu arada ön koltuktaki aslan da çok daha güzel olmuş, yakışmış.

Saygılarımla,

• Arkadaşlar bu arabanın ilk bakımı kaç binde yapılıyor? Kitapçığa çok detaylı bakmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Arkadaşlar bu arabanın ilk bakımı kaç binde yapılıyor? Kitapçığa çok detaylı bakmadım.

1 sene veya 20.000 km
  • Bugun aracimin camlarina(on cam haric) llmuar cam filmi uygulattim. Renkli cam filmi sevmedigimden metal katmanli %50 isiyi engelleyen acik renk filmi tercih ettim. Bu sene ne kadar etki gosterecegini merakla beleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Bugun aracimin camlarina(on cam haric) llmuar cam filmi uygulattim. Renkli cam filmi sevmedigimden metal katmanli %50 isiyi engelleyen acik renk filmi tercih ettim. Bu sene ne kadar etki gosterecegini merakla beleyecegim.

bende düşünüyorum aynı uygulamayı. fotoğraf ekleyebilir misiniz ??? ne kadara mal oldu ve kapı dşemelerini söküyorlarmı bu işlem için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmtblt

quote:

Bugun aracimin camlarina(on cam haric) llmuar cam filmi uygulattim. Renkli cam filmi sevmedigimden metal katmanli %50 isiyi engelleyen acik renk filmi tercih ettim. Bu sene ne kadar etki gosterecegini merakla beleyecegim.

bende düşünüyorum aynı uygulamayı. fotoğraf ekleyebilir misiniz ??? ne kadara mal oldu ve kapı dşemelerini söküyorlarmı bu işlem için ?

İzmirde iseniz Mais Bornova shoroomda sol ön köşede duran sarı clio ve ortadaki beyaz Latıde de uygulanmış. Bana da önerdiler. 3 gün camların açılmamasını istiyorlar. Sökme işi aklıma gelmemişti, sormadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmtblt

quote:

Uygulamada cam fitillerinin altina ulasabilmek icin kapinin ust kismindaki deri+plastik parcayi cikariyorlar. Bende once korktum. Ama kolay cikan bir parca. Benim Istanbul'da yaptirdigim forumlarda ismi sikca gecen Llmuar bayiine 300 TL odedim. 2 Gun camlar kapali gezmemi tavsiye ettiler. Resim eklemeye calisacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Arkadaşlar bu arabanın ilk bakımı kaç binde yapılıyor? Kitapçığa çok detaylı bakmadım.

Digital bilgi ekranında servis için kaç km/kaç ay kaldığı yazıyor.

• Bu sabah sağ arka kapıdaki çizikle uyandım kötü yapmışlar. kasko olmadığı için şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum. resmini paylaşıyorum. pasta cila uygulaması işe yarar mı acaba?

RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3
  • Geçmiş olsun. Çeşit çeşit insan var. Kendini savunamayacak durumdaki bir arabaya saldırarak içindekileri döken bir tip daha işte.

Buna yapacak birşey yok. Çizikler epey derin görünüyor. Ama ufak bir lokal işlemle kapının tamamını boyamadan düzeltmek mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Geçmiş olsun. Çeşit çeşit insan var. Kendini savunamayacak durumdaki bir arabaya saldırarak içindekileri döken bir tip daha işte.

Buna yapacak birşey yok. Çizikler epey derin görünüyor. Ama ufak bir lokal işlemle kapının tamamını boyamadan düzeltmek mümkün.

hocam lokal işlerm derken boya diyorsunuz değil mi. çizik kapatma kalemleri filan yaramaz değil mi? ya da pasta cila?
  • O kalemler sadece göz yanılması yaratabilir. Belki ince kılcal çiziklerde başarılı olabilirler ama böyle geniş ve derin bir çiziğe yapabilecekleri birşey yok ne yazıkki. Pastayla doldurmakta ancak boya alttan kalkmasaydı birşeyler yapabilirdi. Sizdeki örnekte artık son noktaya kadar girilmiş görünüyor.

Yaptırmazsanız birşey olmaz (paslanma vs.) ama öylede gezilmezki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Bu sabah sağ arka kapıdaki çizikle uyandım

kötü yapmışlar. kasko olmadığı için şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum.

resmini paylaşıyorum. pasta cila uygulaması işe yarar mı acaba?

RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3

Öncelikle geçmiş olsun.

Savunmasız araçtan ne istemişler bilinmez

Boyatırsanız mutlaka boya öncesi ve sonrasının resimlerini çekin. (ileride satma durumunda kaza değil çizik olduğunu belgelersiniz)

Boyatmak istemezseniz ise aracın renginde boya ile kürdan ile nokta nokta çiziğin içini dolurarak görünürlüğü engellersiniz.

Sonrasında ise PASTA ile yüzey ile uyumu sağlayıp işlemi bitirirsiniz.

İyi forumlar...

• cevaplar içişn teşekkür ederim.
  • benim kardeşin Clio'ya da yazmışlardı...

bizimki gitmiş aynaya trabzonspor kokusu mu bişe asmış, ondan etkilenmiş olacak ki...

"alaz" diye bişe yazmış büyük harf. önce "laz" yazdı heralde, o kısa gelince a ekledi...

ne mutlu ki maldan yana sıkıntımız olmuyor TR'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

ne mutlu ki maldan yana sıkıntımız olmuyor TR'de

Eee normal dostum.

MAL, MAL'a zarar verir

İyi forumlar...
  • Renault tüm araçlarını yeniledi, bi tek Scenic kaldı. Çok ufak bi makyaj dışında dışlanmış gibi duruyor şu an.

1.6'dan hala tarih yok sanırım değil mi? sayfayı eskittim hergün girmekten
  • Tüm Scenic sever forum üyelerine selam;

Bende aranıza 5 kişilik, EDC şanzıman, full paket bir sceniz alarak katılmak için çaba göstermekteyim ancak aradığım hiçbir bayide bu özellikte araç yok. Yakınınızdaki bayilerde bu özellikte bir araç varmı acaba? Bana araç bulma konusunda yardımcı olabiliseniz sevinirim Birde bu yeni kasa çıkma durumu ve 1.6 motor açıkcası kafamıda kurcalamıyor değil. Beklemelimiyim, yoksa bu keyiften daha fazla mahrum kalmamak için almalıyım?? Arabamıda satmış olmamdan dolayı daha fazla araçsız kalmamak için alma konusundaki eğilimim daha fazla. Sizler ne dersiniz??

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.