Şimdi Ara

Reklamı sıkça gösterilen SUV Çizgilerine Sahip Ticari: Yeni Ford Tourneo Courier (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstinye otokoçta inceledim.
    Arka koltuklar çok dik. Pratik gözleri vs yok.
    Dizel 1.5 sadece manuel var. Otomatik 1.0 benzinlisinde var oda hiç mantıklı değil.
    Bu araç yerine rifter Berlingo proacity doblo 1.5 dizel eat8 şanzıman ile çok çok daha tercih edilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gs_tutkunu kullanıcısına yanıt

Saydığın araçlar daha pahalı. Yerine ancak Fiorino alırsın, onu da almak istemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu aracı kullananlar yorum yapabilir mi acaba? almayı düşünüyoruz baya sıkıntısı olduğu söyleniyor mesela yokuş kalkış desteği freni bırakmıyor, esp devre dışı kalıyor, çarpışma önleyici Kendi kendine fren yapıyor, bazı yerlerden içeri su alıyor gibi şikayetler okudum var mı aslı astarı. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis6363 -- 11 Ocak 2025; 20:50:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kiralık olarak günlük kullandığımız bir araç pakette titanium olunca iyi bir araç olmuş
    Eskiye göre yerden daha yüksek
    Daha sessiz
    Rüzgar sessi 130-140 başlıyor
    Süspansiyon iyi
    Motor tork biraz artırılmış daha iyi hissettiriyor
    Güvenlik sistemleri iyi çalışıyor ama sürekli uyarı veriyor her aç kapamada geri dönüyor yorgunluk algılama sistemi neye göre algılıyor bilmiyorum ama gereksiz erken uyarı veriyor
    Eskiye göre daha rafine buldum ve tabiki boyut olarak da çok iyi olmuş keşke koltuklar bir tık daha geniş ve uzun olsaydı genel olarak iyi bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 12 Ocak 2025; 10:39:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.