Şimdi Ara

[Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
52.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylaşım için saol ama suanda gp nin skinini yaptım launcher acıldı oyuna baglandım custom game yaptım sectim heroyu lock in yaptım oyun tam başlıcakken oyun hata verdi nasil duzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahaha58

paylaşım için saol ama suanda gp nin skinini yaptım launcher acıldı oyuna baglandım custom game yaptım sectim heroyu lock in yaptım oyun tam başlıcakken oyun hata verdi nasil duzeltebilirim ?

Aynen bende vayne nin skinin yükledim oyuna girerken oyun otomatik kapanıyor unistall yaptım düzeldi.
  • simdi oyun acılmıyo uninstall yaptım oyuna baglanırken bug report hatası cıkıyo off
  • AShanle senden rican münkünse rehberi güncellemen.
  • skinleri yapiyorum programi kapatinca oyun icinde skin kaliyor ama programda kalmiyor yüklediğim skinleri görüp üzerinde oynayamiyorum
  • Arkadaşlar bende şöyle bişey oldu.custom skinleri indirdim dün oyuna girdim (maç yapıcak vaktim yoktu) ekranlarına falan baktım çok güzeldi...Bu gün girmeye çalıştım patch atti 2/2 de %33 de durdu hata verdi internetten aradım yeniden yükleyin falan yazıyor.Siz nasıl yaptınız hata almadan.
  • en güncel programlarla bile herşeyi yapıyorum skinleri yüklüyor görüyor ama oyuna girince bug splat diyor arkadaş ise oynuyor şuan skinli bug splatı aşan varsa banada söylesin 1 zahmet :D ve konu hortluycak ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

en güncel programlarla bile herşeyi yapıyorum skinleri yüklüyor görüyor ama oyuna girince bug splat diyor arkadaş ise oynuyor şuan skinli bug splatı aşan varsa banada söylesin 1 zahmet :D ve konu hortluycak ama olsun

Artık çalışmıyor ne yazık ki çoğumuzda öyle.
  • konuyu 1 kere daha zıplatıcam hortlatıcam ama custom skin işini çözdüm bugsplat hatası almıyorum ve costum skin yüklemek isteyen tüm arkadaşlara yardım edebilirim :)
    buyrun buda kanıtı master yi-ichigo skini yaptım :D

[Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek

not:bütün karekterleri denedim 1 tek ashede sorun oluyor skini görüyor ama 3d değil 2d karton gibi duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

konuyu 1 kere daha zıplatıcam hortlatıcam ama custom skin işini çözdüm bugsplat hatası almıyorum ve costum skin yüklemek isteyen tüm arkadaşlara yardım edebilirim :)
    buyrun buda kanıtı master yi-ichigo skini yaptım :D

[Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek

not:bütün karekterleri denedim 1 tek ashede sorun oluyor skini görüyor ama 3d değil 2d karton gibi duruyor :)

yardımcı olur musun

• elbette olurum suiin güncellerini değil sadece çalışan 3.29 sürümünü bulmanız lazım o kadar tüm sorun suiden ötürüymüş ben upload eder veririm linki eğer istersen çalışan sui sürümünün? :) istemessen upload etmemi 3.29-lite sürümlerini indirip denemen yeterli olucaktır bu kadar basit 3.29 varsa elinde winrar halinde at herşeye yes de tüm kutucukları işaretle ve en sonda install de bu kadar
    not:winrarlar içindeki dosyalara dikkat et mesela bazı skinlerde skill efekleride değişior ondan dolayı rar içinde 2 rar oluyor skileri değişmemiş yada değşimiş diye onu sen seçerek atarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsnake25 -- 24 Haziran 2012; 0:44:22 >
  • atarmısın link programın
  • https://rapidshare.com/files/2299811717/SIU_3.29-Lite.rar

eğer isterseniz daha çok ss koyabilirim :D yaptığım veigardan fioradan yiden hatta tristinadan bile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsnake25 -- 24 Haziran 2012; 1:03:50 >
  • **** çıkıyor boşluk bırakarak yazarmısın siteyi
  • düzelttim linki :)
  •  [Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek

şöyle bir hata alıyorum :S
  • bende ilk o hatayı aldım sağ tıkladım yönetici çalıştır dedim düzeldi olmassa reset at diyor zaten programda ama ben yönetici çalıştırdım oldu :) vede lol kapalı olsun lolle ilgili herşeyi kapat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsnake25 -- 24 Haziran 2012; 1:28:17 >
  • aga launcherde sorun olabişlir diye düşünüyorum reset attım gene düzelmedi betanın launcheri yapınca oluyor mesala :S
  • launchermı upload edem sana ? istersen ederim onuda :D ama o hata lol açıkken veriyor arkaplanda açıkken vermişti bende lol kapattım düzeldi istersen launcherda upload edeyim :D
  • aga olur bir upload et olmassa oyunu tekrar kurayım çok teşekkürler oyun felan açık degil yani görev yöneticisndende baktım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.