Şimdi Ara

Reklamlarin asiri sacma olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu reklamlar niye bu kadar sacma beyler valla gicigima gidiyor hani bu sirketlerde reklamcilikla ugrasan insanlarin IQ su kac anlamiyorum. Cok absurd mizahin 100 metre yanina yaklasmayan reklamlarla dolu medya. Ornegin Nurella reklami ac bitir reklami Calve reklami falan. Yerli urunlerin reklamlari daha bi berbat ozellikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

haklısın.

Bence bende hakliyim

• İşte saçma olması ilgini çekmiş.Gelmiş konu bile açmışsın.Onların amacı da ilgi çekmek ve görüyorum ki başarmışlar.

• Benim de dikkatimi çekiyordu çok uzun zamandır ama hiç dile getirmedim. Helal kardeş ben gıcığım nefret ediyorum reklamların %90'ından. Çok az bir kısmı gerçek mizah içeriyor.

• VAR MI NAZO GİBİSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

İşte saçma olması ilgini çekmiş.Gelmiş konu bile açmışsın.Onların amacı da ilgi çekmek ve görüyorum ki başarmışlar.

absürt reklam yapmaya çalışıp moron seviyesinde yapabiliyorlar.başarmak istedikleri buysa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reklamın akılda kalması önemli.akılda kalması içinde saçma olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

İşte saçma olması ilgini çekmiş.Gelmiş konu bile açmışsın.Onların amacı da ilgi çekmek ve görüyorum ki başarmışlar.

absürt reklam yapmaya çalışıp moron seviyesinde yapabiliyorlar.başarmak istedikleri buysa

Hayir kardes. Bu konuyu actim cunku tahammulum kalmadi. Urunleri de daha da gicigima gitti. Guzel eglenceli bir mizahla yapilsa daha cok ilgimi cekecek. Ornegin Never Say No To Panda var. Izlemenizi oneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.