Şimdi Ara

Renault Clio 1.5 dCi Icon Otomobil. TAVSİYE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar!2008 model Opel Corsa 1.3 dizel enjoy aracım var 127 bin km de. Tavanda güneş yanığı vardı ve artmaya başladı bu durumda canımı sıkmaya başladı. Satmayı düşünüyorum. Üstüne farkı koyup clio 4 almak mantıklımı? Yoksa güneş yanığı olsun sıkıntı yok mu dersiniz? Kafam biraz karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekür ederim!

• Tavanında güneş yanığı olan arabaların hastası alıcısı çok piyasa da. Senin sattîğın adam Anadolunun herhangi bir şehrinde 2,3.000 karla satar. Ben olsam o arabayı 180.000 kmye kadar kullanıp kaymağı yer öyle satarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Allah Allah ilk kez duyuyorum yanığın hastasının olduğunu. 3 4 yerinde yuvarlak şekilde yanık var ve genişleyerek devam ediyor. Bir süre sonra komple olacak 1 sene sonra felan.Boyatmak istemiyorum araçta boya felan hiç yok.
  • Boyatma zaten orijinal olduğu belli olsun. İleri de sattığın kişi isterse boyatır. Dediğim gibi 180.000e kadar kullan sonra sat.

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    eyw hocam tavsiye için teşekürler!
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    Sat bence model yukselt.180 binlerde satması zor olur.degeri düşüyor aracın km yüksek olursa

• tavsiyeleriniz benim için değerli. Kullanacak olsam bile sizce kaç bin max olmadı. Şuan 127 de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.