Şimdi Ara

Reklam [Yardım][Ciddi Anlamda Gerek]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 konu açmıştım daha önce yayın yapıyorum diye. yayın adresim şöyleki:http://www.twitch.tv/bisguzar.

(Şunu araya sıkıştırayım sabahın körü oldu yatacağım şimdi o yüzden imla kurallarını alt üst ettim halim yok )

Twitch adresimin reklamını yapmak için taktik bulmam gerekli yani izleyicim az az olmasının nedeni de yeteri kadar insan daha bilmiyor bile yayını. Neyse önerilerinizi bekliyorum.

• kamera kır
    rage yap
    sipastik rolü oyna (!) +5000 izleyici garanti
  • Kamera kir millete ana baci gir her yayini actiginda +5k izleyici %100 facebook onayli

Gec kalmisim ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 11 Temmuz 2014; 6:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meme açmayı düşündüm de benimkiler sarkmış, 3000 geliyorsa normalde 1000 gelir dedim kendimi rezil etmeyeyim
  • DH de kaliteli yayın arayanlarla toplanıp grup felan kursak (forumda yeniyim sistemi var mı bilmiyorum) eğer kaliteli işinin hakkını veren ve özellikle işe yeni başlamış birilerini bulursak aramızda yayıp destek versek ?
  • Murat Abi Gf yi bilmeyen yoktur. Bakın o mesela ne kadar küfür etsede güldürüyor. Ve özgün bir anlatımı var. Sizde bu işe karşı yetenekli iseniz izleyiciler gelir. Xpeke de yayın yapıyır fakat ölü gibi sadece onu bir şeyler kapmak için izliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Murat Abi Gf yi bilmeyen yoktur. Bakın o mesela ne kadar küfür etsede güldürüyor. Ve özgün bir anlatımı var. Sizde bu işe karşı yetenekli iseniz izleyiciler gelir. Xpeke de yayın yapıyır fakat ölü gibi sadece onu bir şeyler kapmak için izliyorum.

Sorun burada başlıyor işte, ben nekadar iyi de yapsam (lafıngelişi) insanlar nerden bilsin benim yayın yaptığımı? Kendimi göstermek için yol arıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisguzar

quote:

Murat Abi Gf yi bilmeyen yoktur. Bakın o mesela ne kadar küfür etsede güldürüyor. Ve özgün bir anlatımı var. Sizde bu işe karşı yetenekli iseniz izleyiciler gelir. Xpeke de yayın yapıyır fakat ölü gibi sadece onu bir şeyler kapmak için izliyorum.

Sorun burada başlıyor işte, ben nekadar iyi de yapsam (lafıngelişi) insanlar nerden bilsin benim yayın yaptığımı? Kendimi göstermek için yol arıyorum...

O işte biraz şans biraz da reklam ama zaten iyi iseniz 4-5 aya yavaşça tanınırsınız. 100 izleyicim var diye bırakmayın. Sürekli çekin espiriler yapın. Genelde makara bir arkadaşınız ile girin karşılıklı konuşmalarda seyirciye söz hakkı tanıyın ( adam yasuo ya 2. İtem koruyucu almış diyelim gerek yok. Makaranızı yapın sonra seyircilerede "Neyin kafasında bu" "Haksızmıyım ? Tabiki de haklıyım"). Biraz ukala olun ama çok aşırısı bozar sadece espiride kalsın. Sinirlendiğinizde sinirinizi belli edin ama onu bile makara ortamında yapın. "Şuan çok sinirliyim elim burnum titriyor. Aklıma küfürde gelmiyor" gibisinden. Size çok akıl vermek istemem ama artık böyle kişiler daha samimi görülüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kodu bana ver halledelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bisguzar

quote:

O işte biraz şans biraz da reklam ama zaten iyi iseniz 4-5 aya yavaşça tanınırsınız. 100 izleyicim var diye bırakmayın. Sürekli çekin espiriler yapın. Genelde makara bir arkadaşınız ile girin karşılıklı konuşmalarda seyirciye söz hakkı tanıyın ( adam yasuo ya 2. İtem koruyucu almış diyelim gerek yok. Makaranızı yapın sonra seyircilerede "Neyin kafasında bu" "Haksızmıyım ? Tabiki de haklıyım"). Biraz ukala olun ama çok aşırısı bozar sadece espiride kalsın. Sinirlendiğinizde sinirinizi belli edin ama onu bile makara ortamında yapın. "Şuan çok sinirliyim elim burnum titriyor. Aklıma küfürde gelmiyor" gibisinden. Size çok akıl vermek istemem ama artık böyle kişiler daha samimi görülüyor.

Aradigim cevap bunun gibi biseydi. Minnettarim size hocam

• Up

• Yayındayken beynini kullanma. En az 4000
  • Cok iyi ya karikatur gibi forum

• Up2

• Bronzdan çık
  • Vez IX sen dün yayında değilmiydin? Olaya at gözlüğünü çıkar da bak !!! Bronz adam stream açamaz diye kural mı var ?!!!! Al ss'ini twithe riota gönder bakalım maillerini onlar he derse bırak yayın açmayı bilgisayarı açmam !!! Bu forumda böyle kafada insanlar olması açıkcası çok iç kapatıcı !!!
  • up3
  • Up4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.