Şimdi Ara

renault fluence 1.5 dci + edc (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: gü

Merhaba. 7. maddede bahsettiğiniz direksiyondan ses açma kısma özelliğini nasıl yapıyorsunuz?

dediginizi tam anlamadim direksiyonun yaninda kumanda var, sizinki privilege sizinkinde hayli hayli olmasi lazim? yok mu?

Anladım sağ taraftaki kumandayı diyorsunuz. Ben de direksiyon üzerinde (cruse control + - tuşlarının olduğu yerde) zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 18 Temmuz 2014; 1:43:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence,laguna,symbol,r19,r9 gibi araçları tanımış ve kullanmış birisi olarak eğer başka alternatifler varsa onlara yönelin derim.

• alacak arkadaşa yağmurlu günde fluence raporu vereyim;

öncelikle herkesin eleştirdiği burun kıvırdığı şu "yerden yüksek leylek gibi" genellemesine değinmek istiyorum;

Allh arabayı leylek gibi yapan mühendisten razı olsun. bugün öyle yollardan geçtim ki iyiki leylek gibi bir arabam var dedim. su seviyesi kapıların alt çıtalarının üst hizasını geldi ( durgun halde). hareket halinde daha da yükseliyordur. yolda çok araç kalmış bu arada bugün önemli işi olmayan yola çıkmasın; hele arabası "leylek" gibi olmayanlar daha da dikkat etsin :)

kısaca bizim ülkemizde bu bir gerçek yağmur yağdımı bazı bölgelerde göller oluşuyor, fluence bu gibi şartlara çok uygun, hem yoldaki göllerden hemde suların getirdği kaldırım taşı vb gibi engellerin üzerinden korkmadan geçebiliyorsunuz. silecek performansındada memnun kaldım gürültülü değil ve seçenekleri yeterli.

sadece arka cama yağmur kaydırıcı koymak lazım sanırım dur kalk trafikte oldukça görüş kısıtlandı.

kısaca söylemek gerekirse; yağmur performansıda benden geçer not aldı.

hayırlı günler.

• renault aracların en sevdiğim yanı yerden yüksekligi ,tr şartlarında yüksek araba daha iyi hertürlü yola gidebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

''babasının vosvosunun yolcu koltuğunda oturan, ehliyeti olmayan, arabası olmayan, Fluence'den kötü arabası olan, mantıksız Fransız araç düşmanlığı, belki ağır milliyetçi duygulara sahip olanlara göre kötü araçtır''

Mantık çerçevesine gelecek olursak; DCİ+EDC müthiş bir ikilidir ve Fluence belki sıfır fiyatı abartılı olsa da, ikinci el temiz ve uygun fiyata bulunduğu takdir de kaya gibi araçtır.

Senin bu Renault aşkın nerden geliyor?İsteyen istediği yorumu yapar buna karışamazsın.Sen iyi,müthiş,kaya gibi dersin;ben çöp,kalitesiz,teneke gibi derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.