Şimdi Ara

Renault Clio 1.8 Rsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arabayı çok beğendim fiyatıda çok makul acaba Clio 1.8 rsi için düşüncelerinizi,yorumlarınızı,deneyimlerinizi alabilirmiyim

• gaza her basışında vites kolunun dans etmesi ve virajlarda arabanın dans etmesi dışında iyi araç denebilir bide satarken de elinde kalır ancak o paraya alınabilecek en güçlü tipi güzel spor araç olduğu için tercih sebebi olabilir....
  • Kaç model

Birde virajlarda niye dans ediyormuş Clio anlamadım. Dans ettiğini hiç görmedim (HB modelin).
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Kaç model

Birde virajlarda niye dans ediyormuş Clio anlamadım. Dans ettiğini hiç görmedim (HB modelin).

o kasada sedan model yok zaten (clio 1.8 rsi kasadan bahsediyorum yeni kasa clio nun yol tutuşu iyidir.)
  • bahsi geçen araba 97-98 model
  • Araç güzel olabilir ama 97 98 model olduğu için bi kere kaybeder bence. Ayrıyetten 1.8. Kimsenin pek yanaşacağını sanmıyorum. Son kullanıcısı olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurman gerekir.
  • up up up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT CLİO 4 0.9 MOTOR TAVSİYE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya abi 1.8 rsi değilde şöyle o paraya alınacak başka seçenekler var...
  • kimse kusura bakmasında clıonun eskiside yeniside dans eder

bence iyi bir seçim olmaz vazgeç
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

kimse kusura bakmasında clıonun eskiside yeniside dans eder

Clio 3 mü

Belki virajda diğer araçlarla dans ediyordu ve yakasındaki tozu silkiyordur haklısın

ve clio nun eskiside yeniside olsa model seçeneği RS ile başlıyorsa evet iyi bir seçenek olmaz, kapışmak için

• +1

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Clio 3 mü

Belki virajda diğer araçlarla dans ediyordu ve yakasındaki tozu silkiyordur haklısın

ve clio nun eskiside yeniside olsa model seçeneği RS ile başlıyorsa evet iyi bir seçenek olmaz, kapışmak için

• yol tutuşuna laf eden arkadaşları ciddiye almıyorum...zamanının en iyi Gti serisi araçlarından 93 yılında piyasaya çıktığı ilk senelerde yankı bulan ve Williams edition olan nadide araçlardan biri ancak bu zamanda temizini bulmak tabiki çok zor...Zamanında Renault RS fanatikliğim bu aracı derinlemesine incelememe neden olmuştu :)

Motorunun modifiye uygun olması basit işlemlerle gücünün artırılması zamanın birçok performans tutkunu tarafından tercih edildi...0-100 esnekliği 8.6 saniye modifiye ile 7.5 saniyelere kadar çekilebiliyor...

Benim eski mahallemde bir abimizde beyazı vardı 1.8 8 valflik 110hp lik komple monifoltdan egzost kiti ve chip tuningle 122hp civarı bir güce ulaşılmıştı ve araç gerçekten serilik anlamında zamanın 106 Gti ile 1800 ve 8valf olmasından dolayı tork şanzıman ve kilo beygir üstünlüğü ile başarısını gösteriyordu.Senin ilgilendiğin kasasanın kodu MK1

Williams edition ise sağdan direksiyon 400 adet ingilterede üretilen adedi sonrası williams 1-2-3 serileri geldi tüm gelişimi aslına bakarsanız bu araçta görebilirsiniz zaman içinde sunroof sonrası ABS gibi sistemleri bu araca koyarak teknolojik şovunun bütününü renault bu araçla gösteriyordu şimdi ise geldiği nokta ortadadır...

Williams edition ise 2.0 16V lik 150hp motoru ile görev yapıyordu

Renault Clio 1.8 Rsi

Şayet temizini bulabilirsen pratikliği ve kullanım keyfi ile seni tatmin edecektir...!!!

http://images.forum-auto.com/mesimages/280388/DSCN3764.JPG
    http://images.forum-auto.com/mesimages/280388/DSCN3765.JPG
    http://images.forum-auto.com/mesimages/280388/DSCN3766.JPG
    http://images.forum-auto.com/mesimages/280388/DSCN3769.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 31 Ağustos 2007; 9:54:21 >

• Benim bildiğim çok güzel gidişi olan bi araç ama biraz fazla yakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Benim bildiğim çok güzel gidişi olan bi araç ama biraz fazla yakıyor

100km lik performans kullanımında 11-12lt lik bir tüketimi var...

normal kullanımda ise 7.5lt tüketimi var torku ve gazı mantıklı kullanırsanız 1.6lardan az yakıyor uzun yol verisi ise tam 5.2lt...!!!!
  • Williams olsa gözün kapalı al derdim ama 1.8 de güzel
  • quote:

quote:

Clio 3 mü

asilim döktürmüşsün yine :D

neyse arkadaşın sorusuna gelelim bahsi geçen makina çok hızlı bir makina olup bastığın zaman seni koltuğa çivileyen bir araçtır viraj kabiliyeti sanılanın aksine gayet iyidir hatta alçaltma kiti ve kule gergisi takviyesi ile mükemmelleştirebilirsin ancak frenleme konusunda zayıf bir araç sene 2002 de kullandım oradan biliyorum

inanılmaz yakıt tüketimi vardır ocağına incir ağacı diker piyasada fazla bilinmeyen bir araçtır bu nedenle temizi çok temizdir bu tamamen senin şansına bağlı ancak benim sürdüğüm aracın sahibi gibi kullanmış ise satan kişi son kullanıcı olma ihtimnalin çok yüksek

bence başka altarnatifleri de göz ardı etme mesela 97-98 cıvıc type - r veya cıvıc vtı sedan gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

quote:

Clio 3 mü

asilim döktürmüşsün yine :D

neyse arkadaşın sorusuna gelelim bahsi geçen makina çok hızlı bir makina olup bastığın zaman seni koltuğa çivileyen bir araçtır viraj kabiliyeti sanılanın aksine gayet iyidir hatta alçaltma kiti ve kule gergisi takviyesi ile mükemmelleştirebilirsin ancak frenleme konusunda zayıf bir araç sene 2002 de kullandım oradan biliyorum

inanılmaz yakıt tüketimi vardır ocağına incir ağacı diker piyasada fazla bilinmeyen bir araçtır bu nedenle temizi çok temizdir bu tamamen senin şansına bağlı ancak benim sürdüğüm aracın sahibi gibi kullanmış ise satan kişi son kullanıcı olma ihtimnalin çok yüksek

bence başka altarnatifleri de göz ardı etme mesela 97-98 cıvıc type - r veya cıvıc vtı sedan gibi

zaten benim istediğim 9-10 milyara binilebilcek en iyi aracı almak o fiyata civic varsa tabiki alırım ama araştırdığımda pek fazla sonuç bulamamıştım. zaten o fiyata güzel sempatik hızlı birşey bulamazsam motosiklet alcam ne yaktığı önemli değil zaten az yaksada çok yaksada her hafta 30-40 milyonluk benzin alcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.