Sacma sapan bi reklam virüsü gibi bişey bulastı nette dolasırken ara sıra karsıma cıkıyor örnegin spor haberi okuyorum aniden cıkabiliyor yani hangi sitede gezdiğime baglı olmaksızın cıkıyor yaklasık 1 saatte bir.chromeda arka pencerede acılıyor.sacma sapan bi site nasıl nerden bulastı bilmiyorum norton bulamadı sanırım.
simdi bunu silmek icin hangi programı kurmam lazım ? günlerdir cıkıp duruyor cok sinir bozucu yardım ederseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: trybskts
Sacma sapan bi reklam virüsü gibi bişey bulastı nette dolasırken ara sıra karsıma cıkıyor örnegin spor haberi okuyorum aniden cıkabiliyor yani hangi sitede gezdiğime baglı olmaksızın cıkıyor yaklasık 1 saatte bir.chromeda arka pencerede acılıyor.sacma sapan bi site nasıl nerden bulastı bilmiyorum norton bulamadı sanırım.
simdi bunu silmek icin hangi programı kurmam lazım ? günlerdir cıkıp duruyor cok sinir bozucu yardım ederseniz sevinirim.
Combofix akar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
combofix reklam virüsü silmeye yarıyo mu ki ? amvo ve usb virüsleri için diyor internette ama ?
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
quote:
Combofix akar
COmbofix bence işe yaramaz fakat ''SUPERAntiSpyware Professional 5.5.1006''' şöyle bir program buldum reklam virüs/ajanı vb. zararlı yazılımları siliyormuş.
son yazılan 3 programı ardı ardına kur ve malwarebytes 1 - spybot 2 - hijack 3 olarak çalıştır. eğer hijackten anlamaz isen log atabilirsin buraya. Malware bytes'da da full tarama yap.
Superantispware işini yarar kullandım tavsiye ederim
bendede aynı sorun oldu google chrome uzantılarında gereksiz şeyler vardır onları kontrol et
arkadaşlar ben bazı arkadaşların denediklerini denedim ama eğer bu program kuruluysa bilgisayharda tekrardan geliyor...-----> Ads by Plus-HD-2.2 bunu silin sonrada superantispyware ile bütün ayarları yüksek şekilde temizleyin.. bende işe yaradı..
quote:
ben combofix derim sadece amvo falan silmiyor. bozuk olan şeyleri düzeltiyor. düzeltemezse siliyor :D
GOOGLE CHOROME UYGULAMALARA GİR ORDAN ADDBLOCK İNDİR Engelliyor reklamları geçmezse her zaman dedigim gibi SİSTEM GERİ YÜKLE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme