Şimdi Ara

Reklam virüsü silmek için ne yapmak gerekir ? Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sacma sapan bi reklam virüsü gibi bişey bulastı nette dolasırken ara sıra karsıma cıkıyor örnegin spor haberi okuyorum aniden cıkabiliyor yani hangi sitede gezdiğime baglı olmaksızın cıkıyor yaklasık 1 saatte bir.chromeda arka pencerede acılıyor.sacma sapan bi site nasıl nerden bulastı bilmiyorum norton bulamadı sanırım.

simdi bunu silmek icin hangi programı kurmam lazım ? günlerdir cıkıp duruyor cok sinir bozucu yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Sacma sapan bi reklam virüsü gibi bişey bulastı nette dolasırken ara sıra karsıma cıkıyor örnegin spor haberi okuyorum aniden cıkabiliyor yani hangi sitede gezdiğime baglı olmaksızın cıkıyor yaklasık 1 saatte bir.chromeda arka pencerede acılıyor.sacma sapan bi site nasıl nerden bulastı bilmiyorum norton bulamadı sanırım.

simdi bunu silmek icin hangi programı kurmam lazım ? günlerdir cıkıp duruyor cok sinir bozucu yardım ederseniz sevinirim.

Combofix akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • combofix reklam virüsü silmeye yarıyo mu ki ? amvo ve usb virüsleri için diyor internette ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Sacma sapan bi reklam virüsü gibi bişey bulastı nette dolasırken ara sıra karsıma cıkıyor örnegin spor haberi okuyorum aniden cıkabiliyor yani hangi sitede gezdiğime baglı olmaksızın cıkıyor yaklasık 1 saatte bir.chromeda arka pencerede acılıyor.sacma sapan bi site nasıl nerden bulastı bilmiyorum norton bulamadı sanırım.

Combofix akar

COmbofix bence işe yaramaz fakat ''SUPERAntiSpyware Professional 5.5.1006''' şöyle bir program buldum reklam virüs/ajanı vb. zararlı yazılımları siliyormuş.

Not: Daha önce kullanmadım.

• spybot
  • malwarebyte's anti malware
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son yazılan 3 programı ardı ardına kur ve malwarebytes 1 - spybot 2 - hijack 3 olarak çalıştır. eğer hijackten anlamaz isen log atabilirsin buraya. Malware bytes'da da full tarama yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

http://www.gezginler.net/indir/hijackthis.html

hijack

• Superantispware işini yarar kullandım tavsiye ederim
  • bendede aynı sorun oldu google chrome uzantılarında gereksiz şeyler vardır onları kontrol et
  • arkadaşlar ben bazı arkadaşların denediklerini denedim ama eğer bu program kuruluysa bilgisayharda tekrardan geliyor...-----> Ads by Plus-HD-2.2
    bunu silin sonrada superantispyware ile bütün ayarları yüksek şekilde temizleyin.. bende işe yaradı..
  • quote:

ben combofix derim sadece amvo falan silmiyor. bozuk olan şeyleri düzeltiyor. düzeltemezse siliyor :D
  • GOOGLE CHOROME UYGULAMALARA GİR ORDAN ADDBLOCK İNDİR Engelliyor reklamları geçmezse her zaman dedigim gibi SİSTEM GERİ YÜKLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.