Bildirim
Rehberde kayıtlı numaralardan aranıorum ama ekranda isim yerine numara çıkıyor sadece
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bendede oluyor arada bir. olur böyle şeyler. telfonuna suç bulma hemen. bir format at belki düzelir. yada bir telefonun rehberine bak numaralar çiftermi kayıtlı -
Telefon hafızasında kayıtlı olmayınca yapabilir sanıyorum.... Sim kartta mı kayıtlı sadece yoksa telefon hafızasında da var mı kişinin kaydı ? -
Buna ek olarak, büyük ihtimalle aynı numaradan birden fazla var ise oluyor. Yani çift kayıt var ise, isim çıkmaz numara görünür.
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
Telefon hafızasında kayıtlı olmayınca yapabilir sanıyorum.... Sim kartta mı kayıtlı sadece yoksa telefon hafızasında da var mı kişinin kaydı ?
-
Aynı sorun bendede var bende 6680 kullanıyorum önceden 6600 vardı ondada oluyordu cok sinir oluyordum kayıtlı rehberde fakat arayınca numarası cıkıyor sanırım hafıza kartına kayıtlı olmadıgındandır -
kesinlikle aynı numara birden fazla isim altına kayıtlıdır. sadece tel rehberi yada sadece tel rehberini kullan. ikisi birden açıksada olabilir. -
bende hiç olmadı
ama tel.ciye götürr sadece baktır o kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X