Şimdi Ara

reksai buff lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle şu w ye yada ultıye son 3 oyunumda 40 dakıkalık oyunda 2 kere ultı kullandım tunel acıyosun yıkıyolar ee ben nereye atacam bu ultıyı

• lowsun hemde fazlasıyla
  • %100 Nerf yemeli....
  • Konu açtım orada o güçlü halini görmediysen yazık. Böyle burst görülmedi(ad olarak). Ve ultiyi pekçok kez kullanıyorum ben. Sen Azir'e de çöp diyordun. Her şeye çöp diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güçlü 500+ true dmg atıyor kesinlikle nerf gelecektir.
  • suan 5 macımı da aldım reksai ile bence nerf yer aşırı mobil ve hasar veriyor

1 ilk olarak sinsi kılıç- cengaver jungle ıtemını tamamlıyorum sonra
    2 sonra rakibe göre bot buyu dırencı yada zırh
    3 sonra 3 lu kuvvet zaten bundan sonra akıcı oluyor
    4 daha sonra rakibe göre ruh gömleği yada randuimin alameti
    5 cok ad varsa rakıpde çivili zırh
    6 ve olmassa olmaz donmuş balyoz

fulleme olarak q ve e yı fulle

olabıldıgınce çukur aç tf lere katılman için git mesela cukurunu aç bota gorunmeyecek bı yerde adam gang attımı basede bile olasan yanlarına gıdıyorsun hemen ama mantıklı oynuyacaksan git cunku tuş kombinasyonu aşırı önemli rastgele basmaya benzemiyor

rün olarak ben 15 ad 15 zırh kullanıyorum. tahminim nerf yer durmuyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

suan 5 macımı da aldım reksai ile bence nerf yer aşırı mobil ve hasar veriyor

olabıldıgınce çukur aç tf lere katılman için git mesela cukurunu aç bota gorunmeyecek bı yerde adam gang attımı basede bile olasan yanlarına gıdıyorsun hemen ama mantıklı oynuyacaksan git cunku tuş kombinasyonu aşırı önemli rastgele basmaya benzemiyor

ya ıyıde tunel acıcam tunel 2 sn de bır gelmıyor kı 20 sn de bır tunel acıcaz onuda actıgımız yerde patlatıyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feel my kappa

lowsun hemde fazlasıyla

faker geldi beyler dagılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

suan 5 macımı da aldım reksai ile bence nerf yer aşırı mobil ve hasar veriyor

ya ıyıde tunel acıcam tunel 2 sn de bır gelmıyor kı 20 sn de bır tunel acıcaz onuda actıgımız yerde patlatıyolar

Gidip adamın koridorunun ortasına gecekondu gibi tünel koyarsan bi zahmet patlatırlar. Çok geçilmeyen yerlere aç yada kendi ormanında zaten birsürü tünel olacak onları kullan. Ultiyle illa adamın kıçının dibine gitmek zorunda değilsin. Mesela topı mı gankledin karşı takım seni topda görünce dragona girdi. Ulti atıyorsun yakındaki bir tünele ve dragon için savaşıyosunuz. Yani gank atmak için kullanmak zorunda değilsin aslında çok iyi objektif kontrolü sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheddar Bob -- 13 Aralık 2014; 13:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her türlü nerf yer çok aşırı güçlü cidden benim takımıma da geldi ve rek sai gerçekten nerf yemesi gereken bir hero şu an ormandan önüne geçebilen başka bir hero yok ormancıyım rek sai açmadım ama iyi bir ormancıysan ve rakip rek saiye hakim değilse rahat ezersin ama millet alışınca durduramazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.