2000 modelrenault clio araba aldım, üzerindeki teyp görüntüde çalışıyor fakat radyo frekansı ayarlayınca bile ses gelmiyor. oto ses mazağazına götürdüm teyp arızalı dedi. bu teypler hakkında bilgisi olan var mı en kolay nasıl tamir ettirebilirim yada tamir ettirmeye değecek bi şeymidir ? yoksa hiç uğraşmadan gidip yeni bi cd li mp3 lü teyp mi satın alsam ?
ayrıca yeni bir teyip alırsam eğer ayrıyetten amfi almama gerek var mı yoksa teyibi bağlayınca yeterli ses performansı alabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: by_mysterious
arkadaşlar
2000 model renault clio araba aldım, üzerindeki teyp görüntüde çalışıyor fakat radyo frekansı ayarlayınca bile ses gelmiyor. oto ses mazağazına götürdüm teyp arızalı dedi. bu teypler hakkında bilgisi olan var mı en kolay nasıl tamir ettirebilirim yada tamir ettirmeye değecek bi şeymidir ? yoksa hiç uğraşmadan gidip yeni bi cd li mp3 lü teyp mi satın alsam ?
ayrıca yeni bir teyip alırsam eğer ayrıyetten amfi almama gerek var mı yoksa teyibi bağlayınca yeterli ses performansı alabilir miyim ?
yeni her zaman yenidir eğer bütçeniz de uygun ise pioneer deh 3650ui alın rahat edin.