Şimdi Ara

Rehavet ve fazla Özgüven intihar olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bruno canımız cigerimiz diyoruz fakat cikip tvlere sampiyonuz diye röportaj verecegine eskisi gibi topunu oynasın. Keza diger oyuncular için de geçerli bu.
    Sene basinda disiplinli haddini bilen agresif takım vardi. Son 2-3 mactir rehavet simariklik var bu çok bariz. İki maça bakar arkadaşlar arkamizda hala güçlü bi Galatasaray var. Bundan sonra verirsek böyle rehavetle veririz şampiyonluğu. Yazık valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu maçtan sonra akılları başlarına gelir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir uyarı oldu bence bu eskişehir maçı. haftaya anlarız kendilerine gelip gelmediklerini
  • Transfere gerek yok dediler dedilerde noldu. Webo, Emenike, Alper sakatlandı oyunu çevirekcek bir oyuncumuz kalmadı. Bu saatten sonra rehaveti üstlerinden atmazlarsa gg wp.
  • özgüven sow ve kuyt ı kanatlarda oynatmaktır . 2 sene önce aykutu sow u kanatta oynatıyor diye eleştiriyorduk bu sistem intiharın ta kendisi ,
  • Hep yazdım halada yazarım siz son dakika golleriyle güzel galibiyetler aldınız ha hakettinizde çoğunu çünkü iyi mücadele ettiniz 3 puan hakkınızdır laf söylemem ama görmeniz gerekende şu var Ersun hoca pek bişey yapmıyor sadece defans yapmayın diyor sizin ihtiyacınız olan şey 10 numara hala alıyorsunuz felan ama Alex yokluğunu bariz çekiyorsunuz o son dakika golleriyle aldığınız maçlarda 10 numara olsa 30 dakika kopardı maçlar.

Ofansif oyun kurucu alsın Fener o zaman iyi sistemi olabilir onun dışında hep başka mevkilere söversiniz yok Kuyt kötüydü yok Emenike yoktu Webo sakatlandı onları besleyen birisi olduğunda göz korkutur takım.
  • Abi biz iyi top oynamıyoruz ki. Buraya kadar inancımızla, kondisyonla ve bireysel yeteneklerle geldik. Buna rehavet eklenince de ortaya hepten s*çıp batıran bir takım çıkıyor. Örneğin Alves'e hayran olmama rağmen belki ide onda olan bu rahatlık ilk golde hata yapmasına sebep oldu.

Ben bu mağlubiyetin iyi bir soğuk duş olduğunu düşünüyorum. İyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu önceden demiştim gene diyorum deplasman ve Kadıköy'deki oyunumuz akla kara kadar farklı. Tamam bugün şansızlıkta vardı bazı toplar girmedi ama gene de deplasmanda yeterli baskı, istek ve mücadele yok.

Volkan çok formsuz, Alves ilk geldiği günlerdeki gibi değil, Meireles'in ne oynadığı belli değil. Artı olarak da oyun kurucu eksikliği hissediyoruz. Takımın temposunu düşürmeyecek 10 numara transferi şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.