Şimdi Ara

RENAULT 19 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1995 model renault 19 europa 1.6 RT sedan aracımın debriyaj bilyası bozuldu sanırım. debriyaja basınca adeta ciyaklıyor ve vitese çok zor geçiyor. ustayı aradım debriyaj bilyası bozulmuştur komple debriyaj seti değişecek dedi. bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. hakikaten debriyaj seti komple mi değişmesi gerek eğer değişecekse hangi marka parça alayım. 300-400 arası masraf çıkar dedi. ile 40 km uzaklıktayım ve araba bu halde iken gitmem çok zor. mecbur ilçedeki en iyi ustayı bulacağız.

    yardımlarınızı bekliyorum. saygılar...



  • aynı sorun bende de var ama seninki kadar ses gelmiyor,bana tamirci sadece bilyayı değiştiririz demişti ama sökülmüşken baskı balatayı da birlikte değiştirirsin şimdilik iyice bozulana kadar devam et bu seni bu şekilde yolda bırakmaz demişti,bence debriyaj balatan yeniyse sadece bilyayı değiştir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: karadeniz_tr

    1995 model renault 19 europa 1.6 RT sedan aracımın debriyaj bilyası bozuldu sanırım. debriyaja basınca adeta ciyaklıyor ve vitese çok zor geçiyor. ustayı aradım debriyaj bilyası bozulmuştur komple debriyaj seti değişecek dedi. bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. hakikaten debriyaj seti komple mi değişmesi gerek eğer değişecekse hangi marka parça alayım. 300-400 arası masraf çıkar dedi. ile 40 km uzaklıktayım ve araba bu halde iken gitmem çok zor. mecbur ilçedeki en iyi ustayı bulacağız.

    yardımlarınızı bekliyorum. saygılar...




  • 160lira parça tutar gerisini ustayla anlaşırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.