Şimdi Ara

Remington IPL4000 Lazer Epilatör - 249tl*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün kardeşime epilatör ararken morhipo'da uygun fiyatlı bir lazer epilatör gördüm. Hiç bir bilgim yok epilatörler hakkında sadece piyasada en uygun 399tl iken morhipo'da 299tl ve 50tl indirim kuponunu da uygularsak 249tl oluyor fiyatı. Ben şahsen güvenip alamadım, normal modellerden aldım. Anlayan, bilen, ihtiyacı olan varsa haber vermek istedim. Herkese iyi günler.

link:http://www.morhipo.com/remington-ipl-4000-lazer-epilator/2587050/detay?q=remington

(50tl indirim kodu: SSMM39RRRA )

• IPL6000F modeline göre takoz bir model ampülü çok çabuk bitiyor örnek vermek gerekirse 6000fin 44te 1 süresinde bitiyor. yani 6000f alıp tek ampül kullandığınızda bundan 44 tane alıp kullanmanız lazım hem de ışık gücü yetersiz ampülün, üstelik de tanesi 60tl. Philips Lumea 1000tl civarına düşmüşken 6000F ile arasında bir seçim yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 10 Eylül 2014; 13:30:42 >
  • Arkadaşlar bu cihazlar kullanıldığında epilasyon merkezleri kadar iyi sonuç alınabiliyor mu?
  • en iyi sonuç=AĞDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

en iyi sonuç=AĞDA

Ağda yapılacak yer var yapılmayacak yer var. Artı olarak epilasyon kılların bir daha çıkmaması üzerine kurulmuş bir sistem ağda ile yapılan işlemlerde kıllar tekrar çıkar.
  • Biraz araştiriyim. Lasere gitmeye vakit lazım en az 8 seans gidiyosun.Bu modeli nasılmışki acaba...
  • bu 6000 modelini aldıgımızda lazer merkezleri kadar iyi oluyor mu? evde bilmeyen biride uygulayabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun S9 pro Traş Makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Epilator bakıyorum, bu remington ipl teknolojisi anladığım kadarıyla laser değil.
    Eski modeli ipl 4000 zayıf ışık gücüyle işe yaramıyor deniyordu.
    Yeni modeli ipl 6000 daha güçlü görünüyor.
    Kullanan varmıdır? Tavsiye edermisiniz?
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    6000f modeli çok iyi bu 4000 atimliktan ömrü çok fazla lambasina para yetiştiremezsiniz 4000ligin. Fiyati 990 ama 890a filan satliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi araştırırsanız görürsünüz ki bu lazer epilasyon değil sadece kıl köklerini zayıflayarak geç çıkmasını sağlayan bir cihazmış.Ben philips üzerinden araştırmıştım. kullananlar azalma hemen oluyor ama bitirme yok diyor. lazer epilasyon değil. yani kullanmayı bıraktıktan belli süre sonra tekrar eski hale dönüyormuş. lazer epilasyon ise tamamen bitirmeye yönelik bir işlem. bu cihaz bu iş için zayıf. bir de belli bir atış sayısı var. atıyorum 10bin atıştan sonra cihaz pert. ben araştırdıktan sonra vazgeçtim. 500-1000 daha fazla ver 7-8 seansta kesin çözüm.

• Lazer epilasyon merkezlerine giden arkadaşlarım oldu 8 10 seans kıllar bir süre yok oldu ama 3 5 ay sonra tekrar çıkmış bu kılı yok etmek pek mümkün değil gibime geliyor.

• obsesoz kullanıcısına yanıt
    Hocam kil köklerini yakar ama aktif hhücreler tekrar kıla dönüşebilir normal bir durum bu

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur tekrar canlanan kıl kökleri her iki işlemde de olur kardeş. Ama lazerde yüzde 5-10 geri dönüş olursa, ipl cihazlar kıl kökünü kurutmakta daha düşük enerjili olduğu için eskiye dönüş yüzde 70-80 olur. (oranlar tahminidir). lazer kıl köklerini kurutana kadar devam ettiği için seans seans devam eder. ayrıca nitelikli cihazlarla ve elemanlarla yapılan lazerin başarı oranı daha yüksektir. lazerle 3 5 ay sonra tekrar tüylenme oluyor diyen arkadaşlar gittikleri merkezleri daha iyi seçmeli bence.

• evde lazer epilasyon yapacak kadar çıldırmadınız umarım!kendi cildinizde öyle bi risk almak bence çok tehlikeli, doktor kontrolünde yapılanlarda bile tehlike mevcutken.
    lazer işini bir yıl önce araştırdım.bizim "esnaf" yavşak olduğu için işini düzgün yapan yok.aleti kullanması gerekenden daha düşük bir dereceye ayarlıyor ki adam bitmesin gelsin gitsin yolunsun buna.işini düzgün yapıyor denen büyük yerlere fiyat soruyorsun cidden uçuk rakamlar.mesela bir tanesi seans başı Tüm vücut (yüz hariç) kredikartı;816 TL peşin;680 TL diyor ortalama 8 seans sürüyor deniliyor ki 10 seans rahat sürer al sana 8.000
  • Hakikaten çok para..Adamlar maliyetine göre fiyat biçmiyor ki..!
    Yine de daha uygun fiyatlı işini düzgün yapan alternatifler de bulunabilir diye tahmin ediyorum.Bu işte daha önce o merkezi kullanmış tanıdıklar çok önemli.Eğer memnun kalan tanıdıklar aracılığıyla araştırılırsa daha kesin sonuç olur.
    Fakat lazer bu kadar uçuk fiyatlı diye de insanlara alternatifler sunan firmalar IPL'i lazer gibi sunmamalı.Tüketici aradaki farkı bilerek tercihini yapmalı.Öyle bir anlatıyorlar ki IPL'yi sanki lazer..Zaten adına bile lazer epilasyon aleti diyerek tanıtıyorlar.Yine de muhakkak tercih etmek isteyenler olacaktır.Farkı bilerek tercih edilirse sonu hüsran olmaz bari..
  • çoğu kişinin memnun kaldığı bir yerde ben de ense ve omuz için gitmiştim epilasyona. 10 seans gittim. Seanslar arası oh be kurtuluyorum diyorsunuz ama yaklaşık 5-6 ay sonra aynen çıkmaya devam etti. Şu an eskisinden hiçbir farkı yok. Tek farkı yönleri değişti ve fön çekilmiş gibi düzler :)
  • geryeon kullanıcısına yanıt
    seanslara ne kadar verdiniz.gittiğiniz firmanın adı neydi? 5-6 ay çok kısa bir süre ayrıca yeniden aynı yoğunlukta çıkması da ayrı bir fiyasko.alexandrite lazer in en iyisi olduğunu söylüyorlar ama ... işte ama!
    işte bizim memleketin abuk sabuk pazarlama stratejisi.herkes birbirini kazıklamanın peşinde.klasik tüy alma yöntemlerinden daha kolay olduğu için philips belki tercih edilebilir.ama şu nokta önemli mal gibi jiletle kazımaktansa saç kesme makinası gibi aletlerle almak çok daha mantıklı.jiletle kesince maydanoz sapı gibi kalınlaşıyor tüyler.
  • Kökü yanan kıl tekrar çıkmaz ancak aktif kök hücreleri sonradan kıla dönüşüyor bu normal bir sonuç. Kıl ne kadar kalınsa o kadar kolay yanıyor. Para tuzağı değil ama bilinçli yapılması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.