Şimdi Ara

Rehberde kayıtlı numaralardan aranıorum ama ekranda isim yerine numara çıkıyor sadece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 6680 eski telimdede vardı 6600 ondada oluyordu bu sorun bir çözümü varmı arkadaşlar numara rehbere kayıtlı ama arandığımda isim yazmıyor. Saygılar

• bendede oluyor arada bir. olur böyle şeyler. telfonuna suç bulma hemen. bir format at belki düzelir. yada bir telefonun rehberine bak numaralar çiftermi kayıtlı
  • Telefon hafızasında kayıtlı olmayınca yapabilir sanıyorum.... Sim kartta mı kayıtlı sadece yoksa telefon hafızasında da var mı kişinin kaydı ?
  • Buna ek olarak, büyük ihtimalle aynı numaradan birden fazla var ise oluyor. Yani çift kayıt var ise, isim çıkmaz numara görünür.

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Telefon hafızasında kayıtlı olmayınca yapabilir sanıyorum.... Sim kartta mı kayıtlı sadece yoksa telefon hafızasında da var mı kişinin kaydı ?
  • Aynı sorun bendede var bende 6680 kullanıyorum önceden 6600 vardı ondada oluyordu cok sinir oluyordum kayıtlı rehberde fakat arayınca numarası cıkıyor sanırım hafıza kartına kayıtlı olmadıgındandır
  • kesinlikle aynı numara birden fazla isim altına kayıtlıdır. sadece tel rehberi yada sadece tel rehberini kullan. ikisi birden açıksada olabilir.
  • bende hiç olmadı

ama tel.ciye götürr sadece baktır o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.