Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chakır

harika fps arkadaşlar bu yaz doyacaz adam öldürmeye. bu oyunla birlikte genesisAD var oda süper modern quake tarzı ama şuan beta kapandı. 1hafta oynamak nasip oldu. ava ya göre daha heyacan verici buldum. ayrıca ağustosta Karma geliyor, ikinci dünya savaşı konsepli videolara bakınca ağzım sulandı ayrıca ençok beklediğim diğer oyunda Huxley dl yapamadım galiba kore serverlarına gelmiş henüz yaprak kımıldamıyor :) . pc sine güvenenler 4 oyunda harika kaçırmayıııııııııııın. ava yı 3 haftadır oynuyorum. nickim skytr. oyunda baya türk var... lag (latency) soran arkadaşa cevap olarak. american serverlerinde oynuyoruz en berbat bağlananlar tabiki biz türkler tele fail com sağolsunnn. herkese iyi avlar.

Haci bende Lag 0 wallaha Hiç te bi sorun Cıkmıyor Amerika Olmasina rağmen net hizim 8 mbps.
    Bu arada iiiji nin 2-3 tane daha Silahli Oyunu var onlarida denicem...(Adamlar yapıyor bea !)

• biraz burdaki videoları inceledim grafik kalitesi konusunda baya bi değişiklik gözlemledim seslendirme de tabiki korece kısımları yok ama rus aksan harika arada dobişko mu ne dio bayılıyorum

ava dan ps --> http://yfrog.com/afava1cj bu psc yi aldığım sırada 19 inc e ayarı yapamamıştım o nedenle resim biraz anormal

bunlarda betasını denediğim genesisAD den
    http://yfrog.com/megenesisadj
    http://yfrog.com/evgenesisad2j
    http://yfrog.com/1agenesisad3j

• quote:

biraz burdaki videoları inceledim grafik kalitesi konusunda baya bi değişiklik gözlemledim seslendirme de tabiki korece kısımları yok ama rus aksan harika arada dobişko mu ne dio bayılıyorum

ava dan ps --> http://yfrog.com/afava1cj bu psc yi aldığım sırada 19 inc e ayarı yapamamıştım o nedenle resim biraz anormal

bunlarda betasını denediğim genesisAD den
    http://yfrog.com/megenesisadj
    http://yfrog.com/evgenesisad2j
    http://yfrog.com/1agenesisad3j

Fire in the hole dioya bomba atinca hasta oluyom :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tylk066

quote:

Orijinalden alıntı: umut6566

quote:

Herkeze Öneririm Çok Güzel Grafik-Efect-Oynanis hepsi bi arada Bi oyunda Gercekten Cok beğendim :D

ne kadar sürede güncelledi lwl tarzı mı nasıl silah alınıyor birde lag çok mu bide lwl fln var mı bende güncellleme 20deyekn kapadım yarın güncellesinb die bugün güncellicem akşam ii oyunlar

Keşke kapatmasaydin 0 dan başliyor tekrar 1:30 saatte güncelliyor bu internet hizini engellemiyor oyun filan oynayabilirsin acikken lvl tarzina gelelim lvl rütbe şeklinde ayarlanmiş yani adam öldürdükce exp artiyor rütbe atliyosun LAG 0 'Bu kadar diorum..Silah'a gelince oyuna başlarken 3 çeşit silah türü var bi MP5 Şeklinde
    2.Ağır Silahlar 3.Sniper Oyuna 30 Bin € ile başliyosun bunlarla silah filan aliyosun saticidan vs vs
    Cok güzel bi oyun ama :D

saol oyuna başlıcam hmn yarın ama bugün blgsyra açamam büyükm olasılık nickimi başlayınca söyleirm bende bilmiyorum şuan:D lag konusundada olsada olmasada 1-2 ay takılıcam bu oyunda en az. çok hoşuma gitti videoları fln müthiş fps oyunu ben biraz daha yonuyayım sonra onları zaten oynarken fln indiririm oynayan arkadaşların listesii yapalım nicklerle klan vb... birşey varsa oluşlturuuruz olmadı oyun içinde buluşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6566 -- 6 Temmuz 2010; 14:50:37 >

• diğerlerinide oynarken indircem oynuyanların listesini yapalım olmadı herkes donanım forum nicki ve yanıaoyun nickini yazsın ben yaparım olmadı patch yüklendi sayılır açtım bilgisayrı sonunda yüzde 5 kaldı :Dbide son bir şey sorcam oyuna tabancayla fln mı başlıoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6566 -- 6 Temmuz 2010; 19:33:41 >
  • quote:

diğerlerinide oynarken indircem oynuyanların listesini yapalım olmadı herkes donanım forum nicki ve yanıaoyun nickini yazsın ben yaparım olmadı patch yüklendi sayılır açtım bilgisayrı sonunda yüzde 5 kaldı :Dbide son bir şey sorcam oyuna tabancayla fln mı başlıoz

Oyuna Gerçekten Güçlü silahlarla başlatiyor
    1.Point Man Bunda Mp5Navy Var
    Tekli
    Bicak
    M67 Tipi Bomba
    2.Rifle Man
    M4A1
    Tekli
    bicak
    bomba
    3.Sniper
    Sniper (95) Damage atiyor
    Tekli
    Bomba
    Bicak
  • quote:

quote:

diğerlerinide oynarken indircem oynuyanların listesini yapalım olmadı herkes donanım forum nicki ve yanıaoyun nickini yazsın ben yaparım olmadı patch yüklendi sayılır açtım bilgisayrı sonunda yüzde 5 kaldı :Dbide son bir şey sorcam oyuna tabancayla fln mı başlıoz

Oyuna Gerçekten Güçlü silahlarla başlatiyor
    1.Point Man Bunda Mp5Navy Var
    Tekli
    Bicak
    M67 Tipi Bomba
    2.Rifle Man
    M4A1
    Tekli
    bicak
    bomba
    3.Sniper
    Sniper (95) Damage atiyor
    Tekli
    Bomba
    Bicak

saol kardeş kapandı bilgisyar yüzde 4 aldı kaldığından devam ediyor bu sefer biraz sonra açıcam

• Önemli Deil Yardimci olabildiysek ne mutlu bize.
  • quote:

Önemli Deil Yardimci olabildiysek ne mutlu bize.

Oyun süperrrr oynayınca herşey netleşiyor zaten gerçekten bırakamadım foruma yazmak için bile bilgisayrı kaparken yazıoyrum bu iijini diğer silahlı oyunları bende yüklücem gerçekten çok beğendim bende lag 0dı hiç yoktu herkese ii oyunlar şiddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6566 -- 6 Temmuz 2010; 23:14:35 >
  • Evet oyunu bende çok beğendim.. Bu arada ijinin diğer silahlı oyununun ismi karma mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Evet oyunu bende çok beğendim.. Bu arada ijinin diğer silahlı oyununun ismi karma mı ?

ijji nin 4 tane Silahli oyunu var Bunlar

A.v.a (Oyun Acık)
    Soldier Front (Oyun Acık)
    KARMA (CBT Ağustos 2010)
    Genesis A.D (CBT Bitti OBT Başlıcak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilheaLCraZy

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Evet oyunu bende çok beğendim.. Bu arada ijinin diğer silahlı oyununun ismi karma mı ?

ijji nin 4 tane Silahli oyunu var Bunlar

A.v.a (Oyun Acık)
    Soldier Front (Oyun Acık)
    KARMA (CBT Ağustos 2010)
    Genesis A.D (CBT Bitti OBT Başlıcak)

bunlara ek olarak fps oyunu olarak birde combot arms oyunu güzel birde lwl en fazla 10 mu oluyor kaç oluyor +lwl atladıkça shopta yeniş silahlar çıkıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6566 -- 8 Temmuz 2010; 10:33:54 >
  • up güncel
  • OB açılınca A.V.A oyuncularının çoğunun Genesis A.D ye geçeceğini düşünüyorum.
  • iki oyun arasında çook fasla bi değişiklik yok aslında sadece w ye iki kez üst üste basarsanız ava da hızlı koşuyorsun genesiste ise çekirke misali zıplıyon benim tespit ettiğim tek fark görünmez olabilme olayı. genesis çok seri ve hızlı hızlı bir oyun o kadarlık fark olmasıda doğal yeni gelen oyunlardan olan huxley galiba mmorpg. kore serverlerinde oynayabilen varmı?
  • quote:

iki oyun arasında çook fasla bi değişiklik yok aslında sadece w ye iki kez üst üste basarsanız ava da hızlı koşuyorsun genesiste ise çekirke misali zıplıyon benim tespit ettiğim tek fark görünmez olabilme olayı. genesis çok seri ve hızlı hızlı bir oyun o kadarlık fark olmasıda doğal yeni gelen oyunlardan olan huxley galiba mmorpg. kore serverlerinde oynayabilen varmı?

hocam genesis videolarada baktım cyrsis tarzı yapmaya çalışmışlar sanırım ocyrsisi online oyuncularal olanı gibi bence
  • 2 gb ram radeon 9800xT 256 mb ile problem yaşar mıyım?????
  • problem yaşamazsın. serverlar sağlam genelde lag olayı yok yada kabul edilebilir seviyede.
  • slm beyler bn yeni bşladım oyuna. daha hızlı lvl ve para nasıl kasılır lütfen yardım edrmisiniz. Oyun hakkında tecrübeli arkadaşlar msn ekleyin lütfen : suskunsevda1992@hotmail.com
  • güzele benziyorda sitesimnde bakım war girilmiyoru şuan..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.