Şimdi Ara

renault fluence 1.5 dci + edc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen hemen bütün kullanıcılar benimle aynı fikirdeler.. Kullananlar oldukça memnun... Ben extreme modeli ile businnesi karıştırdım galiba... extreme boş değilmiş... fluence dosta düşmana karşı gösterişli bir aracım olsun diyenler için uygun değil... biniciye güzel araç... daha önce edc forumunda da epey yazdık o zaman araçlarımız çok yeniydi. Yanlış hatırlamıyorsam haluk23 nickli arkadaş megane edc ile 1-2 arası geçişlerden çok şikayetçiydi. Ancak ben powershift şanzımanda da aynı olaya şahit oldum...
  • powershift edc nin aynisi zaten wikipediadan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur ikiside getrag tarafından üretiliyor diye biliyorum... ama birebir aynı değildir heralde
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Hangi sedan aracın arka cam sileceği Var dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skodaların oluyor; ben neden koymuyorlar onu anlamıyorum tamam hareket halindeyken sorun yok ama dur kalk trafikte baya baya arkayı göremiyorsunuz.

hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcay

doğrudur ikiside getrag tarafından üretiliyor diye biliyorum... ama birebir aynı değildir heralde

http://chicagopressrelease.com/news/start-of-production-of-the-dry-getrag-powershift-transmission-6dct250

bu makaleye göre birebir aynı.

fluencedekininde adı 6dct250

hayırlı günler.
    cevap için teşekkür ederim... benim kafamı karıştıran renault da kullanılan edc max 240 nm torka kadar dayanabiliyormuş nerde okudum pek hatırlamıyorum... fordun 2.0 tdci lerinde kullanılan powershift edc ile aynı değildir bence... powershiftin farklı versiyonları mevcut sanki. Makalede benim anladığım fiestada bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

skodaların oluyor; ben neden koymuyorlar onu anlamıyorum tamam hareket halindeyken sorun yok ama dur kalk trafikte baya baya arkayı göremiyorsunuz.

hayırlı günler

Camla açılan arka bagaj kapağı olursa ona liftback denir

Yani sedanlarda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

skodaların oluyor; ben neden koymuyorlar onu anlamıyorum tamam hareket halindeyken sorun yok ama dur kalk trafikte baya baya arkayı göremiyorsunuz.

hayırlı günler

Yani sedanlarda yok

arkadasim bende biliyorum sedan ne hb ne arabadan az cok anlariz cok sukur. skodanin bir modelinde sedan olmasina ragmen arka silecek mevcut simdi aklima geldi eski 306 sedanlarda da arka silecek mevcuttu.

• quote:

quote:

hayırlı günler

Yani sedanlarda yok

aha dusunuce gene aklima geldi temprada da vardi

• quote:

quote:

quote:

hayırlı günler

Yani sedanlarda yok

İşte o da liftback sedan değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı günler

Yani sedanlarda yok

İşte o da liftback sedan değil

ama arka cami sabittir tempranin, 306 sedana ne diyeceksin? skoda octavi modelide hatirladim, hatta ekstra donanim listesinde. yani kesinkez olmaz diye bir husus yok.

Hocam Skoda octiler sedan değil liftback Tempra cam açılmasa da liftback

306 ne onu bilmiyorum

• Forumda bu kadar seviyeli ve güzel tartışmalar görmeyeli uzun süre olmuştu . İkinizide sadece alkışlıyorum .
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    POWERSHIFT FOCUS gelecek 1.5 TDCİ 120 300 onu bekleyin fordun şanzumanı gayet sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

POWERSHIFT FOCUS gelecek 1.5 TDCİ 120 300 onu bekleyin fordun şanzumanı gayet sağlam

Powershift ile Edc nin aynı olduğunu biliyorsunuz dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akcay

cevap için teşekkür ederim... benim kafamı karıştıran renault da kullanılan edc max 240 nm torka kadar dayanabiliyormuş nerde okudum pek hatırlamıyorum... fordun 2.0 tdci lerinde kullanılan powershift edc ile aynı değildir bence... powershiftin farklı versiyonları mevcut sanki. Makalede benim anladığım fiestada bahsediyor.

260 nm olması gerek. güncellenmemiş 1.5 dci lerin torku 240 nm
  • newtonmeter kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı şanzuman deil EDC ile POWERSHIFT
  • Revizyon farkı var
  • Getrag dct250 Edc oluyor. Max 250nm ve fwd . Ford'un aynı kriterlerdeki araçları için kullandığı şanzıman hangisi? Getrag sitesine bakarsanız dct250 haricinde başka şanzıman yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.