Şimdi Ara

Registry Mechanic 6.0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
10.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dosyada trojan çıktı yaw kaspersky 6 da
  • Hangi dosya da trojan çıktı?
    O banları bana mı koyuyorsun kaspersky'e mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: othfan

bu dosyada trojan çıktı yaw kaspersky 6 da
  • trojana olmasın yükledim programı C:\Documents and Settings\candeniz\Local Settings\Temp\is-0IQM0.tmp\is-FFC4V.tmp runnin process dedi trojan generic adı da başka yüklienlerde çıkmış mı?
  • Eğer bu uyarıyı Kaspersky veriyorsa ki zaten geçen günde Crap Cleaner için verdi onu AntiVirus yazılımı diye kullanma. Böyle saçma şey olur mu Pc Tools gibi büyük ve işini çok iyi yapan bir firmanın yazılımı bu.

Kaspersky savunanlar hep tanıma yüzdesinden bahsedip dururlar, e her şeyi zararlı olarak görürse bir program tabii ki tanıma yüzdesi tavan yapar.

Ne bu yazılım da ne de benim paylaşmış olduğum Türkçe çeviri dosyalarında trojan,virüs,worm,dialer,spyware,adware,malware kısacası aklına ne gelirse en ufak bir zararlı bulunmamaktadır.
  • ok güveniyorum sana
  • Teşekkür ederim güvendiğin için.
    quote:

Orjinalden alıntı: othfan

ok güveniyorum sana
  • Sevgili beytepe kardeş, ben tavsiyen üzerine CCleaner 1.30 kurmuştum, bu daha mı iyidir neyapmamı önerirsin (kafamı karıştırdınız yahu )
  • Tamamen aynı kategoriden değiller sadece benzer özellikleri var.
    Amacına göre hangisinin gerekli olduğuna sen karar vermelisin.
    Eğer amacın mükemmel bir kayıt defteri temizleme-yapılandırma ise Registry Mechanic kullanmalısın.

quote:

Orjinalden alıntı: avalona

Sevgili beytepe kardeş, ben tavsiyen üzerine CCleaner 1.30 kurmuştum, bu daha mı iyidir neyapmamı önerirsin (kafamı karıştırdınız yahu )
  • Hmm sağolasın kurayım registry mechanic i eline sağlık...(ne dersen o )
  • İkisini de kullan en iyisi.

quote:

Orjinalden alıntı: avalona

Hmm sağolasın kurayım registry mechanic i eline sağlık...(ne dersen o )
  • Bilgilendirdiğin için teşekkürler
  • İyi gusel ben tarattım once dosya buldu onar dedim ama onarmıyo neden oluyoki bu ?Kısacası Lisanslı Olamdgı Surece Bisey SİLMİO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 8 Ekim 2006; 1:39:38 >
  • sağ ol
  • Çok güzel bir proğramdır, en iyilerden biridir diyebiliriz... Ben bunun 4.0.0.101 sürümünü kullanıyorum, tabi ki full olarak.... Herkese tavsiye ederim.....
  • temizledim yararlı bir program
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

temizledim yararlı bir program

bencede , teşekkürler
  • Registry Mechanic 6.0.0.750 Son Versiyonu Cıktı:http://www.pctools.com/mirror/rminstall.exe
  • system mechanic'in biraz ufak bir parçası gibi bir program heral. teşekkürler
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 17 Ocak 2007; 19:54:21 >
  • sağol
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.