Bildirim
REKOR GELDİ BEYLER 30 kda ile s alamamak ( ARAM )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
30 dakika aram nedir ya
@U Mad BRO
Şifalı bey olcaktı ki şimdi orada yeminli buildiyle ah ah -
quote:
Orijinalden alıntı: Ao Sol
30 dakika aram nedir ya
@U Mad BRO
Şifalı bey olcaktı ki şimdi orada yeminli buildiyle ah ah
Rakip çol tanktı ve bizim dakimda da dps yoktu pek, e bi de ben qwq yapıyorum, annie flash u yapıyo iki takım da felç . Sonra sonra bitirdik oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında 32,5 kda
Sadece kdaya bağlı değil o oyun cidden güzel oynadıysan S'ini alıyorsun. Yani o şampiyonda o rolde görevini hayli hayli yerine getirmen gerekiyor. S almak için bir çok kriter var. -
Şimdi gelir baron ejder alman gerek diyenler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: evaportian
Aslında 32,5 kda
Sadece kdaya bağlı değil o oyun cidden güzel oynadıysan S'ini alıyorsun. Yani o şampiyonda o rolde görevini hayli hayli yerine getirmen gerekiyor. S almak için bir çok kriter var.
Aramda bir zilean daha ne yapabilir ? Kaç kere ölümlerden aldım takımı, 40k hasar vurdum 2 skill ile oyun boyu, 79 skorun 65'inde katkım var , farm bile yaptım elimden geldiğince, sırf ikinci 7. Seviye tokeni vermemek için s vermedi bence :D
Poro yemini vermemişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForWinTakeSupport -- 25 Şubat 2017; 22:54:51 > -
Rekor budur A+
-
quote:
Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport
Poro yemini vermemişsin
Yook artık ya :D
Çok daha kötü kda ile S aldığımı biliyorum siz işi bilmiyorsunuz -
mide 2.blue salsan almıştın kardeşim -
3/4/5 oynayarak almıştım. Dakika baya önemli derecelendirmede sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji
Çok daha kötü kda ile S aldığımı biliyorum siz işi bilmiyorsunuz
İşi kimse bilmiyor ki qnq, yeri geliyor saçma sapan kda ile s alıyoruz, yeri geliyor böyle oyunla alamıyoruz. Yani mesela zamanında udry ile 1-3-4 gibi bir kda ile oynadım, rakip şampiyonlara neredeyse 10k hasar vermedim bile ama gel gör ki 5 ejder, 2 baron 7 kule 1 inhib alınca s verdi mesela. Farm da neredeyse oyundaki en yüksek farmdı
w/l en düşük ondan :) -
dereceli de vi ile hep s alıyorum üçlünün saldırı hızı veren itemini alınca orman dönmek çok kolaylaşıyor (dakiikaya göre tüm oyuna oranla performansın önemli kardeşim.) -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed009
dereceli de vi ile hep s alıyorum üçlünün saldırı hızı veren itemini alınca orman dönmek çok kolaylaşıyor (dakiikaya göre tüm oyuna oranla performansın önemli kardeşim.)
Başlıkta da belirttim aram bu oyun ki diğer türlü 26 kda lı vi ile de s alamadığım oldu ama tr'de. Olay kda değil sadece. Onun da konusunu açmıştım. Biraz da kanıt niteliğinde bu maçlar, kda kasmak yerine objektiflerle ilgilenmek lazım
Tüm performansının dakikaya göre karşı takımına oranı dedim zaten ?
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed009
Tüm performansının dakikaya göre karşı takımına oranı dedim zaten ?
Karşı takımla değil de o şampiyonun genel ortalaması ile de olabilir qnq , tam emin değilim ondan
Benzer içerikler
- lol mmr öğrenme
- wild rift meta
- troll nickler
- lol ekran çok yakın
- lol sadece şampiyonları hedefle
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X