Şimdi Ara

Registry Mechanic 6.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
10.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

beytepe
    eline saglık

quote:

Orjinalden alıntı: BaRaN7506

Ellerine sağlık dostum teşekkürler
  • teşekkür
  • uzun süreden beri format atmadığım pc de işime yarayacak, teşekkürler.
  • Bu program benim pc mi değiştiriyor neden ???
  • Hocam sana ne kaar teşekkür etsem azdır, yine çoşturmuşsun ellerine sağlık
  • Rica ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: cano214
    teşekkür

Rica ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: öz gür
    uzun süreden beri format atmadığım pc de işime yarayacak, teşekkürler.

Rica ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: amuleten
    Hocam sana ne kaar teşekkür etsem azdır, yine çoşturmuşsun ellerine sağlık

Değiştiriyorken derken neyi kastediyorsun sorun mu yaşıyorsun kullanınca.
    quote:

Orjinalden alıntı: cicicik
    Bu program benim pc mi değiştiriyor neden ???

• Evet kullanınca alttaki görev çubuğunu değiştiriyor başka ayarlarda gidiyorr neden??
  • Bu yazılım kayıt defterinde değişiklikler yaptığı için oluyor bunlar fakat normalde görsel ayarlarda herhangi bir değişiklik olmaması lazım. Ben hiç karşılaşmadım böyle bir durumla. Bir sorunla karşılaştığınızda onar bölümüne girerek otomatik alınan yedeği yükleyebilirsiniz.

quote:

Evet kullanınca alttaki görev çubuğunu değiştiriyor başka ayarlarda gidiyorr neden??
  • Şimdi tekrar kurdum programı tarıyorr ayarlarında sadece dilini türkçe yaptım başka bişi yapmayacağım değil mi??
  • Tam Sistem Tarama yaptırrırsan iyi olur, herhangi bir ayar yapmana gerek yok.
    quote:

Şimdi tekrar kurdum programı tarıyorr ayarlarında sadece dilini türkçe yaptım başka bişi yapmayacağım değil mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Tam Sistem Tarama yaptırrırsan iyi olur, herhangi bir ayar yapmana gerek yok.
    quote:

Şimdi tekrar kurdum programı tarıyorr ayarlarında sadece dilini türkçe yaptım başka bişi yapmayacağım değil mi??

Taradım ve onardım şimdilik bi değişiklik yok.Sistem iyileştirmesini de yapmam gerekiyyor mu ? teşekkür ederim
  • etkin olmayan sağdaki simgeler hiçbi şekilde gizlenmiyor şimdi de dil çubuğundan da vazgeçtim kalsın o ama bütün simgeler ortada duruyor gizle dediğim halde gizlenmiyor bi tek bende mi oluyor bunlar hepiniz kullanıyorsunuzzz
  • @cicicik senin sisteminde başka sorunlar var, sisteminin genel anlamda bakımdan geçmesi gerekiyor.
    Kayıt defterinde tahminimce pek iyi durumda değil. Kullanan bir çok arkadaşımız var ve bizzat ben kullanıyorum dediğin türden sorunlarla hiç karşılaşmadım.
    Yardımcı olmak isterim ama senin sorunllarının tam olarak neler olduğunu anlayamıyorum, çok karışık.
  • ya ben bunu yükledimde lisans falan diyor kayıt olun diyor o nasıl olacak
  • Registry Mechanic yazılımı ücretlidir, o nedenle kayıt kodu alabilmek için ücretini ödemeniz gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: hay_laz53

ya ben bunu yükledimde lisans falan diyor kayıt olun diyor o nasıl olacak
  • teşekkürler
  • "ctfmon.exe" uygulamasının açılışta etkin olup olmadığını dentler misin, eğer etkin değilse onu etkin kıl.
    quote:

Etkin olmayan simgeleri gizlemiyor bir tek sanırım onu devre dışı bıraktı dil çubuğu yok başka dil seçmedim diye o normal
  • başlangıçta mobsync.exe var sadece diğerleri normal programlarım .Buna c clenearın başlangıçta kısmından baktım.Başka bi yerden mi bakmam gerekiyor??Bi de ne yaptığımı bilmiyorum ama düzeldi sanırım :) yardımların için çok teşekkür ederimmmm
  • registry mechanic'in bazen silmemesi gereken registry key'i sildiiğni duymuştum doğru mu acaba ben baya kullandım sonra duyunca sildim programı şimdi dşünüyorum yüklesem mi gene
  • >"Başlat"
    >>"Çalıştır"
    >>>Aç Kutusuna "msconfig" yaz tamam de.
    >>>>Ardından açılan pencerede "Başlangıç" sekmesine tıkla. Başlangıç uygulamalarının asıl yeri burasıdır. Tabii ki yardımcı yazılımlarla da bakılabilmesi mümkündür.

"mobsync.exe" Internet Explorer düzenleme uygulaması, açılışta çalışmasına gerek yok. Ayrıca tekrar söylüyorum "ctfmon.exe" uygulamasını etkin kıl o listeden.
    Eğer listede görünmüyorsa;

>Ctrl+Alt+Delete tuş kombinasyonu ile görev yöneticisini aç. Daha sonra
    >>Uygulamalar
    >>>Yeni Görev
    >>>>Aç Kutusuna "ctfmon.exe" yaz ve tamam de.

quote:

başlangıçta mobsync.exe var sadece diğerleri normal programlarım .Buna c clenearın başlangıçta kısmından baktım.Başka bi yerden mi bakmam gerekiyor??Bi de ne yaptığımı bilmiyorum ama düzeldi sanırım :) yardımların için çok teşekkür ederimmmm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.