Bildirim
Renault Europa mı Hyundai Accent mi ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
R19 hem yedek parça hem piyasası açısından daha üstün bir modeldir. Siena 1.6 tüplü olanlar (veya 1.2) ve 96 model civarı tüplü Toyota Corolla 1.3 ler de düşünülebilir. -
r19 gerçekten hem parça olarak hem yakıt olarak sizi üzmez....yakıtı adeta kokluyor...piyasası da iyidir...bütçeyide yazssaydınız başka araç tavsiyesi de yapabilirdik...:) -
11 sene yumurta accent kullanmış biri olarak kesinlikle europa diyorum -
14 bine bi ara Megane alınıyordu, yükseldi mi piyasa bu kadar? Megane bakın bence, hala alınabiliyorsa tabi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: SejanRuby
14 bine bi ara Megane alınıyordu, yükseldi mi piyasa bu kadar? Megane bakın bence, hala alınabiliyorsa tabi..
14 bine alınan Megane hayır etmiyo hocam bu günlerde -
5 Sene Europa ve 6 ay Accent kullanmış biri olarak kesinlikle Europa diyorum. 1.6 RnE(enjeksiyonlu megane motor) olursa yakıtı da koklar. -
Çok Teşekkürler Arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 senedir 98 model europa kullanıyorum,aracım yağ bakımları hariç sanayiye gitmiyor ve gerçekten benzerlerine göre çok az yakıyor..Kliması olmadığı için yakın zamanda klimalı bir üst segmentte birşeyler almayı düşünüyorum ama kliması olsaydı sanırım sıfır araba alana kadar değiştirmeyi düşünmezdim..Tavsiye ederim hocam.. -
Accent b segment,europa c biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
europa alırsanız karbüratörlü almayın sakın. çok çektik biz:( -
geçen hafalarda uzun zamandır binmediğim europa 1.6e enjeksiyonlu arabaya bindim 3.viteste gaza biraz doknayım dedim patanaja oturdu ibreye bi baktım 110 masalah dedim 17 senelik arabada bu performans hayret verici yani diyeceğim europa bi efsaneee
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X