|
Ağır saçmalıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Ağır saçmalıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
en som ben TÜRK değil bir etnik kökenden geldiğini söylüyordun. Cumhuriyet ve anayasa ilk 4 maddesi ırkçı faşizan vs saçmalıyordun. noldu yemedi mi? |
|
Okuman yok Yazman yok Okuduğunu Anlaman yok Gelmişsin burada savunma sanayi yorumluyorsun,İsmet paşaya laf atıyorsun falan akp Türkiye'sinin muhalefeti bundan ileri olmaz zaten:))) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Kasım 2025; 18:31:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kolayca aldatılıp kandırılan değil, oyun kurucu, zeki, kurnaz, karşısındakine takla attıracak üstün bir zekaya sahip, siyasi arenada kendinden söz ettirecek siyasi dehaya sahip Sultan 2. Abdülhamid Han Hazretleri gibi bir lider gelmedikçe belimizi doğrultamayacağız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Kasım 2025; 18:35:52 > |
|
boşa debelenme. benim bahsettiğim yorum düne aitti. 3 ay öncesine değil. dediğim gibi: yememiş belli oluyor. Damat Yt kanalı GZT, kaan algısını kırmak için Koreli KFX'i eleştirdi. Korelilerden tepki geldi! | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/damat-yt-kanali-gzt-kaan-algisini-kasman-icin-koreli-kfx-i-elestirdi-korelilerden-tepki-geldi--162427593#162427648< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 2 Kasım 2025; 19:6:31 > |
|
Ben o yorumu yıllardır her pirocuya yapıyorum zaten,dün yaptığım da aynisiydi Bir Atatürk milliyetçisi ile, Muhalif pozları atan ama bütün değerlerini parti/lider ayağına satılığa çıkarmaya hazır tipleri ayırmanın en kolay yoludur bu:) Da işte senden anlamanı beklemiyorum ,kimse de beklememeli:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Keşke kk adayken de bunların kayığına binmeden böyle konuşsaydin diyeceğim ya,olmadı tabi ,mahalle baskısı malum senin yerine o işi ben yaptım napalim artık:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|