Şimdi Ara

rehebr mat. 49 günde matematik serisi nasıl? (matematiği iyi olanlardan yardıma ihtiyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • antrenmanlarla matematiği bitirdim. basit toplama işlemlerinde bile eliyle sayan birisi olarak fena olmayan bir temel attığımı, kavramlara az çok aşina hale geldiğime düşünüyorum. sırada şenol hoca veya rehber matematik'den kitaplarını da alarak devam edeyim diyorum. ne önerirsiniz? sizce ant. mat. üzerine 49 gün mat koyayım mı?

• RM ile ilerleyeceğine Laptü matematik kanalındaki TYT kampıyla ilerle.Yanınada YZ Matematik soru bankasını koy.YZ Mat soru bankasında örnek veriyorum çarpanlara ayırma konusunda test 1 deki sorular ortak çarpan parantezine alma ile ilgili test 2 deki sorular iki kare farkı ile ilgili sorular .... şeklinde gidiyor.Sen 2 kare farkını öğrendikten sonra yz soru bankandan iki kare farkı ile ilgili soruları çözünce iyi bir kombin yapmış oluyorsun.Sonra yanına koyacağın soru bankalarıylada daha iyi seviyeye ulaşırsın.ÖDF3 ün yüksek fiyatı dolayısıyla AYT mat için bu şekilde ilerleyeceğim.

• mert hoca veya eyüp b. 50 video rehber mat çekilmez. mert hocanın kitabı falan da var baya beğendim ben

• Olabilir özellikle seviyeyi başlangıçtan alıp ilerletmesi işine yarar dostum yanına bir test kitabı koyman senin faydana olacaktır videoda konu bittikten sonra 1 gün kitaptan testlerini çözmeyi denersen fayda sağlar bu kitap yine 345 gibi başlangıçtan ileri seviyeye doğru giden bir kitap olabilir.

• çok mu temeldesin? hocam bence 20 günde bitir bitereceksen rehber matematiği seviyorum ama kamp videolarını temelden alıyor 49 gün yaz içindi ama şu an biraz daha zaman kısıtlı. ocaktan sonra tyt işi sıkıntılı olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temelin berbatsa iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

çok mu temeldesin? hocam bence 20 günde bitir bitereceksen rehber matematiği seviyorum ama kamp videolarını temelden alıyor 49 gün yaz içindi ama şu an biraz daha zaman kısıtlı. ocaktan sonra tyt işi sıkıntılı olur gibi

ayt girmiyorum hocam, sadece tyt

zaten başlarsam 49 güne yaymam, günde ikişer video + hocanın testleriyle 25 günde bitiririm diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 17 Kasım 2020; 21:34:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.