Bildirim
Renault fluence 1.5dci bussines -- Fiat linea 1.3 multijet dynamic
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiat -
tabikide fluence.nedense dıştan itici gelsede içi rahat ve ferah aracın. -
Linea'nın tek artısı motor hacminin küçük olması sayesinde vergisinin düşük olacak olması olabilir. Yakıt tüketiminde ahım şahım bir fark da olmayacaktır. -
Fluence yada linea demiyorum ama 1,3 linea almam tavsiye etmem linea alıncaksa 1,6 alınır -
quote:
Orijinalden alıntı: delgadobm
Fluence yada linea demiyorum ama 1,3 linea almam tavsiye etmem linea alıncaksa 1,6 alınır
Ben aksini düşünüyorum. Linea alınacaksa 1.3'ü alınmalı kesinlikle.. -
Ic hacmı daha genıs olmasından ve 1.5 motordan dolayı fluance dıyorum. -
Eğer şirket için alınmıyorsa şahsi fluence bussines alınmaz bence şahıs kullanımı için alınacak fluence expression donanım olmalı bence en az. Linea Dynamic ise şahıs kullanımına daha uygun donanım sunan bir model ben olsam linea alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: DursunBey
quote:
Fluence yada linea demiyorum ama 1,3 linea almam tavsiye etmem linea alıncaksa 1,6 alınır
Ben aksini düşünüyorum. Linea alınacaksa 1.3'ü alınmalı kesinlikle..
Aksini düşünüyorsunuz da 1,3 linea çok hantal kalıyor dur kalkta aracı sırtında taşıyormuş gibi oluyor. -
quote:
quote:
quote:
Aksini düşünüyorsunuz da 1,3 linea çok hantal kalıyor dur kalkta aracı sırtında taşıyormuş gibi oluyor.
1.3m.jet linea 95 hp -fluence 85 hp yanlız
-
Tartışmasız Fluence.. Fluence bir amiral gemisidir.. Linea sıradan bir otomobil kullanım hissi verir, Fluence ise D sınıfına yakın konforludur.. Üstelik yakıt tüketimi her motor Lineadan daha düşük.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingonur4
quote:
quote:
quote:
Aksini düşünüyorsunuz da 1,3 linea çok hantal kalıyor dur kalkta aracı sırtında taşıyormuş gibi oluyor.
o zaman linea derim 10 beygir fazla
siz 1,3 linea kullandınız mı hocam ?
-
İki arabayıda, belirtilen motorluları test ettim iki hafta önce. Linea motor, ivmelenme, süspansiyon konusunda Fluence'den bir kaç adım önde. Bence fluence'e o parayı vermeye değmez Linea tam bir fiyat performans ürünü. Yeni tasarımlısı çıktığı için şuanki arabalarına ciddi indirim yapacakları kesin. -
1.3 multijet Linea'yı bir gün boyunca kullandım araç tamamen ekonomi ucuzluk üzerine üretilmiş. Fiyat performans başarılı ancak yine de c sınıfının en kötü sedanı denilebilir. Fluence tercihim olur. -
İki arac arasında fluence derim. Ama normalde olsa fluence de almam. O nasıl bir tipsizliktir arkadaş. -
Linea'nın yeni tasarımlısı çıkacak onu bekleyin derim.Yoksa bu ikisi arasında Fluence.ama 1.3 mjet daha performanslı hemde vergisi az.karar sizin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kingonur4
quote:
quote:
quote:
o zaman linea derim 10 beygir fazla
siz 1,3 linea kullandınız mı hocam ?
otomatik kullandım,otomatiği hiç güzel olmamış vitez geçişleri iyi değil,
-
ben punto 1,3 90 hp kullanıyorum, hiçbir dostuma akrabama arkadaşıma kısacası sevdiğim hiçkimseye tavsiye etmiyorum, araç rüzgarı arkana alırsan ekonomik karşına alırsan değil böyle ince bir çizgide diyebilirimi varın performansını siz düşünün... üstüne üstlük sürekli problem sürekli problem... %80 şehirdışı tüketim tüm kasmalarıma rağmen dünki tüketimim 4,7 litre.... -
Fluence ama 90hp olanı değilde 110hp olanı tercih edilmeli bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: BenGiDeR
Fluence ama 90hp olanı değilde 110hp olanı tercih edilmeli bence.
+1
baz donanım olması nedeniyle iç dış çok boş ama baz donanımda fluencelere 105 hp 6 ileri vitesli motor alınabiliyor diye biliyorum.6 vitesli autantik fluence görmüştüm.
Benzer içerikler
- mercedes cla neden tutulmuyor
- b suv
- captiva alırken nelere dikkat edilmeli
- kadjar neden tutulmadı
- fiat fiorino otomatik vites yorumlar
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X