Şimdi Ara

Renault Clio Williams (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne Clio'muş arkadaş. Seriden neler neler çıkmış.

Renault Clio Williams
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

şu koltuklar bizim evde bilem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

şu koltuklar bizim evde bilem yok

• Ekşideki bazı mallar aracın stock lastik jantlarına laf etmişler,,insan hayret ediyor,aracın koleksiyon değerini bilmeden sallamış niyaziler. Mal her yerde mal. Sonra dh'ye laf ederler şöyle böyle diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 1 Temmuz 2018; 11:36:19 >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Hiyar iste , allahdan etrafimda boyle tipler yok olsada ebesini belleyip disliyoruz zaten boyle kazandigi paranin aciklamasini yapanlar.

Dandik kulustur aracini 100 bin den koymus birde . Opermisin sabahini birakirsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

Bu mesaj silindi.
    Bu araç dandik külüstür değil, dünya üzerinde sadece 500 adet bulunan Williams ortak üretimli bir araç.

Anlamıyorsanız arayıp uğraşmayın diye adam öyle yazmış, iyi yapmış bak nasıl konuşuyor herkes.
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264330746&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelDescription=williams&makeModelVariant1.modelId=6&pageNumber=1&scopeId=C&fnai=prev&searchId=da0f82a5-55ab-993f-2025-1a532a7c93a4

Aynı aracın Fransa'daki fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 1 Temmuz 2018; 13:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Bu araç dandik külüstür değil, dünya üzerinde sadece 500 adet bulunan Williams ortak üretimli bir araç.

Anlamıyorsanız arayıp uğraşmayın diye adam öyle yazmış, iyi yapmış bak nasıl konuşuyor herkes.
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264330746&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelDescription=williams&makeModelVariant1.modelId=6&pageNumber=1&scopeId=C&fnai=prev&searchId=da0f82a5-55ab-993f-2025-1a532a7c93a4

Aynı aracın Fransa'daki fiyatı.

Alıntıları Göster
    Benim aracla kafa kafaya carpissam tost ederim o araci , benim kastettigimi anlamamissin

Bak bir araci yada herhangi bir urunu satmak istersen koyarsin ilana aciklamaya arac(urun) hakkinda yazarsin

Yok bilmem ne iciyorum suanda , yok avukatim cok para kazaniyorum satmaya ihtiyacim yok aslinda gibi malca seyler yazarsan dalga konusu olursun cok normal

Bmw(2015 model) sattim , audi sattim (2013 model) hic birinde kendi meslegim yada ne ictigim yedigim hakkinda birsey yazmadim , arac hakkinda yazdim detayli ilan aciklamalarina

Bu tarz insanlardan arac felan alinmaz .net

• quote:

Benim aracla kafa kafaya carpissam tost ederim o araci , benim kastettigimi anlamamissin

Bak bir araci yada herhangi bir urunu satmak istersen koyarsin ilana aciklamaya arac(urun) hakkinda yazarsin

Yok bilmem ne iciyorum suanda , yok avukatim cok para kazaniyorum satmaya ihtiyacim yok aslinda gibi malca seyler yazarsan dalga konusu olursun cok normal

Bmw(2015 model) sattim , audi sattim (2013 model) hic birinde kendi meslegim yada ne ictigim yedigim hakkinda birsey yazmadim , arac hakkinda yazdim detayli ilan aciklamalarina

Bu tarz insanlardan arac felan alinmaz .net

Alıntıları Göster
    Hocam 2015 model audi bmw altı üstü bi arabayken, bu araç bir otomobil farkında mısın? Bundan 100 sene sonra bu arabayı satıp onlarca belki de yüzlerce bmw alabileceğinin farkında mısın?

• 3 günlük bmeci audici paralı müteahitler gelmiş dünyada sayılı bulunan bir aracı eleştiriyor. Git bmw ne audine bin sen kardeş.

Utanmadan kafa kafaya çarpışsak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 1 Temmuz 2018; 16:38:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    seri köz getir kardeşim, yengen kurudu
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam siz hic ilan verdiniz mi bilmiyorum, fakat bu adamın;

10.000TL+zeytin bahcesi

Hyundai accent+şırnakta 1+1 ev

35.000 vereyim ver

90.000 olmaz mı

Dondurulmuş lahmacun paketleme makinesi

Gibi teklifler almamak icin tek caresi bu sekilde bir ilan vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Hocam siz hic ilan verdiniz mi bilmiyorum, fakat bu adamın;

10.000TL+zeytin bahcesi

Hyundai accent+şırnakta 1+1 ev

35.000 vereyim ver

90.000 olmaz mı

Dondurulmuş lahmacun paketleme makinesi

Gibi teklifler almamak icin tek caresi bu sekilde bir ilan vermek.

Alıntıları Göster
    Arsa , cek vs vermeye calisanlar oluyor . Kibarca olmaz iyi gunler diyorum

46.500 e el sikisip ilana koydugum gun sattigim araca bir kisi tanidigiz zaten 35.000 olmazmi demisti ki ilanima sadece nakit olarak satisdadir pazarlik yokdur yazmama ragmen

• Bu ülkenin tek sorunu herkes her şeyi en iyi kendi bildiğini ve kendinin mükemmel olduğunu sanması,yazılan yorumlar o kadar kin ve nefret dolu ki (özellikle ekside) utanmasalar adam böyle bir ilan verdi diye dövecekler yazık ne diyeyim.

• Bu gün kendileriyle tanışma fırsatım oldu gerçekten karakterli agrasif bir duruşu var
     Renault Clio Williams
     Renault Clio Williams

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.