Şimdi Ara

Remta R72 mi Dökümix mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve 1 senedir tost makinesi alacağım ama bir türlü karar veremiyorum. Büfe kalitesinde incecik çıtır çıtır tost yapabilmek istiyorum. Ayrıca et de mühürleyerek pişirebilmek istiyorum.

Fayrinoks büfe tipi tost makineleri üretiyor. Ev için de profesyonel dediği Dökümix'i üretmiş. Kullananlar çok iyi, çok ısınıyor, basınca arkası kalkmıyor diyor ama hiç bir yerde görüp deneyemediğim için alamadım.

Hem bu yüzden, hem fiyatı Dökümix'e yakın olduğu için garanti olsun diye 8 dilim büfe tipi tost makinesi almayı düşünüyorum. Remta R72 gibi.

Siz ne dersiniz? Evde 8 dilim büfe tipi tost makinesi kullanan var mı?

http://www.remtamakina.net/Elektrikli-Tost-Makinesi-8-Dilim,PR-88.html

http://www.dokumix.com/

• Bayberty tarafından bilgi paylaşımı yapılanhttps://forum.donanimhaber.com/m_71165834/tm.htm konudan Remta R72 ve Dökümix markalarını öğrenmiştim. Kendisine teşekkür ederim.

Ben de iki model arasında kalmıştım.

Ben tercihimi Remta R72'den yana kullandım. Çok memnunum. Döküm plakalar sayesinde üst kapak yetirince ağır, yüksek ısılara (300") çıkabildiğinden ekmeği kurutmadan hızlıca incecik tost yapabiliyor.

Remta R72 mi Dökümix mi?
     Remta R72 mi Dökümix mi?

• btioyo4 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Doğrusu, işten güçten şehir dışına gidip gelmekten, hala bir tost makinesi edinemedim. Bu sefer alacağım inşallah.

Ben normalde sanayi tipi makine performansında ev tipi makine ergonomisinde olduğu için Dökümix alacaktım. Ancak fabrika nakit satış yapıyor ve fabrika yetkilisi, N11 gibi mağazalarda taksitli satanların, garanti dışı bırakacak düzeyde ayıplı ürün sattıklarını, tavsiye etmediğini söyledi. Sizin gibi R72 alacaktım, Hepsiburada'da, dün 190 lira iken bugün 245 liraya çıkmış. Ben de internette araştırma yaparken, Remta gibi bir İstanbul firması olan Silver diye bir marka buldum. R72 muadili 8 dilim tost makinesini 190 liraya satıyor, onu alacağım. Bayberti hocam da tavsiye etti. Linki de burada:

Benim bu tip makineyi almaktaki tek çekincem; Ergonomi konusu. Benim çok yoğun kullanma gibi bir durumum yok. Tost yapmaya hazır bir vaziyette olan bir yerimde yok mutfakta. Tezgahta yaptıktan sonra en fazla bir kaç gün orada kalabilir. Ayarladığım yerine koymam gerekiyor. Bu açıdan baktığımızda ağırlığı ve kapladığı alan çok mu?

• Hocam tost makinesini aldınız mı? bende 12 li yada 8 li almayı düşünüyorum. Kolay ısınıyor mu? Kullanışlımı memnun musunuz? 8li iki makine aynı marka olduğı halde 300₺ olan var 450₺ olan var. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Ben Dökümix tercih ettim. Ev tipi profesyonel bir makine. Büfe tipinden hiç farkı yok. Çok iyi ısınıyor. Çok mennunum, düşünmeden alın.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Size sorduktan sonra araştırmaya devam ettim. Dökümix le karşılaştım tamam bu dedim hatta şuan kullanıyor olacaktım fakat şimdilik almadım ama alacağım. Cevabınız için teşekkürler.

Edit: Hem alt plaka hemde üst plaka ısınıyor değil mi?

Edit: N11 den sipariş ettim. Kargolandı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 23 Haziran 2020; 17:52:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tabi tabi. Isınma konusunda vay be diyeceksiniz emin olun.

Hayırlı olsun. Ben de N11'de almıştım sorun yoktu ama, fatura göndermediler, e-posta adresime gelmeden onay vermedim. Başka alan arkadaşların da kırık ürün aldıklarına şahit oldum. Aman dikkat edin, emin olmadan satışı onaylamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Franke mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün geldi bazı kişilere defolu ürün gidiyorya. Bu üründe bir sıkıntı yok değil mi? Ufacık delikli kısımları biraz keyfimi kaçırdı.

Remta R72 mi Dökümix mi?

Remta R72 mi Dökümix mi?

Remta R72 mi Dökümix mi?

Remta R72 mi Dökümix mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Geri gönder hocam değiştirsinler. Pik dökümden dolayı olan bir şey bu ama gönder sen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.