Şimdi Ara

Reklamsız sorunsuz Android müzik ve video indirme programı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere uzun zamandır kullandığım sorunsuz ve mükemmel android müzik indirme programını tanıtmak istiyorum. Program Rusyanın sosyal platformu vk.com'daki müzikleri ve videoları kullanıyor. Bu site Türkler ve Azeriler tarafından sıkça kullanıldığı için. Yeni bir şarkı bile çıksa arattığınız anda bulabiliyorsunuz. Şarkıları 128/192/320 kbps gibi kalite çeşitleriyle buluyorsunuz.

-Uygulamayı yükledikten sonra tek yapmanız gereken kendinize bir adet vk.com hesabı açmanız.
    -Uygulamaya girip telefonunuzun seçenekler tusuna tıkladıktan sonra giriş yap diyorsunuz.
    -Uygulamaya giriş yaptıktan sonra arattığınız sarkının yanındaki üç noktaya tıkladığınızda indir ve ekle seçenekleri çıkıyor. İndir derseniz telefona indiriyor. Ekle derseniz sizin VK.com sayfanıza ekliyor böylece kendi playlist'inizi oluşturabiliyorsunuz.My bölümünden buraya ulaşabilirsiniz.
    -Friends bölümünden ise VK.com hesabınızdaki arkadaşlarınızın eklediği müziklere ulaşabilirsiniz.
    -Arama tuşuna hiçbirşey yazmadan basarsanız Rusya'nın VK.com üzerinden en çok dinlenen şarkıları çıkıyor.
    -Resimde sarı ile işaretlediğim yere basarsanız ise Music veya Video aratmak istediğinizi seçiyorsunuz.

Not: Uygulama Türkiye play store'unda yok. Sadece Rusya ve Ukrayna play store'unda çıkıyor.

http://www.mediafire.com/download/nhftsuh6wv6513b/VK+Music+and+Video-me.app.v2-8509-v8.5.9.apk

• Vkate mobile den adm uygulamasiyla indirebiliyosun çok uzatmışsın google playde vardı enson tel degistirince bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığımın en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: simekmustafa

Vkate mobile den adm uygulamasiyla indirebiliyosun çok uzatmışsın google playde vardı enson tel degistirince bulamadım

Madem uzatmisim o zaman kendin bulsaydin arkadasim. Kendi agzinla soyluyosun bulamadim diye. Sen yukleme o zaman.

• Snaptube yi tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Arkadaşlar sizlere uzun zamandır kullandığım sorunsuz ve mükemmel android müzik indirme programını tanıtmak istiyorum. Program Rusyanın sosyal platformu vk.com'daki müzikleri ve videoları kullanıyor. Bu site Türkler ve Azeriler tarafından sıkça kullanıldığı için. Yeni bir şarkı bile çıksa arattığınız anda bulabiliyorsunuz. Şarkıları 128/192/320 kbps gibi kalite çeşitleriyle buluyorsunuz.

-Uygulamayı yükledikten sonra tek yapmanız gereken kendinize bir adet vk.com hesabı açmanız.
    -Uygulamaya girip telefonunuzun seçenekler tusuna tıkladıktan sonra giriş yap diyorsunuz.
    -Uygulamaya giriş yaptıktan sonra arattığınız sarkının yanındaki üç noktaya tıkladığınızda indir ve ekle seçenekleri çıkıyor. İndir derseniz telefona indiriyor. Ekle derseniz sizin VK.com sayfanıza ekliyor böylece kendi playlist'inizi oluşturabiliyorsunuz.My bölümünden buraya ulaşabilirsiniz.
    -Friends bölümünden ise VK.com hesabınızdaki arkadaşlarınızın eklediği müziklere ulaşabilirsiniz.
    -Arama tuşuna hiçbirşey yazmadan basarsanız Rusya'nın VK.com üzerinden en çok dinlenen şarkıları çıkıyor.
    -Resimde sarı ile işaretlediğim yere basarsanız ise Music veya Video aratmak istediğinizi seçiyorsunuz.

Not: Uygulama Türkiye play store'unda yok. Sadece Rusya ve Ukrayna play store'unda çıkıyor.

http://www.mediafire.com/download/nhftsuh6wv6513b/VK+Music+and+Video-me.app.v2-8509-v8.5.9.apk

Paylasim icin tesekkürler,acaba paylastiginiz assagidaki uygulama mi?

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.strln.vkmv

• Ayni uygulama degil ama benzeri sanirim ayni altyapiyi kullaniyolar.Isimleri farkli ama goruntuleri ayni gozukuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hayatikodla.com/vk-music-video-downloader-en-iyi-muzik-indirme-programi

bu linkteki uygulamada çok iyi çalışıyor.vk üzerinden video,müzik ne varsa getiriyor.
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bunun pc versiyonu lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.