Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telecom bu aralar hep telefonla arayıp çeşit çeşit kampanyalar tanıtıyor. 2 haftadır nette yavaşlama had saffada hehehe sürü güder gibi bizi gütmeye devam ediyorlar allahlarından bulsunlar demekten başka yolda yok. önce 250 sonra 500 lük oda yetmedi 1000 son numaralarıda 8mb bağlantı istiyormusunuz dediler bende sordum 8mb mi yoksa 8mb ye kadarmı? ık cık, benim hattım 8 mb yi kaldırcakmı? yine ık cık . ilk kez kadına küfrettim. babam bu yüzden kızdı bana . nese bu başka problem. oyun biliyorsunuz american serverlerinde ve gerçekten süper sunuculara sahip. oyun ram canavarıda olsa önceden latency problemi inan yoktu. west de oynarsan biraz daha adam sayısı azdır fark edebilir.
  • Yeni sizde de lag fazla oluyor değil mi? Bir de bazen bende oyundan kopuyor.O arada ölüyorum tabi. Ama internette kopma gözükmüyor.
  • baglantıdaki kopmalar tamamiyle türklere özgü ne hikmetse kovayla para verip bir türlü sefasını süremiyoruz. kopmalar ve lag var ping 350 lerde gece 10 dan sonra 195 lere geriliyor. şuanlık bir düzeltme imkanımız yok. west te oynarsak lag azalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Yeni sizde de lag fazla oluyor değil mi? Bir de bazen bende oyundan kopuyor.O arada ölüyorum tabi. Ama internette kopma gözükmüyor.

dün kontrol ettim haklıymışsın. oyun bizim bağlantıyla (1mb) oynanamayacak düzeyde, lag var . eskiden böyle değildi.
  • Arkadaşlar klan kurmayı düşünüyorum. Katılım iyi olursa kurabiliriz.
  • Katılım olucaksa klan kuralım.Ayrıca 8 mbite kadar hızım var.
    http://hiztesti.ttnet.com.tr den ölçünce ;
    Download : 4.731 525 kb/s
    Upload : 0.415 kb/s

http://www.speedtest.net adresinden ölçünce ;

çıkıyor.Sabah saat 10:00

Ben bu hızla tabi değişebiliyor hızım.Genelde düşer :)
    150 pingle oynuyorum.30-40 pingle oynayan yabancılarda var.Ama 100 ping civarı normal.200 ü geçiyorsa internetiniz yavaş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisemih -- 13 Kasım 2010; 10:11:37 >

• Ben 350 ping ile oynuyorum. Bir süre sonra alıştım.
  • Arkadaşlar Shop'taki bazı silahların üstünde "EASY" yazıyor. Bunun anlamı nedir?
  • Yanlış biliyormuşum kusura bakma ama o silahlar yuksek lvl maclarda ezik kişiler silah dez ajantajını kaldırmak için tasarlanmış olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joujoi -- 14 Kasım 2010; 7:30:46 >
  • Yani ben M4A1 almak istiyorum. Bir zararı olur mu ileride?
  • Bugünlerde pingler genelde 200 civarı.Ben 300 le oynuyorum son 2 gündür.Ama başka bir Türk arkadaşım 150 ile oynuyor.Yani serverdan kaynaklı değil lag oranı.
    Gelelim easy silahlara.Easy yazan silahlar kullanması en kolay olan silahlardır.Gelelim m4a1'e hiç gördünmü bilmem 20 25 lwl kırmızı seviye adamlarda m4a1 vardır.Neden diye sorarsan m4a1 riflemanda en iyi silah gibi birşey.(Tabi Kullanmayı bilene)

Ayrıca 5 levele kadar olan silahlarda 2 seçenek oluyor.Permanen expendeple.Permanent silahı kalıcı olarak alıyor.Expendeple ise deneme sürümü gibi birşey.
    Oyunda bulunan stg , ppsh41 silahları prison break survival mod da +3 boxtan sonra süreli olarak ücretsiz veriliyor.Örneğin 4 box= 1 day stg , 6 box=7 day stg.
    Gelelim herkesin bilmediği bir diğer olaya.
    Capsule shop.Burada normal silahların boyanmış ve gücü arttırılmış halleri mevcut.
    Mesala p90 harimau pantermidir nedir silahı renklerle boyamışlar gücünü arttırmışlar.Herneyse silah çok iyi fakat nasıl alıcaz.
    200 capsul mevcut ve 200 capsulde sadece 1 tane harimau var.Dolayısıyla şansınız yoksa kumardan başka birşey değildir sürekli kaybedersiniz.Alacaksanız capsulleri 70 in altına indiğinde 10 ar 10 ar alın çıkarsa artık şansınıza.

• Kullanması en kolay silah derken bir dezavantajı olmuyor mu? Yani hem ucuz hem de en düşük seviyeye veriyor? Ve özellikleri çok iyi bir silah
  • quote:

Kullanması en kolay silah derken bir dezavantajı olmuyor mu? Yani hem ucuz hem de en düşük seviyeye veriyor? Ve özellikleri çok iyi bir silah

Kullanması kolay olunca ne gibi dezavantajı olabilirki.Birde yeni gelen silahlardan para 58 veya an94 ü dene.2 mermi atıyorsun çok fena sekmeye başlıyor.Tam tersine easy yazan silahların kullanımı daha kolay olduğundan avantaj sağlarlar.Ama tavsiyem paranı harcama.İnsan yeni silah istiyor sürekli :) Eğer yeni başladıysan 10 levele(mavi) gel kriss hk tpg al.3 silah götürür seni.Damage ve rof a da pek bakmamak lazım.Accuracy stability daha önemli.Acuracy ne kadar yüksekse crosshairin(silahın ucundaki + işareti :) ) o kadar küçük olur.Stability ne kadar yüksekse silah sarsılmaz mermiler sağa sola saçılmaz.

• Ben bir tanesini telefon kontörüyle almayı planlıyorum. Diğer silahı ise Euro ile alacağım. M4A1'i Euro ile alıp, kontörle Pointman bir silah alacağım.
  • quote:

Ben bir tanesini telefon kontörüyle almayı planlıyorum. Diğer silahı ise Euro ile alacağım. M4A1'i Euro ile alıp, kontörle Pointman bir silah alacağım.

Kontörle derken? :)
    G coin telefonla satan biryermi buldunuz.Ayrıca hiç gerek yok para vermenize.Silah için gerekli seviyeye ulaştığınız zaten oyun parasıyla silahı alabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar şuan Staff Sergeant 3rd Class'ım
    Point Man:Kriss Super V(kontörle aldım)
    Rifle Man:M4A1
    Sniper:TPG-1

Hepsini uzun araştırmalarım sonucu aldım, sizlere de tavsiye ederim bu silahları.
  • Arkadaşlar diğer konumda da belirttim, bir klan kurmak istiyorum. Eğer katılmak isterseniz aşağıdaki konuya nicklerinizi cevap olarak yazabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_44593460/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44593460
  • arkadaşlar acil yardım edim A.V.A patch yapıordum ama bi süre sonra 40d.cab da durduğunu farkettim patch ilerlior dior ama ilerlediği fln yok 1 saat 25 dk fln geçti biri acil yardın etsin lüften!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4/6 da ve 40d.cab da takıldı devam etmiyor)
  • tam olarak sebebini bilemesemde. acele etmeeeee o patch öledir 2-3 saatten önce inmez. rahat bırak pc yi çık dışarı mevsim icabı börtü böcek göremesende hava almış olursun.
  • saol dediğini yapıcam 1-2 bölüm izliyim Chucktan zmn geçer inş. dediğin igib olr .. öneriin içib sağol
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.