Şimdi Ara

Rehberlik hocası MF-1de sıralamalar düşecek dedi????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dershanede rehberlik hocası MF-1de sıralamalar düşecek dedi (olumsuz anlamda) kontenjanlar azaltılmış falan..
    Ben de hocaya dedim ki bu düşük sıralamaları etkiler yani 100 bindeki adamı öğretmenliklerin kapatılması falan etkiler de ilk 30-40 bindeki adamı etkilemez dedim. Bilmiyorum dedi.
    Çünkü MF-1de düşük bölümler var Matematik Mühendisliği dışında peki bu Matematik Mühendisliğini etkiler mi?
    Siz ne düşünüyorsunuz?

• ????????
  • mf4 ü de sorsaydın
  • bir sürü bölümün kontenjanı kısıtlandı.

mesela fizik bölümünün kontenjanı bin kişi, biyoloji bölümünün 4bin kişi, matematik bölümünün 5 bin kişi, kimya bölümünün 2 bin 800 kişi azaltıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

bir sürü bölümün kontenjanı kısıtlandı.

mesela fizik bölümünün kontenjanı bin kişi, biyoloji bölümünün 4bin kişi, matematik bölümünün 5 bin kişi, kimya bölümünün 2 bin 800 kişi azaltıldı.

fakat bu saydığın bölümler mat. mühendisliğinden düşük bölümler olduğundan beni etkilemeyeceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

mf4 ü de sorsaydın

MF4 olumlu anlamda sıralar yükselecek dedi tıp mıp artmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2013

quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

mf4 ü de sorsaydın

MF4 olumlu anlamda sıralar yükselecek dedi tıp mıp artmış ya

olumlu anlamda derken misal geçen yıl 3000le kapatan bu sene 3200 gibi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bölümlerin kontejyanlarının değişim sayıları burada mevcut. merak eden girip indirebilir:http://www.salimunsal.com/
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Tıp arttıysa çoğu sağlık alanına yönelir MF 4 sıralamaları düşmesi lazım 70k dan 65k ya düşmesi gibi.Çünkü bu sene MF 3 ten daha çok tercih olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.