< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 17 Ekim 2024; 21:38:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Remembrance Günlüğü
-
-
18 Ağustos 5 saat. 3 saat biyoloji organik inorganik bileşikler, hücre elemanları konu ve soru + geometri soru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 19 Ağustos 2024; 22:18:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
19 Ağustos 2 saat geometri, çok az çalıştım zamanın nereye gittiğini de anlamadım yarın telafi etmeye çalıcağım. Hedef yarın 6-7 saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 19 Ağustos 2024; 22:18:50 >
başarılar hocam ben de yarın 2 3 saatle falan başlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 Ağustos 5 saat. Tyt biyoloji hücre z. madde geçişleri, sınıflandırma, önceki konuların tekrarını yapıp testlerini çözdüm. Daha fazla çalışmam lazım kesinlikle. Herkese iyi geceler, kolay gelsin.
-
İyi çalışmalar hocam
-
Başarılar hocam.
Kolay gelsin hocam başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarılar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@VayB @thatisreal @Saitama93 teşekkür ediyorum hocalarım.
21 Ağustos 4 saat. 1 saat biyoloji virüsler çalıştım eski konuları tekrar ettim. 3 saat tyt mat karma soru çözümü.
-
22 Ağustos 4.5 saat. 2.5 saat geometri, 2 saat matematik karma soru, tyt fizik tekrarı.
-
23 Ağustos çalışmadım.
24 Ağustos 5.5 saat. 3 saat tyt matematik. 2.5 saat mitoz mayoz eşeyli eşeysiz üreme
25 Ağustos 4.5 saat. 4.5 saat tyt matematik.
26 Ağustos 5 saat. 4.5 saat kalıtım ve ekosistem. 30 dk tyt fizik tekrarı
27 Ağustos çalışmadım.
28 Ağustos süre tutmadım. Tyt mat soru çözümü ve kalıtım mitoz mayoz tekrarı
29 Ağustos 5 saat. 2 saat kalıtım notlarını temize çektim ve soru çözdüm. 3 saat geometri.
-
Cumartesi günü eylül ayı için yapmayı planladıklarımı yazarım. Sonra her hafta başı bölerim onları. Eylülde alt sınırı 6 saate çekeceğim. Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar.
-
30 Ağustos 3 saat. 1.5 saat elektrik soru çözümü. 1.5 saat geometri.
31 Ağustos 3 saat. Fizik elektrik manyetizma soru çözümü.
-
Ağustos ayında tyt fizik optik dalgalar hariç konuları çalıştım, Özcan hocanın eski yeni playlistindeki soruları çözdüm.
tyt biyoloji konularını bitirdim.
tyt mat kaydettiğim sorular vardı onları tekrar ettim. 3d tyt mat sb başladım.
geometriye başladım en zor giden ders.
-
Eylül planı yaptım. Bitirdiğim dersleri tekrar edecek sorusunu çözeceğim. Yeni konulara başlayacağım.
Min çalışma saatimi 6-7 saate çıkarmaya çalışacağım. Herkese kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 1 Eylül 2024; 6:49:42 >
1 Eylül 4 saat.
-1.5 saat geometri
-1.5 saat tyt matematik 3d tyt soru
-1 saat fizik basınç tekrarı soru çözümü
-
7 Eylül. önceki günlerde kayda değer bir şey yapmadım. Dershaneye yazıldım sınıf belirleme için 3 tane tyt denemesi yaptılar. Pazartesi dershane başlıyor, derslerden sonra ve hafta sonları dershanenin kütüphanesinden yararlanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 9 Eylül 2024; 0:18:21 > -
8 Eylül 4 saat.
2 saat hücre bölünmelerinden fasikül çözdüm son 3 testi tekrar için bıraktım.
2 saat tyt matematik soru çözümü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- özelde tıp okumak
- düşük obp ile derece yapılır mı
- kunduz yorumlar
- dus kitapları pdf telegram
- kyk ütü yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X