Şimdi Ara

[REHBER]Cowon D2' leri Cowon D2+' a dönüştürme: Yeni 3.02 FW'e göre Güncellenmiştir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
33.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende dos ortamında tcctool açmayı beceremedim bunu nasıl geçicem şu anda makinenin sadece ışıkları yanıyor acil yardım edin beyler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ıglesıas

    kesin görmesi lazım sarız. bende görmüyor dedim ama görüyor . m tuşuna ve açma tuşunu çekip aynı anda tabi usb ucunu hemen o anda d2 ye tak.sağ alltta görünmüyorsa yeni dfonanım bulundu diye bilgisayarım sağtıkla özellikler ve donanım aygıt yöneticisindenbak orda wardır

    sonunda tanıdı bilgisayarda bende kurtardımmmmmm yardımlar için teşekkürler.....
  • arkadaşlar elime 16 gb cowon d2de kullanacağım kart geçti fakat bunun markası yok galiba çin malı . acaba d2 ye bir zararı olurmu. bide bu kartın diğer markalı kartlardan kingston sandisk gibi ne farkı var. uzun süre kullnabilirmiyim bu kartı. ne dersiniz
  • içinde patlamazsa zararı olmaz:)
  • walla yapmayı istiyorum ama beceremem aleti bozarım diye korkuyorum ne yapsam yapsam mı ki acaba ? gerçi aleti haftada 2 gün kullanabiliyorum sadece pekte gerek yok aslında ama her zaman daha iyisini istiyor insanoğlu işte
  • merhaba arkadaslar 9. asamaya kadar hersey tamam fakat (tcctool -d cowond2 D2N_p.bin) dosyasını yuklesdıkten sonra upload files diye bi işlem yapmıyo alet yardımcı olurmusunuz.
  • arkadaslar foruma bıraz baktım. d+ ya cevırmek bıraz zahmetlı ve rısklı gıbı geldı. benım ıcın cok onemlı bır mesele degıl ama benım merak ettıgım sızce buna degermı?? su ankı kullandıgım arayuz cok hosuma gıdıyor. d+ cevırınce bıraz ses kalıtesi ıyılesıyor sanırım. bunun dısında baska ne gıbı ozellıkleı var?? oyun,theme,skın,program??
  • arkadaslar su konudan anlayan gercekten yardımcı olsun pazar gunum bu aletı tekrar eskı halıne dondurebılmek ıcın yalan oldu.9. asamaya kadar herseyı yapıyorum yazıldıgı gıbı tcctool -d cowond2 D2N_p.bin dosayasını yukledıkten sonra uploading yapması gerektıgı soluyo arkadas fakat benım alet yapmıyor,ilk basta aletı m basılı tutarak usb ye soktugumda aletı bılgısayar goruyodu suan da onuda tanımıyo ne yapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursanız gercekten cok yararlı olucak en azından eskı halıne dondurebılıyım....
  • Arkadaşlar söylenilenleri yaptım ve aleti bilg. tanıttım. ama dos ta komutları girince şöyle açıklamalar çıkıyor ne yapmam lazım acaba?
     [REHBER]Cowon D2' leri  Cowon D2+' a dönüştürme: Yeni 3.02 FW'e göre Güncellenmiştir



    Arkadaşlar sonunda biraz daha kurcalamayla hallettim. Sesi daha denemedim ama görüntü olarak bile daha güzel oldu. Teşekkürler emeği geçenlere..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat010 -- 6 Nisan 2009; 2:32:33 >
  • Arkadaşlar sorunsuz yükledim ve ses kalitesi hoşuma gitti.Artık tizler daha doğal çıkıyor.Arayüzü beğenmedim bu yüzden moremono temasını yükledim yani orjinal D2'nun mavi temasının renksiz olanı.Şu an tek sorunum müziklerde gezerken ( sanatçı,albüm,parça ) ok tuşlarını kullandığımda 5'er 5'er atlaması.Alışmışım ben eski D2'nun tek tek ilerlemesine...Çok rahatsızlık veriyor.Benden başka rahatsız olan var mıdır acaba ?? Bunu birkaç yabancı sitede söyledim ama herkes 5'er 5'er gezmeyi daha çok sevdiğini söylüyor ve bunu düzeltmenin bir yolu yokmuş.
  • arkadaşlar d2 nin temalarını d2+ ya yükleyebiliyormuyuz. yükleyebiliyorsak nasıl yapabilirim bi açıklık getirebilirmisiniz.
  • biraz önce uyguladım süper oldu elinize sağlık
  • Resident Arkadaşıma İlk Olarak Teşekkür Ederim...
    D2'mizi D2+ Çevirmiş Bulunmaktayım Artık Sesini Test Edip Son Durumu Buraya Eklemek Olacak...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: choon_blaze

    Arkadaşlar sorunsuz yükledim ve ses kalitesi hoşuma gitti.Artık tizler daha doğal çıkıyor.Arayüzü beğenmedim bu yüzden moremono temasını yükledim yani orjinal D2'nun mavi temasının renksiz olanı.Şu an tek sorunum müziklerde gezerken ( sanatçı,albüm,parça ) ok tuşlarını kullandığımda 5'er 5'er atlaması.Alışmışım ben eski D2'nun tek tek ilerlemesine...Çok rahatsızlık veriyor.Benden başka rahatsız olan var mıdır acaba ?? Bunu birkaç yabancı sitede söyledim ama herkes 5'er 5'er gezmeyi daha çok sevdiğini söylüyor ve bunu düzeltmenin bir yolu yokmuş.


    Dostum başta aynı sorunu ben de yaşamıştım ancak zamanla alıştıkça aslında ne kadarda işe yarar bir değişiklik olduğunu göreceksin.Özellikle çok sayıda şarkı içeren dosyalarda büyük kolaylık sağlıyor.




  • Arkadaşlar sayfaları karıştırın, defalarca anlatıldı cihazın eski haline nasıl getirileceği ve olası sorunlarda ne yapılacağı. Israrla, inatla üst üst mesaj atıyorsunuz.
  • lütfen şu dos kısmı için yardım tcctool -d cowond2 d2n_p.bin komutu girince 'tcctool iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da iş dosyası olarak tanınmıyor diye bir mesaj alıyorum ne yapmam gerekir?????
  • Arkadaşlar dos komutunda sorun yaşamak istemiyorsanız indirdiğiniz klasörü anlatılıdığı gibi C'ye kopyalayın.Başka türlü olmuyor.Ben de yapamamıştım ama C'ye kopyalayıp dos'ta bu komutu girince oluyor
  • selam arkadaşlar..bugun butun gunumu d2+ gecmek icin harcadim..tcctool ile bir turlu yapamadim.. ve sonra baska bir yolu daha varmis..
    tcctool ile yapamayan yada yapmak istemeyen arkadaslar icin burda anlatayim..
    http://www.mediafire.com/?sharekey=5cb4e5cdea21d447e7c82ed4b8f0c380e7924857fee371a75be6ba49b5870170
    burdaki linkten D2N_259_multiboot_fn.bin dosyasini indirin.. sonra bir adet 2.59 firmwareden 0 dosyasindaki d2n.bin dosyasini alin.. ve bide hangi d2+ surume yukseltmek istiyorsaniz o firmwareda hazir bulundurun..
    1. simdi d2 yi bilgisayara normal olarak baglayin(kurtarma modu degil). 2.59 surumunun 0 dizinindeki d2n.bin dosyasini d2ye atin.. kabloyu cekip d2yi baslatin.. firmware yuklendikten sonra tekrar d2yi bilgisayara baglayin..
    2. D2N_259_multiboot_fn.bin.zip dosyasini d2ye cıkartın ve d2n.bin olarak yeniden adlandirin.. ve tekrar kabloyu cekip d2yi baslatin...firmware yuklendikten sonra tekrar d2yi bilgisayara baglayin.
    3. sonra d2ye multiboot isminde bir tane dizin olusturun ve herhangi bir d2+ firmawarenden d2n_p.bin dosyasini olusturdugunuz dizine atip fw.bin olarak yeniden adlandirin.. ve bide hangi surume yukseltmek istiyorsaniz o surumun d2n_p.bin dosyasini d2ye atin(bu dosyayi direk d2ye atin normal firmwareda yaptiginiz gibi yani 1.adimdaki gibi)...
    4. sonra kabloyu cekip d2yi acin ve hemen hold durumuna getirin.. ekranda crc check mesaji belirir hold durumundan cikarin ve menu tusuna basin ve islem tamamlaninca d2yi tekrar bilgisayara baglayin..
    eger crc check mesaji belirmezse 3 veya 2 adimda bir hata yapmis olabilirsiniz.. yani crc check mesajini goremezseniz 2.adimdan tekrar deneyin bazen hemen olmayabilir..
    5. simdi d2deki butun dosyalari silin ve D2N_P_FT.bin ve D2N_P_RS.bin dosyalarini d2ye atin.. kabloyu cekip d2yi baslatin..ve keyfini cikarin..




  • selam.. arkadaslar..yeni d2+ da ne tur degisiklikler var diye dun butun gece ugrastim.. biraz paylasalim diye dusundum.. ses kalitesinde gercekten kayda deger bir iyilestirme soz konusu.. ve bass sevenlerde eger iyi bir eq ayari yapabilirseniz basslari da tatmin edici.. bende genelde bass agirlikli dinlerim ve bir kac saat ugrastiktan sonra gercekten cok muhtesem bir ses elde edebildim.. tabii bu yalniz sublektif bir durum.. herkes farkli zevklere sahip ama biraz ugrasirsaniz cok muthis ses kalitesi elde edebilirsiniz.. cunku basta bende 3.59 da basslar daha bir iyi diye dusundum ama sonra ayarlarla oynayinca cok daha guzel bir ses elde ettim...
    bide su andaki surum 3.02.. ve bu surumde gordugum kadariyla temalar calismiyor.. ve music.swf ler calisiyo.. acaba temalar konusunda bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi.. ben ne kadar ugrastiysam da bu konuda basarili olamadim.. flashe gelince de hersey duzgun calisiyor.. d2nin kendi sozlugu degilde bunun disinda flash oynatici icin yapilmis bir sozluk var ve buda gayet iyi calisiyor.. ilgilenen olursa yardimci olayim diyecegim ama sozluk ing-rus rus-ing..ce ama isteyen olursa bu konuda da yardimci olabilirim..d2 sayesinde tanidigim bu foruma su ana kadar pek fazla bir faydam dokunmadi ama bundan sonra ogrendiklerimi burada bende paylasacagim.. diger arkadaslara da paylasimlari icin tesekkurler...




  • Çok teşekkürler Resident bilgilerini paylaştığın için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.