Şimdi Ara

Reklammış!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemsiz takımın taraftarları bunların hepsini bu katagoriye almıyorum %80 adına konuşuyorum biz kupayı iade ettik suçlamalar üzerine sindiremedik ne taraftar nede klüb oalrak bizim beşiktaşlılık duruşumuz var adamlar suçlu oldukları için kupayı verdiler diyolar vermeseler zaten alınacaktı ellerinden diye minik akıllarıyla dalga geçiyolar biz biyerden başladık kupayı verdik ben canı gönülden isterim süper kupayada çıkmasınlar uefayada gitmesinler diye ama futbolcuların ücretleri giderler vs sizde verin kupayı bakalım sizide görelim madem haklısınız davanızda onada kulup bulmuslar
    şampiyon olsalar bakalım verceklermiydi düşünmeden verirdik dicem tamam lig kupasını geçtim türkiye kupasını vercem ama kulübü altıüst etseler çatı arlarına bodrumlara baksalar yine bulamazlar kendilerinde o kupayı teneke parçası diyip dalga geçen insanlar sizin 30 senedir alamadığınız kupayı birden bire böyle verilir bizim beşiktaşımızın için önemli olan maneviyattır klübün şan ve şerefidir burdan bütün renktaşlarıma haykırıyorum iyiki beşiktaşlıyım allahıma şükürler olsun saygılar!!!!!

• ne kadar yazarsan yaz ne kadar konuşursan konuş ANLAMAZLAR
    bunların hakkında daha fazla bişi yazmasak daha iyi sanki yoksa kendilerini bi b.....k zannediyor bu şahıslar
  • ya bırakın şua adamları kaale almayı.adamlar şike yaptık diye itiraf ediyor bunlar iskender ile ibrahime üzüldüm iskender fener altyapısında yetişmiş futbolcular keşke fenerde oynasaydılar diye başlık açıyor.beşiktaş şike yaptığını itiraf eden ya da beşiktaşı zan altında bırakan adamı kulubun yakınına sokar mı?mantalite hayata bakış farklı bunlarla.takmayın,sallayın gitsin...
  • vizyon desen yok...

cap desen sifir beden...

mide desen XXXLarge...

skorboardda bile admizi yanyana yazmamak lazim onlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

vizyon desen yok...

cap desen sifir beden...

mide desen XXXLarge...

skorboardda bile admizi yanyana yazmamak lazim onlarla.

la olur da bank asyada derbi oynarsak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.