Şimdi Ara

|Regnum| Ashbringer EU | Casual | Horde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panzher

    Az önce tartışma konusu hakkında kısa bir bilgim oldu; bazı özel işlerim nedeni ile şehir dışında olduğum için çok detaylı bilmiyorum konuyu ve tartışma sebebinizi.

    Şimdi ben şunu sormak isterim; guildi tavsiye etmeme sebebiniz bir kişi ile yaşadığınız bir problemden mi kaynaklı? Kişisel konularınızı bütün bir topluluğa karşı öfke ile yorumlamak çok olgunca bir davranış mı sizcede? Haklı veya haksız olduğunuzu bilmiyorum. Haklı da olabilirsiniz savunduğunuz konu hakkında. Fakat bunu bizimle konuşmayı beklemeden sosyal bir topluluğu kötülemek amaçlı bir tavır sergilemeniz de bana çok iyi niyetli gelmedi.

    Burası en baştan söylediğim gibi; hırs ve egodan uzak, sosyal bir topluluk amacı ile oluşturuldu. Kavun değil ki insanoğlu koklayıp anlayalım gelen her üyemizi. Kişisel problemlerinizi kendiniz çözemiyorsanız, bizimle de iletişime geçmeyi bekleyip yapıcı tavırlar sergilememize müsade etmiyorsanız; konu bizim ve dolayısı ile topluluğun dışında kalıyor.

    Lütfen bu konu burada uzamadan anlamsız tartışma ortamı sonlansın. Konu hakkında yapıcı olmak isterseniz online olduğum da iletişime geçebilirsiniz.

    Keyifli oyunlar dilerim.
    Belki siz de hakli olabilirsiniz fakat ben tavsiye etmiyorum dedim yasadigim tecrübelere dayanarak zorlamiyorum kimseyi. O arkadas yuzunden 5 kisi guildten oldu bu saatten sonra cikanlar gelecek mi geri veya atilanlar? Bu arada kişisel bir sorun yok ortada sana ne dediler guildde ben bilemem ama ben orada bir guild uyesini bir zorbaya karsi korudum ve online olan arkadaslardan da ozur diledim. Daha derinlemesine konuşmak istiyorsaniz pm atabilirsiniz elimde ss de var gosteririm size ama merak ediyorum o zorbayi guildte tutacak misiniz acaba?

    Edit: Bu arada online olmadıgınız halde 1-2 kişiden kulaktan dolma bilgi ile gelip buraya bana kişisel sorunuzu yansıtmayın buraya demeniz için de bir şey demek istiyorum. Bu kişisel bir sorun değil guildinizde bir zorba var kafasına göre durduk yere hiçbir şey yokken küstah terbiyesiz falan yazıyor bir guild üyesine ve onu kovuyor guildden kovulan arkadaş hiçbir şey anlamıyor ne oldu diye soruyor ben araya giriyorum anlamaya çalışmak için 4-5 kişi sinir olup guilddenn çıkıyor bir Allahın kulu gelip bu guildde böyle zorbalık olmaz yaazmıyor. Arkadaşın hakkını ben savundum orada gelip bana teşekkür etmeniz gerekirken kişisel sorununuzu buraya yansıtmayın diyorsunuz durduk yere. Siz orada değildiniz görmediniz kulaktan dolma bilgiler ile böyle gelmeyin lütfen bana. Son olarakta tavsiye etmeme nedenim guildden atılmam değil durduk yere. Guildde bir zorbanın terör estirmesi insan kovması guildden ve kimsenin gelip o arkadaşın hakkını savunmamasıdır. Onun yerine bir arkadaş geldi özelten tartışın yazıyor bana bu yüzden sinir oldum ben kimse kimsenin hakkını savunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 11 Ekim 2019; 20:33:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olgun insanlarız, bildiğim kadarı ile aranızda bir kan davası da söz konusu değil. Ben birilerini atmak veya çıkın gidin demektense ortak bir çözüm noktasında yanlış anlaşılmalardan kaynaklı olduğuna inandığım durumu düzeltmekten yanayım. Daha fazlası üzgünüm ki elimden gelmez.

    Bizle devam etme taraftarı olmamakta ısrarcıysanız umarım size sağlayamadığımız keyifli oyun ortamını bulabileceğiniz bir topluluk ile devam edebilirsiniz. Ben kendi adıma bu oluşumun böyle gereksiz bir drama ortamının içinde bulunmasına sebep olunduğu için herkesin affını isterim.

    İyi akşamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panzher

    Olgun insanlarız, bildiğim kadarı ile aranızda bir kan davası da söz konusu değil. Ben birilerini atmak veya çıkın gidin demektense ortak bir çözüm noktasında yanlış anlaşılmalardan kaynaklı olduğuna inandığım durumu düzeltmekten yanayım. Daha fazlası üzgünüm ki elimden gelmez.

    Bizle devam etme taraftarı olmamakta ısrarcıysanız umarım size sağlayamadığımız keyifli oyun ortamını bulabileceğiniz bir topluluk ile devam edebilirsiniz. Ben kendi adıma bu oluşumun böyle gereksiz bir drama ortamının içinde bulunmasına sebep olunduğu için herkesin affını isterim.

    İyi akşamlar.
    Teşekkür ediyorum ben sadece merak ediyorum nasıl bir tutum sergileyeceksiniz bu olaydan sonra. O arkadaş hala o guildde duracaksa ben bir şey diyemem ama altını çize çize de yazarım buraya tavsiye etmiyorum diye. Bu arada arkadaş hayal dünyasında yaşıyor sinir olduğu için de iftira atmaya başlamıştı bana. Ne o arkadaşın hakkını ne benim hakkımı bir kişi savunmadı olan bizim ikimize oldu ve hatta millet guildden çıkmaya başladı. En azından katılacak arkadaşlar varsa olayı bilsin buradan okusun ona göre gireceklerse girsin. Tabi sizin elinizde değil sorunlu insanları özellikle almıyorsunuz guilde ama onları tutup tutmamak orada sizin elinizde. Tabi siz ne oldugunu bile bilmiyorsunuz tam sadece ben konuştum o arkadaştan özelden ama merak etmediğiniz için pek bir şey demiyorum ve umuyorum ki o arkadaşı barındırmazsınız o guildde.




  • Ne oldu yahu, 3-4 gün pek giremedim. Bir sıkıntı olduysa bana pm den yazabilirsiniz arkadaşlar. Guild'de herkes bir birey ve herkes birbirine saygı göstermek zorunda, bizim guildimizin özelliği bu zaten. Üzüldüm ne olduysa böyle konulara yer yok, ego tatmini eden, insanlara alaycı davranan vs. kabul edilemez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.