Şimdi Ara

REHBER GEÇ AÇILIYOR ÇARESİ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rehber Uygulamasının Geç Açılmasına Çözümler

Xiaomi Redmi Note 8 veya diğer Xiaomi telefonlarında rehber uygulamasının geç açılması yaygın bir sorundur. Bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin birkaç yöntem mevcuttur:

• Telefonu Yeniden Başlat: Telefonunu yeniden başlatmak, geçici yazılım sorunlarını gidermeye ve rehber uygulamasının daha hızlı açılmasına yardımcı olabilir.

• Uygulama Önbelleğini ve Verilerini Temizle: Rehber uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizlemek, bozuk verileri kaldırabilir ve uygulamanın performansını artırabilir. Bunu şu şekilde yapabilirsin:

• Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar'a git.
      • Rehber uygulamasını bul ve dokun.
      • "Depolama ve Önbellek"e dokun.
      • "Önbelleği Temizle" ve "Verileri Temizle" düğmelerine tıkla.
    • Telefon Yazılımını Güncelle: Telefon yazılımının en son sürüme güncellenmesi, hataları düzeltebilir ve performansı artırabilir. Bunu şu şekilde yapabilirsin:

• Ayarlar > Hakkında Telefon > Yazılım Güncellemeleri'ne git.
      • Mevcut güncellemeleri kontrol et ve varsa yükle.
    • MicroSD Kartı Kontrol Et: Redmi Note 8 ve diğer bazı Xiaomi telefonları, rehberi microSD karta kaydedebilir. MicroSD kartının hasarlı olması veya yavaş olması rehber uygulamasının yavaşlamasına neden olabilir. Kartı çıkarıp tekrar takmayı dene veya farklı bir kartla değiştir.

• Fabrika Ayarlarına Sıfırla: Yukarıdaki yöntemlerin hiçbiri işe yaramazsa, fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak son çare olabilir. Ancak, bu işlemin tüm verilerini sileceğini unutma, bu nedenle sıfırlamadan önce yedek alman önemlidir.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra rehber uygulamasının daha hızlı açıldığını fark etmelisin. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    iyide hangi telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

iyide hangi telefonun ?

S3

ne kadar sürede acılıyor simkarttamı kayıtlı telefonlar telefonun hafızdamı kac kişi kayıtlı
  • quote:

ne kadar sürede acılıyor simkarttamı kayıtlı telefonlar telefonun hafızdamı kac kişi kayıtlı

6SANİYEDE AÇILIYOR REHBER SİM KARTA KAYITLI
    250KİŞİ KAYITLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 12 Nisan 2014; 10:43:29 >
    telefonun hafızasına at dene bakalım ayrıca mesajlarınıda küçük harfle yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

maalesef bir çözümü yok Samsung s5 on izleme videosunu seyrettim onda bile gecikme var ...o yüzden ben başka birşey söyleyemiyorum.????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

quote:

maalesef bir çözümü yok Samsung s5 on izleme videosunu seyrettim onda bile gecikme var ...o yüzden ben başka birşey söyleyemiyorum.????

Küçük bir sıkıntı olarak görenler var fakat aslında çok büyük bir sıkıntı rehberin geç açılması olayı :(

telefonun hafızasına atıp denedinmi hani ice aktar dısa aktar bölümünden aktarınca simkartı ayarlardan iptal et telefon olarak kalsın baskada yapacak bir şey yok buna
  • quote:

telefonun hafızasına atıp denedinmi hani ice aktar dısa aktar bölümünden aktarınca simkartı ayarlardan iptal et telefon olarak kalsın baskada yapacak bir şey yok buna

çok riskli o iş telefon bozulunca rehber gidebilir

rehber için exdialer uygulamasını kullanabilirsin
    Samsung cihazların genel sorunu bu ne yazıkki.

Tek çözümü var, root ediceksiniz (garanti gidecek), xposed yükleyip rehberi RAM'a kitleyeceksiniz.

Veya CyanogenMod yükleyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Tek çözümü var, root ediceksiniz (garanti gidecek), xposed yükleyip rehberi RAM'a kitleyeceksiniz.

garanti gitmez diye biliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

garanti gitmez diye biliyorum

Malesef gidiyor, ama tekrar garantiye sokulabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

rehber için exdialer uygulamasını kullanabilirsin

ilk başlarda güzel çalıştı fakat zamanla geç açılmaya başladı.

• quote:

quote:

iyide simkart dakini silmeyeceksin rehber görünümünden simkartı işaretini kaldıracaksın sadece telefon hafızasındakiler gözükükecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

quote:

quote:

iyide simkart dakini silmeyeceksin rehber görünümünden simkartı işaretini kaldıracaksın sadece telefon hafızasındakiler gözükükecek

Alıntıları Göster
    1000tl+ gibi bi mebla öde, rehber geç açılsın, üzülüyorum bu samsung sahiplerine. samsung kullanıcılarına iyi kamera eh biraz da ortalamanın üstünde batarya dışında ne verdi de telefonu asıl kullanma amacımız olan rehber geç açılıyor :D

garantiden çıkacak diye korkmayın geri eski haline geliyor. kısa zamanda custom rom edinin bunun dışında samsung size bi çözüm vermiyor, veremez de

• quote:

quote:

quote:

dediğinizi yaptım fakat yinede 4saniyede açılıyor fakat şöyle bir durum var rehberi açıp çıkıyorum sonra tekrar giriyorum rehber hızlı açılıyor bunun nedenide arkada çalışıyor olması

bende de öyle acılıyor s3 mini var bence sorun etmenize gerek yok 4 sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

1000tl+ gibi bi mebla öde, rehber geç açılsın, üzülüyorum bu samsung sahiplerine. samsung kullanıcılarına iyi kamera eh biraz da ortalamanın üstünde batarya dışında ne verdi de telefonu asıl kullanma amacımız olan rehber geç açılıyor :D

garantiden çıkacak diye korkmayın geri eski haline geliyor. kısa zamanda custom rom edinin bunun dışında samsung size bi çözüm vermiyor, veremez de

Arkadaşım diğerleride sütten çıkmış ak kaşık değil samsungta rehber sorunu var diğerlerinde başka türlü sorunlar var !

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.