Şimdi Ara

[Rehber] Own3d.tv Livestream Yapmak ve LoL Recorder Kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
19.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Mother of Mercy

Xsplit açık iken oyunda bir gariplik var,lag gibi ama lag değil,fps yine aynı 60,ms düşük zaten stream yapmadığım için ama bi garip birşey var başımı döndürüyor,karakterim takıla takıla gidiyor sanki

Borderless ya da window mode mu? ya da ekran kartın rahat mı çalışıyo, hem video yapıp hem uplarken zorlanıyo olabilir

ekran kartının upload yaptığını ilk defa görüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Mother of Mercy

Xsplit açık iken oyunda bir gariplik var,lag gibi ama lag değil,fps yine aynı 60,ms düşük zaten stream yapmadığım için ama bi garip birşey var başımı döndürüyor,karakterim takıla takıla gidiyor sanki

Borderless ya da window mode mu? ya da ekran kartın rahat mı çalışıyo, hem video yapıp hem uplarken zorlanıyo olabilir

ekran kartının upload yaptığını ilk defa görüyorum..

açıklamam idiot proof olmadığı için özür dilerim. Ekran kartı videoyu renderladığı için o olabilir demeye çalıştım diyelim. Hani neyi kastettiğimi algılama da zorluk çeken varsa stream yapmakla uğraşmamalı zaten =)

Ya da, Lag gibi olup lag olmayan, FPS'nin aynı olduğu ve Pingin de değişmediği "garip" durum için daha mantıklı bir açıklaman varsa saklama da arkadaşın işine yarasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Ağustos 2011; 7:23:37 >

• EmeÄŸine saÄŸlık. Artık Türkçe konuÅŸup da, ölünce ana avrat küfür eden streamler görmeyiz inÅŸallah. :D
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitsen31

Açıkçası her şeyi yaptım ama Xsplite owned3tv yi eklerken channels kısmında hiç birşey çıkmıyor ne yapıcam?

Aloo cevap vericekmisin?
  • quote:

Video Encoding:
    VBV Max Bitrate: Max upload denebilir, netimizle alakalı olan tek özellik bu. Upload hızınızın yarısını yazmak idealdir oyunda fazla lag olmamasını sağlar.

Preset: Bu videonun kalitesini etkileyen bişey, ne kadar hızlıyı seçerseniz o kadar daha hızlı video yapılır, kalitesi de o kadar düşer. Ancak, Upload hızınız benim gibi 300-400'den fazla yazmaya el vermicek ise faster ve veryfast arasında gidip gelin derim. Ne kadar az upload varsa bunu o kadar daha hızlı yapmanız önemli bişey.

Quality: Açıkçası baya bi denedim, kalitede fark oluyo, ama pek bi etkisi olmuyo direk 10 yazıp geçebilirsiniz.

VBV Buffer: Nerde gördüm hatırlamamakla beraber ne işe yaradığı hakkında da pek bi fikrim yok. 600den 2000'e kadar birsürü değer verdim pek bişey fark etmedi.

Audio encoding:
    Sesin uzaylı gibi gelmemesi için gereken en düşük ayarlar,
    Format: 22.050 KHz stereo
    Bitrate: 40k

Bu ayarları bulamadım arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ?

• bende ses sorunu var , ses gelmiyor ayrıca mikrofonuda açamıyorum nasıl yaparım bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 6 Eylül 2011; 17:15:37 >
  • Görüntü kalitesi çok düşük oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: runescapez

quote:

Video Encoding:
    VBV Max Bitrate: Max upload denebilir, netimizle alakalı olan tek özellik bu. Upload hızınızın yarısını yazmak idealdir oyunda fazla lag olmamasını sağlar.

Preset: Bu videonun kalitesini etkileyen bişey, ne kadar hızlıyı seçerseniz o kadar daha hızlı video yapılır, kalitesi de o kadar düşer. Ancak, Upload hızınız benim gibi 300-400'den fazla yazmaya el vermicek ise faster ve veryfast arasında gidip gelin derim. Ne kadar az upload varsa bunu o kadar daha hızlı yapmanız önemli bişey.

Quality: Açıkçası baya bi denedim, kalitede fark oluyo, ama pek bi etkisi olmuyo direk 10 yazıp geçebilirsiniz.

VBV Buffer: Nerde gördüm hatırlamamakla beraber ne işe yaradığı hakkında da pek bi fikrim yok. 600den 2000'e kadar birsürü değer verdim pek bişey fark etmedi.

Audio encoding:
    Sesin uzaylı gibi gelmemesi için gereken en düşük ayarlar,
    Format: 22.050 KHz stereo
    Bitrate: 40k

Bu ayarları bulamadım arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ?

Broadcast > Edit Channels > Edit/Add > Aşağıda ayarlar var. Aynı yere zaten baktığımız için tekrar yazmadım ben onları.

@MacroCosmos, o zaman ayarları arttır.

@35gta, Tools > Settings > General diyip ordan mikrofonunu falan seçtinse sorun olmaması lazım. sürücülerde falan sorun varsa bilemem. Ben hiç ellemediğim halde düzgün oldu şu ana kadar ses.
    Eğerki sorun ses kalitesiyse zaten yukarda verdim ayarlarını

Not: Konuyu yukarıya çekiyim diye cevap verdim açıkçası. arayıp bulamıyormuş insanlar nasıl yapıcağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 17 Eylül 2011; 1:35:10 >

• Saol
  • Ben streami yazdıklarına göre ayarladım. Normal masaüstünde falan gezinirken kasmadan stream izlenebiliyo fakat oyundayken streamde çok donma oluyo. Bordeless ve window mode ikisini de denedim. Bu arada internet down: 95mbit upload:16mbit, ekran kartım hd6770. Sorun nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Ben streami yazdıklarına göre ayarladım. Normal masaüstünde falan gezinirken kasmadan stream izlenebiliyo fakat oyundayken streamde çok donma oluyo. Bordeless ve window mode ikisini de denedim. Bu arada internet down: 95mbit upload:16mbit, ekran kartım hd6770. Sorun nerde?

izleyenin bağlantısı / own3d
  • quote:

quote:

Ben streami yazdıklarına göre ayarladım. Normal masaüstünde falan gezinirken kasmadan stream izlenebiliyo fakat oyundayken streamde çok donma oluyo. Bordeless ve window mode ikisini de denedim. Bu arada internet down: 95mbit upload:16mbit, ekran kartım hd6770. Sorun nerde?

2-3 kişiye daha izlettim onlarda da aynı sorun var.
  • quote:

quote:

quote:

2-3 kişiye daha izlettim onlarda da aynı sorun var.

Borderless yaptıysan takılma olmaması gerekli. FPS'i arttırmayı deniyebilirsin, ya da Max Bit ratei falan

• Arkadaşlar ben lolreplaye girince benim haricimde kimsenin hp barı gözükmüyor vede fraps bi yerden sonra kaydetmiyor sol üstte sarı renkte fps gözüküyor ama kırmızı olmuyor yardımcı o0lurmusunuz nasıl yapıcam bu işi elimde çok güzel bir video var...
  • arkadaşlar herşeyi yaptım fakat xsplit programını yükledikten sonra mail ve şifre yazıorum log on diyorum ''sorry you need online internet'' gibi bir şey diyor ne yapmam lazım ?? Paylaş:
  • Öncelikle, konuya 5 kez yazmak eline bir şey geçirmez. Sonra, "online olman gerekli" diye uyarı veriyorsa online olman gereklidir genelde. Kullandığın herangi bir software engel oluyorsa da onu ben bilemem. Kullandığın programların neler yaptığını sen biliceksin.
  • 1.Si 2 kere yaxdım 2. Olarak sertleşmene gerek yok ben adam gibi düzgün şekilde birşey soruyorum sen ne diyorsun.3 ve son internet cafedeydim ve vaktim yoktu zaten kimsede yardımcı olmadı(kimse yardımcı olmak xorunda değil o ayrı) fakat bu konu paylaşılmışsa bu konu hakkında bir açıklama yapılması gerekmiyormu ? Sonuç olarak 1.5 saatimi bununla harcadım hiçbirşeye yaramadı...Teşekkürler
  • Aslında 1 kere yazdım dieri farklı bir konuydu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

1.Si 2 kere yaxdım 2. Olarak sertleşmene gerek yok ben adam gibi düzgün şekilde birşey soruyorum sen ne diyorsun.3 ve son internet cafedeydim ve vaktim yoktu zaten kimsede yardımcı olmadı(kimse yardımcı olmak xorunda değil o ayrı) fakat bu konu paylaşılmışsa bu konu hakkında bir açıklama yapılması gerekmiyormu ? Sonuç olarak 1.5 saatimi bununla harcadım hiçbirşeye yaramadı...Teşekkürler

herkeste çalışıp sende çalışmaması senin problemin dostum, yine de foruma gelip 1 saat bekledim cevap gelmedi diye ağlıyamazsın. Mesajı atarsın, gelince cevap veririm. Senden farklı olarak PC başında durmayı amaç değil, arada zaman geçirme aracı olarak kullanıyor bazılarımız. Sanki 1 hafta beklemiş gibi 1 saat bekledim falan diye konuşmamalısın :3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 14 Ekim 2011; 19:32:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.