Şimdi Ara

Ren'Py Görsel Roman/Oyunlarını Otomatik Çeviri Programı! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
15
Favori
34.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • artık bir çok oyunda "imports.rpy" tradeback hatası vermeye başladı, şu işi bi çözmek lazım.

  • frkndgnr kullanıcısına yanıt

    Renpy motor 8.0.0 sürümü ile yapılmış oyunlarını desteklemiyor, alt seviye sürümlerde halen çalışıyor. Yeni sürümü patreondan satıyor yapımcı.

  • azor ahaii kullanıcısına yanıt

    vay arkadaş herkes yolunda :)

  • Oyun çevriliyor ama seçimler Türkce olmuyor onu nasıl yapıcaz

  • I'm sorry, but an uncaught exception occurred hataı alıyorum

  • zıpkın Shaco kullanıcısına yanıt

    Renpy motor 8.0.0 sürümü ile yapılmış oyunlarını desteklemiyor, alt seviye sürümlerde halen çalışıyor. Yeni sürümü patreondan satıyor yapımcı. Bazı sitelerde paralı sürümün korsan versiyonu mevcut ama burada link atamam. Çalışacaklarına da garanti veremem. İsteyen özel mesaj ile link istesin atayım.

  • azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Konu dışı ama en yakın başlık bu olduğu için bir soru sormak istiyorum…
    Elimde 20-30 dakikalık bir mp3 ingilizce kayıt var bunu otomatik olarak çevirmem mümkün mü?
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

    Konu dışında olmakla beraber yakında değil,ses kaydını yazıya dökecek programlar var onlarla once metni çıkar sonra google translate yada deepla yapıştır.yapacağın şey bu.dinlettiğini çeviren programlar telefonda da var ayrıca.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 11 Mart 2023; 18:40:57 >
  • merhaba birşey soracağım ben yeni yeni renpy adult oyun çevirisine başladım herhangi bir kod bilgim vs yok ancak translator++ ve vısual code ile çeviri yapıyorum konuyla hem alakalı hem alakasız ancak birşey sormak istiyoum bazı rpa dosyaları cıkartmak için Unren.bat eski sürümlerine ihtiyacım var suan elimde Unren 0.91-1.0.10 ve Unren.dev1 var..ben unren 8-7,5 vb arıyorum bu konuda bana yardım edebilecek birisi varsa çok makbule geçer.. Github da sadece kod olarak paylaşılmıs ve benim kod bilgim olmadıgı için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. iyi günler dilerim.

  • volkannerennn55 V kullanıcısına yanıt

    0.7 sürüm işine yararsa kullan, siteden çabuk silinir dosya hızlı indirmeye bak.

    gofile.io
    149505_UnRen-v0.7.zip
    https://gofile.io/d/dUQ7KA


    Virüs Total:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 26 Mart 2023; 3:0:41 >




  • sen adamsın :)

  • Google Translate ile değil de Deepl ile çeviri düzenlemesi nasıl yapılabilir? Yani çeviriyi Google üzerinden değil, Deepl üzerinden yapmasını istiyorum ama beceremedim. Bunu anlatan herhangi bir yazıyla da karşılaşmadım maalesef. Biraz kurcaladım ama bu sefer oyun açılmadı. Bilen biri var mı?

  • Blinkhorn kullanıcısına yanıt

    Free sürümde imkansız, patreondan geliştiriciye abone olup premium sürüm alıp yapacaksın. Premium sürümde DeepL çalışıyor. Abone olanlara destekde veriyor.

  • Güncel sürüm



    gofile.io
    Translator3000.rpa
    https://gofile.io/d/bbXFSU
  • Forteone F kullanıcısına yanıt

    silinmiş maalesef.

  • {

      "translationService": "google", 

      "workMethod": "dialogueOnly", 

      "_debug_mode": false, 

      "extraTextOptions": {

        "font": null, 

        "bold": false, 

        "italic": false, 

        "size": "+3"

      }, 

      "requestsFrequency": 2000.0, 

      "originalInHistory": true, 

      "directionOfTranslation": "tr", 

      "prescan": false, 

      "gameLanguage": "en"

    }



    Ayarları bu şekilde yaptım donma geçti adamsınız

  • Yok hala donuyormuş ama azaldı biraz :)

  • Merhaba. Yeni bir çeviri uygulaması buldum. Üste en alta tr yazıyorsunuz, oyunun exe uzantısını seçip çevir diyorsunuz tüm oyun Türkçe oluyor. Ek olarak ekliyorum. Google ' a paloslios yazarak da bulabilirsiniz.


    s6.dosya.tc
    F95Zone_Paloslios_Renpy_Translator.exe dosyas�n� indir - download
    https://s6.dosya.tc/server19/qdmqev/F95Zone_Paloslios_Renpy_Translator.exe.html

    Ek



    dosya.co
    İndir F95Zone Paloslios Renpy Translator exe
    https://dosya.co/dwy2xzw2jpfn/F95Zone_Paloslios_Renpy_Translator.exe.html




  • Kod

    Yığını:
    Bunlar da dil kısaltmaları LANGUAGES = { 'af': 'afrikaans', 'sq': 'albanian', 'am': 'amharic', 'ar': 'arabic', 'hy': 'armenian', 'az': 'azerbaijani', 'eu': 'basque', 'be': 'belarusian', 'bn': 'bengali', 'bs': 'bosnian', 'bg': 'bulgarian', 'ca': 'catalan', 'ceb': 'cebuano', 'ny': 'chichewa', 'zh-cn': 'chinese (simplified)', 'zh-tw': 'chinese (traditional)', 'co': 'corsican', 'hr': 'croatian', 'cs': 'czech', 'da': 'danish', 'nl': 'dutch', 'en': 'english', 'eo': 'esperanto', 'et': 'estonian', 'tl': 'filipino', 'fi': 'finnish', 'fr': 'french', 'fy': 'frisian', 'gl': 'galician', 'ka': 'georgian', 'de': 'german', 'el': 'greek', 'gu': 'gujarati', 'ht': 'haitian creole', 'ha': 'hausa', 'haw': 'hawaiian', 'iw': 'hebrew', 'he': 'hebrew', 'hi': 'hindi', 'hmn': 'hmong', 'hu': 'hungarian', 'is': 'icelandic', 'ig': 'igbo', 'id': 'indonesian', 'ga': 'irish', 'it': 'italian', 'ja': 'japanese', 'jw': 'javanese', 'kn': 'kannada', 'kk': 'kazakh', 'km': 'khmer', 'ko': 'korean', 'ku': 'kurdish (kurmanji)', 'ky': 'kyrgyz', 'lo': 'lao', 'la': 'latin', 'lv': 'latvian', 'lt': 'lithuanian', 'lb': 'luxembourgish', 'mk': 'macedonian', 'mg': 'malagasy', 'ms': 'malay', 'ml': 'malayalam', 'mt': 'maltese', 'mi': 'maori', 'mr': 'marathi', 'mn': 'mongolian', 'my': 'myanmar (burmese)', 'ne': 'nepali', 'no': 'norwegian', 'or': 'odia', 'ps': 'pashto', 'fa': 'persian', 'pl': 'polish', 'pt': 'portuguese', 'pa': 'punjabi', 'ro': 'romanian', 'ru': 'russian', 'sm': 'samoan', 'gd': 'scots gaelic', 'sr': 'serbian', 'st': 'sesotho', 'sn': 'shona', 'sd': 'sindhi', 'si': 'sinhala', 'sk': 'slovak', 'sl': 'slovenian', 'so': 'somali', 'es': 'spanish', 'su': 'sundanese', 'sw': 'swahili', 'sv': 'swedish', 'tg': 'tajik', 'ta': 'tamil', 'te': 'telugu', 'th': 'thai', 'tr': 'turkish', 'uk': 'ukrainian', 'ur': 'urdu', 'ug': 'uyghur', 'uz': 'uzbek', 'vi': 'vietnamese', 'cy': 'welsh', 'xh': 'xhosa', 'yi': 'yiddish', 'yo': 'yoruba', 'zu': 'zulu',




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.