Şimdi Ara

Rehberlikçi açıkta kalcan felan diyo delircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt den tercih yapıcam radyoloji bölümlerini yazdım tyt sıralamam 450k yaptığım liste şu şekil

İyimser kısım 360k-500k arası ( 6 yer )
    Ortalama kısım 500k-750k arası
    Kötü kısım 750k ile 1,2milyon

BU SIRALAMALAR TYT SIRALAMASIDIR

Hocanın dediği şey şu iyimse ve orta kısmı unut yerleşirsen kötü kısma yerleşirsin ve %65 ihtimal diyor

Dedimki eee hocam ben mf de 307k yaptım müh barajını kıl payı kaçırdım önümdekilerin hepsi müh yazıcak sağlık bölümüne ben yerleşemiyceksem kim yerleşcek dedim “ yaa sağlık bu sene çok revaşta ben bu odada 70 tane sağlık yazan gördüm 4 yıllık mühü tutturmuş adam bile sağlık yazdı “ felan dedi bide diyoki o senin gördüğün 500k sıralamadaki üniverstedeki adam sağlık meslek lisesi çıkışlı olduğu için onu o sıralamayla almışlardır senin şansın yok dedi yök atlastan baktım son yerleşenlerin %70 i anadolu lisesi mezunu

Başka bi dershanenin tehberlikçisiyle konuştum güldü saçmalamış dedi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 15 Ağustos 2018; 13:34:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkansız ya açıkta kalmanız.Rehberlikcileri genellemek istemem ama çoğu rehberlikçi,öğrencilerden daha az bilgiye sahip tercih konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi summertimesummertime -- 15 Ağustos 2018; 13:37:23 >
  • BerlinKaplanı_99 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Erzurum diş diyorum listede hangisi diyor?

Atatürk diş

Ben lise 1 den beri biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BerlinKaplanı_99

Bu mesaj silindi.
    Dostum benim hemşirelik gelmesse radyoloji yazdım radyolojinin 4 yıllığı yok 2 yıllıklardada puana bakmak daha sağlıklı diyorlar mesele ege üniverstesi sıralama 360k puanı 250 civarı benim puanım 290 ama dıralamam 450 arada ciddi tutarsızlık var ege gelebilir mi

• oha nası la gelmesi lazım
  • ek yerleştirme sıralaması 194k olan arkadaşa tercih yaptım son tercihini 895k tyt ile alan yer yaptım tyt sıralaması 850k ek puanlı aldığı yerleride en son 500k ile kapattım şimdi bunu görünce inşallah arki açıkta kalmaz çocuga dedik açıkta kalmazsın gidersin diye rezil olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

ek yerleştirme sıralaması 194k olan arkadaşa tercih yaptım son tercihini 895k tyt ile alan yer yaptım tyt sıralaması 850k ek puanlı aldığı yerleride en son 500k ile kapattım şimdi bunu görünce inşallah arki açıkta kalmaz çocuga dedik açıkta kalmazsın gidersin diye rezil olmayalım
    Hangi bölümleri yazdın

• fizyoterapi anestezi tıbbı laboratuvar teknikeri diyaliz elektronörofizyoloji

son tercihi tıbbı dökümantasyon ve sekreterlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

fizyoterapi anestezi tıbbı laboratuvar teknikeri diyaliz elektronörofizyoloji

son tercihi tıbbı dökümantasyon ve sekreterlik
    Şimdi senin arkadaşının sıralamadı 900k benimki 450 ama diyodunki ek puanlı 200k yani tercihte ilk kimi alırlsr onu mu beni mi ek puan bence 800k dan 200k ya atmaz

• ek puanlı sıralaması 194k normal tyt sıralaması 850k bilmiyorm bende anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.