Şimdi Ara

renault 9 karbüratör hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım 94 model r9 spring. aracımın orjinal karbüratörünü broadway karbüratörüyle(weber drt32) değiştirmek istiyorum.bu işlemi yapmak için manifoldunda değişmesi gereklimi?yada hangi parçaların değişmesi gerekli??ayrıca aracımın platinli olan ateşleme sistemi gerekli olan ateşlemeyi sağlayabilecekmi??

• bi bilgisi olan yokmu acaba çok mu zor bir soru sordum??
  • eğer bu değişikliği yapmak isteme sebebiniz performans elde etmek içinse tavsiye etmem.çünkü her aracın fabrika tarafında uygun görülen bir yakıt besleme sistemi vardır.bu değişikliği yapmanız durumunda tüketimiz artar bu birincisi sanırım bunu istemezsiniz.. eğer aracın performansı ile ilgili bir sıkıntı varsa bence karbüratör değiştirmek yerine karbüratörü karbüratörlerden iyi anlayan bir ustaya gösterin ve gerekirse ayarlarını ve bakımını yaptırın. bence karbüratörü değiştirmek yerine platinli tip ateşleme sistemini elektroniğe çevirmek daha mantıklı olacaktır. ateşlemeniz de iyileşecek tüketiminiz de düşebilecektir.
  • tüketimin artması sorun yaratmaz yeterki araç iyi yürüsün.şu anda aracın performansında sorun yok ama ben daha fazlasını istiyorum,bütün ayarları yapılı vaziyette,bakımlarını hiç aksatmıyorum hatta inanmayacaksınız her 1000kmde (evet bin) hava filtresi,benzin filtresi,bujiler,yağ ve yağ filtresini değiştiriyorum).elektronik ateşleme sistemi hem cok maliyetli hemde çok külfetli bir iş olduğu için sadece karbüratör değişikliğni sordum.cevabınız için teşekkürler.
  • tüketim önemli değil diyorsan bahsettiğin karbüratörü uygulatabilirsin.. weber zaten dünyaca bilinen bir markadır.
  • yerinde olsam karbüratörü ellemem temizlerim..acık hava filtresi manifold dan cift egsoz abart egsoz uygulaması yapardım..20-25hp kazandırır bunlar sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur67

yerinde olsam karbüratörü ellemem temizlerim..acık hava filtresi manifold dan cift egsoz abart egsoz uygulaması yapardım..20-25hp kazandırır bunlar sana

karbüratörü temizleyeli daha bir ay olmadı,aracımda açık hava filtresi var,r9 larda manifoltun yapısı gereği çift egzoz çıkarmak imkansız gibi bişey onun yerine 60mm düz boru orta susturucu iptali ve performans son susturucu var.bu uygulamaların performansa katkısı hissedilir derecede fakat 20 25 hp kadar değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 AKÜ Hakkında
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapak taşlama işine gir dicem ama deymez bu şekilde gittigi yere kadar kullan
  • yakın zamanda motor yaptırıcam o zaman kapak taşlancak ve volan hafifletilcek.
  • iyi bildiğim bi motorcu var o sana cevap verebilir bi gün aracım gebzede kaldı gebzeden 2 usta geldi yapamadı allah allah dıyolardı aralarında niye çalışmıyo bu diye o zamanlar bende şahin vardı murat usta taaaaaaa bağcılardan geldi ve arızayı 1 dakikda çözdü geç marşa bas dedi bastım triger kopmuş dedi allahtan yanındada getirmişti 1 saate halletmişti MURAT USTA 0539 224 90 61
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.