Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok guzel bir oyun bir suredir oynuyorum.Oyunun tek eksiği istediği yuksek sistem gereksinimleri bundan dolayi malesef az oyuncusu var bence daha fazla oyuncuyu hak ediyor.
  • bakalım bakalım
  • sergent cartcurt oldum bi görev gibi bişi verdi my info sayfamda yazıyor nedir o görev hatırlayan yada bilen varmı ?
  • Bendede kasmalar oluyor.Normalde 60fps ye yakın alırken çatışma vs de donuyor 4-5 fpslere düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Bendede kasmalar oluyor.Normalde 60fps ye yakın alırken çatışma vs de donuyor 4-5 fpslere düşüyor

bu oyunda 60 fps oynanabilir değer değil.Ben bile dandik ekran kartım ile 130 fps alıyorum.Tabi ayarlar düşükte.Tavsiyem en çok fpsyi almaya çalış.
  • Mavi Silahlar nasıl alınıyor ? capsule sistemini tam kavrayabilmiş değilim.şansa baglı mavi silahlar yada yeşil ikonlu silahlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Mavi Silahlar nasıl alınıyor ? capsule sistemini tam kavrayabilmiş değilim.şansa baglı mavi silahlar yada yeşil ikonlu silahlar ?

bazı silahlar capsul shoptan TL olarak alınıyor.Tabi bunlarda şans çıkabilirde çıkmayabilirde.
    Capsul shop ta satılan euro ile aldığımız kapsülleri açınca o silah çıkabiliyor.1 kapsul 3k euro idi sanırım.Kapsul sayısı 70/200 olmadan almayınız.Bence hiç almayınız.Çünkü ben çok para harcadım ve parasız kaldım silahta alamadım.Tavsiyem weapon shoptan bir silah almanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Mavi Silahlar nasıl alınıyor ? capsule sistemini tam kavrayabilmiş değilim.şansa baglı mavi silahlar yada yeşil ikonlu silahlar ?

bazı silahlar capsul shoptan TL olarak alınıyor.Tabi bunlarda şans çıkabilirde çıkmayabilirde.
    Capsul shop ta satılan euro ile aldığımız kapsülleri açınca o silah çıkabiliyor.1 kapsul 3k euro idi sanırım.Kapsul sayısı 70/200 olmadan almayınız.Bence hiç almayınız.Çünkü ben çok para harcadım ve parasız kaldım silahta alamadım.Tavsiyem weapon shoptan bir silah almanız.

bp ile de alabilirsiniz.. 50 bp 1k da eu vererek çekiliş yapabilirsin.. bp yi görevlerini yaparak kısa sürede kazanabilirsin onuda my info nun yanında yanıp sönek daire var ona tıklayarak ögrenebilirsin.. Caps dan silah kazanmak hayli zor bende şu anda hawkeye var onuda ecel teri dökerek kazandım..

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

bp ile de alabilirsiniz.. 50 bp 1k da eu vererek çekiliş yapabilirsin.. bp yi görevlerini yaparak kısa sürede kazanabilirsin onuda my info nun yanında yanıp sönek daire var ona tıklayarak ögrenebilirsin.. Caps dan silah kazanmak hayli zor bende şu anda hawkeye var onuda ecel teri dökerek kazandım..

Evet biliyorum.Önceden oynamayı bilmezken firefox , ve bumble çıkartmıştım.2 charda da harimü denedim çıkmayınca oyunu bırakmıştım.Şifreleri unuttuğumdan dolayı yeniden başladım.Bu sefer capsule bulaşmayacağım.Rx4 güzel duruyor zaten yüksek levelde Para gibi bi silah varken capsule gerek yok :)
  • My İnfoda aether diye bi görev var o ne yahu ?
  • arkadaşlar bu oyunda size her sınıf için için silah önericem hepsini kullandım harika silahlar böylece yanlıs silah secip oyuna sil baştan başlamak zorunda kalmıycaksınız point man için kesinlikle pp19 bizonu öneriyorum sarjor kapasitesi yüksek ve geri tepmesi az damage ide fena değil ve ucuz bi silah expendable olarak alabilirsiniz 3.900 € ya rifle man içinde yeni başlayanlara kesinlikle ak47 yi öneriyorum cok güclü bi silah 2 3 atısta rakibinizi alt edebiliyorsunuz sağ tık ile yakınlastırıldıgında rate of fire düşüyor ama geri sekme azalıyor uzak mesafe atıslarda cok rahat kullanımı var yakın mesafede cok iyi değil sniper olarakta tpg-1 i öneriyorum damage i 100 kodumu oturtturan cinsten affetmiyor ama eğer gcoin alırsanız kesinlikle VSS yi öneririm bi kac kere kullandım affetmeyen cinsten vssye alısmıs olanlar sniper yapmıyor vssle direk ortaya dalıyor :D
  • bilgilerde haritalar kac kisilik yazmiyor kac kisilik 10v10 mu ? 20v20 32v32 mi takimlar kac kisi? ona gore indircem ? bana gore 124vs 124 e kadar olsun aylik 50 dollar ucreti olsun yeterki cok olsun
  • 8 vs 8
    Silahlara gelirsek rx4 , m4a1 , para , fr fr2 , harimu , kriss iyidir.
  • quote:

My İnfoda aether diye bi görev var o ne yahu ?

???????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Evet biliyorum.Önceden oynamayı bilmezken firefox , ve bumble çıkartmıştım.2 charda da harimü denedim çıkmayınca oyunu bırakmıştım.Şifreleri unuttuğumdan dolayı yeniden başladım.Bu sefer capsule bulaşmayacağım.Rx4 güzel duruyor zaten yüksek levelde Para gibi bi silah varken capsule gerek yok :)

Caps silahları her zaman daha avantajlıdır.. Para yı öynek vermişsin ama onuda kullanmak yetenek istiyor öyle alıp başını savuramazsın 2 mermide dağılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbull

arkadaşlar bu oyunda size her sınıf için için silah önericem hepsini kullandım harika silahlar böylece yanlıs silah secip oyuna sil baştan başlamak zorunda kalmıycaksınız point man için kesinlikle pp19 bizonu öneriyorum sarjor kapasitesi yüksek ve geri tepmesi az damage ide fena değil ve ucuz bi silah expendable olarak alabilirsiniz 3.900 � ya rifle man içinde yeni başlayanlara kesinlikle ak47 yi öneriyorum cok güclü bi silah 2 3 atısta rakibinizi alt edebiliyorsunuz sağ tık ile yakınlastırıldıgında rate of fire düşüyor ama geri sekme azalıyor uzak mesafe atıslarda cok rahat kullanımı var yakın mesafede cok iyi değil sniper olarakta tpg-1 i öneriyorum damage i 100 kodumu oturtturan cinsten affetmiyor ama eğer gcoin alırsanız kesinlikle VSS yi öneririm bi kac kere kullandım affetmeyen cinsten vssye alısmıs olanlar sniper yapmıyor vssle direk ortaya dalıyor :D

O bizonu ben kimseye önermiyorum onun yerine p90tr alsınlar daha iyi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakbull

arkadaşlar bu oyunda size her sınıf için için silah önericem hepsini kullandım harika silahlar böylece yanlıs silah secip oyuna sil baştan başlamak zorunda kalmıycaksınız point man için kesinlikle pp19 bizonu öneriyorum sarjor kapasitesi yüksek ve geri tepmesi az damage ide fena değil ve ucuz bi silah expendable olarak alabilirsiniz 3.900 � ya rifle man içinde yeni başlayanlara kesinlikle ak47 yi öneriyorum cok güclü bi silah 2 3 atısta rakibinizi alt edebiliyorsunuz sağ tık ile yakınlastırıldıgında rate of fire düşüyor ama geri sekme azalıyor uzak mesafe atıslarda cok rahat kullanımı var yakın mesafede cok iyi değil sniper olarakta tpg-1 i öneriyorum damage i 100 kodumu oturtturan cinsten affetmiyor ama eğer gcoin alırsanız kesinlikle VSS yi öneririm bi kac kere kullandım affetmeyen cinsten vssye alısmıs olanlar sniper yapmıyor vssle direk ortaya dalıyor :D

O bizonu ben kimseye önermiyorum onun yerine p90tr alsınlar daha iyi..

şahsen ben bizonu cok iyi kullanıyorum cok zor bir kullanımı yok 3.4 sd yaptıgım maclar oldu bizon ile 1 2 maçta alısılınır

• Bana gore oyundaki en iyi silahlar para58(kullanmasi zor) veya sg556(deneyin derim),frf2,mp7a1 bunlari alin uzulmezsiniz.Bizona gelince bizonda cok kullandim iyi silah ama rofu cok dusuk.Bunun disinda tpg ye alisamadim cok yavas scope hizi var ve cok hantal ama kullanabilenler ölüm kusuyor.Bp silahlarina ise cok bulasmayin derim biriktirdiginiz bpleri kullanin ama kutu basina 3k para vermeyin.Bende harimau ve firefox var ama kullanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 24 Nisan 2011; 15:16:06 >
  • Merhaba arkadaslar bende 2 haftaya yakın süredir bu oyunu oynuyorum.Gercekten cok basarılı bi oyun bana kalırsa..Malum oyunda yabancılar cogunlukta türk olarak cok az varız.Bende türkleri bir araya toplamak amaclı bi clan kurdum.İsterseniz buyrun gelin.Clan ismi:lTuRKiSHl (L ile) nickim:lPaSHal (L ile)
  • quote:

My İnfoda aether diye bi görev var o ne yahu ?

Bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.