Şimdi Ara

Renault Clio Williams

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocukluğumdan beri hep hayalimde bu araba vardır. Forumda ilgili konu bulamadım.

Clio Williams, ilk olarak 1992 de 500 adet üretildi. İsmini o zamanlar Renault'un Formula 1'deki takımı olan " Williams F1 " den aldı. Sanılanın aksine Williams'ın bu araç üzerinde tasarım veya mühendislik açısından hiçbir etkisi olmadı. Geliştirmeyi şuanda olduğu gibi " Renault Sport " yaptı. Clio Williams'ta 1998 cc lik 16 valf ve 6100 devirde 150 beygir güç üreten motor kullanıldı(F7R). Bu motor ayrıca ufak tefek değişikliklerle Renault Megane Coupe'de kullanıldı. 0-100 km hızlanması 7.9 saniye olan Clio Williams 216 km hıza ulaşabiliyordu. Diğer Clio'lardan şişkin çamurlukları, lacivert rengi ve altın sarısı jantlarıyla hemen ayırt edilebilinir. Göstergeleri de dışı gibi mavi renktedir. Türkiye'de bildiğim kadarıyla 1 tane var. Kimbilir nerde ne durumda. . .

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

Renault Clio Williams

• Renault'nun çok önemli bir otomobiliydi..

Paylaşım için teşekkürler çok güzel
  • çok teşekkür ederim böyle bir başlığı açtğınız için.

hastasıydım williams-renault F1 team'in ve böyle bir model olduğunu daha yeni öğrendim :) gerçekten çok hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: whipy

http://www.sahibinden.com/clio_williamsWQQaXQQ13411998WQQpXQQdisplayitem

Varya ne kadar sevindiğimi anlatamam 14.000€ olsa anında alırım...
  • Araba çok hoşmuş, paylaşım için teşekkürler. Böyle bir modelin varlığından haberim yoktu.

Ama TR'deki adam da çok istiyormuş ya, meraklısına gider, tabi satılırsa...
  • Bu arabanın anahtarının kumanda teknolojisi infrared'ti. zamanında düz versiyonundan akrabamda vardı , televizyonu açan saatlerin öğrenme konumuna aracın kodunu kaydedip aracı satle açıp kapardım. Hey gidi yıllar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    renault scenic
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlandaki arabayı bu sene mahalli yarışlarda etap başında görmüştüm, Türkiye'de 3-4 tane daha var diye biliyorum hatta biri İbrahim Aybar'ın garajında 5-10bin km'de bile değildir belki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bu arabanın anahtarının kumanda teknolojisi infrared'ti. zamanında düz versiyonundan akrabamda vardı , televizyonu açan saatlerin öğrenme konumuna aracın kodunu kaydedip aracı satle açıp kapardım. Hey gidi yıllar.

Bravo
  • çok güzel ve ender bir model paylaşım için teşekkürler
  • Paylaşım için teşekkürler... Nostalji oldı...
  • teşekkürLer
  • Teşekkürler...
  • peugeot 205 benziyor...
  • güzel hort olmuş.
  • Otomobil genelin bu tarz paylaşımlara ihtiyacı var işte.teşekkürler.hort mort,beygir muhabbetinden iyidir
  • Hastası olduğumuz araçlardan. Hatta mavi clio'ları alıp buna çevirenler vardı. Motor ağzına kadar dolu tabiri sanırım bundan gelir. El girecek yer yoktur nedeyse.
  • şu koltuklar bizim evde bilem yok
  • 1.8 rsi modeli de buna çok yakın fakat türkiyede bunların temizi artık çok zor bulunuyor hatta kalmadı
  • Benim gözümde en iyi hot hatchtir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.