Şimdi Ara

REGAL RTV 40781 102cm FULL HD LCD TELEVİZYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktaki model hakkında bilgisi olan ya da yorum yapabilecek olan varmı acaba..REGAL RTV 40781 102cm FULL HD LCD TELEVİZYON fiyatı 1356 ya geliyor bu fiyatlarda başka tavsiyelere de açığız şimdiden teşekkürler..

• bende bekliyorum bu sorunun cevabını
  • Vestel 40PF5003 40" LCD TV

1646 yerine 1409 TL

http://emagaza.vestel.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=1015

Bilgileri yukarıdaki linkten aldım :

Yeni neslin televizyon teknolojisi…
    Vestel PF 5003 LCD Televizyonlar, televizyon üretiminde dünyanın sayılı, Avrupa’nın en büyük teknoloji üssü Vestel City’de en son teknoloji ile üretilerek tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandılar. Yaygın ve gelişmiş servis ağı ile tüm Türkiye’de sürekli tam destek olanağı sundular. Neden mi? Televizyon izlemeyi gerçek bir zevke dönüştürmek için!

Full HD’lerde, Pixellence teknolojisinin fark yaratan 4 üstün görüntü iyileştirici özelliğinin yanı sıra, normal bir HD Readytelevizyondaki piksel sayısının 2 katı piksel bulunuyor. Ekrandaki piksel sayısı, görüntünün kalitesini belirliyor. Full HD’ler aynı ekran boyutlarında daha sık yerleştirilmiş piksellerle mükemmel görüntünün sınırlarını zorluyor.

Görüntü kalitesini 2 kat artıran mükemmel canlı renkler ve derinlik kazandıran detay algılama özelliği... Vestel Full HD teknolojisinde her şey gerçeğe en yakın şekilde...

TV teknolojisinde gelinen son nokta olan Full HD’nin 1920x1080 çözünürlüğü sayesinde, çok daha canlı, çok daha net ve çok daha gerçekçi görüntüler izlemeye hazır mısınız?

Vestel televizyonlar, geleceğin trendi Full HD ile mükemmelin de ötesinde...
    Bu özellikler görülmeye değer...
    FULL HD
    Görüntü kalitesini 2 kat artıran mükemmel canlı renkler ve derinlik kazandıran detay algılama özelliği ile her şey gerçeğe en yakın şekilde ekranınıza gelir.

HDMI Bağlantısı
    LCD TV lerin hayatımıza girmesiyle televizyonda dijital teknolojiyle tanışmış olduk. Bu teknolojiyi en üst performansta kullanabilmek için bağlantı tipi olarak HDMI giriş sayesinde daha net görüntüler elde edilir.

Kablo TV ile Uyumluluk
    Kablo TV’ye uyumlu tuneri ve 100 adet program hafızası sayesinde kablo tv ile uyumludur.

2 Adet Skart Bağlantısı
    2 adet skart girişi sayesinde aynı anda birden fazla ürün bağlayabilirsiniz. Böylece hem DVD, hem de uydu alıcısı bağlantısı yapabilirsiniz.

Komponent (Ypbpr ) Bağlantısı ve Video Bağlantısı ( S-VHS )
    HDMI ve Skart bağlantılarının dışında, televizyona bağlantı yapılacak diğer tüm cihazlar için ( fotoğraf makinesi, video kamera, ) çeşitli bağlantı seçenekleri ile sadece televizyon izlemenin dışında bir eğlence ürünü olarak öne çıkmaktadır.

1 Watt Enerji Seviyesi
    Tüm elektronik ürünler kapalı konumda enerji tüketirler. En ileri teknoloji olarak bu modelde kapalı konumdaki enerji tüketimi 3 kat azaltılarak 1 watt seviyesine çekilmiştir. Böylece kapalı konumda en düşük enerji tüketen ürünü tercih etmiş olacaksınız.

• Modelle ilgili yorum yapamıycam. Ama bu kadar para verdikten sonra niye Regal veya Vestel olsun. Varsın full hd olmasın, ama düzgün bi marka olsun. Birde bu full hd takıntısına hiç gerek yok (zamanında bende yaptım). Tv'yi yaklaşık 1 yıl izledikten sonra inanın full hd'miş, hd ready'miş farkı diye birşey kalmıyor. Gözünüz alışıyor bir kere. O koskoca 102 cm. tv gözünüze küçük gelmeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pianokey

Modelle ilgili yorum yapamıycam. Ama bu kadar para verdikten sonra niye Regal veya Vestel olsun. Varsın full hd olmasın, ama düzgün bi marka olsun. Birde bu full hd takıntısına hiç gerek yok (zamanında bende yaptım). Tv'yi yaklaşık 1 yıl izledikten sonra inanın full hd'miş, hd ready'miş farkı diye birşey kalmıyor. Gözünüz alışıyor bir kere. O koskoca 102 cm. tv gözünüze küçük gelmeye başlıyor.

Sn.Pianokey

Lütfen merak ettim ''Modelle ilgili yorum yapamıycam. Ama bu kadar para verdikten sonra niye Regal veya Vestel olsun. Varsın full hd olmasın, ama düzgün bi marka olsun. '' bu cümlenin açıklaması mümkünmüdür herkeste şu düzgün modelleri öğrense ?

Vestel Regal düzgün marka değilse sizin için düzgün markalar hangileridir ?Bilginizle insanlara fikir verinki DÜZGÜN MARKAları öğrensinler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 15 Mart 2010; 12:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Düzgün modeller hangileriyse herkeste öğrense alsa hiç fena olmaz bilginizle insanları aydınlatsanız.

Neden bu kadar nem kaptınız bilmiyorum. Son derece iyi niyetli bir mesaj yazdım. Tabi herkes anlamak istediği şekilde anlıyor. Çok bilgili olduğumu filan iddia etmedim. Ayrıca ben model demedim, MARKA dedim.

Yazdığım mesaj içeriği gayet anlaşılır. O kadar paranın bu MARKA'lara bağlanmaması ve başka markalara yönelinmesi daha mantıklı yazıyor.

Okuduğumuzu anlayalım lütfen, gerekirse tekrar tekrar okuyalım. Ha ne kadar okursanız okuyun yine de anlamayabilirsiniz. Sonuç olarak anlattıklarım, karşı tarafın anlayabilecekleri ile sınırlı. Kolay gelsin.
  • Sn.pianokey

Farklı anlamadım merak etmeyin sadece DÜZGÜN MARKA'lar hangileridir merak ettim,dersenizki pahalıdır daha ucuz markalar tercih edin elbetteki sadece saygı duyarım !

Vesteli Regal'i markadan saymıyorsunuz manası çıkıyor yorumunuzda-ki okuyan herkeste aynı şekilde bir mana çıkaracaktır büyük ihtimalle !

O kadar para konusuna gelince Vestel ürünlerinin fiyatları diğer ürünlerle aynı,Regal ise alternatif ucuz seçimidir yine Vestel'dir ve parası kısıtlı insanlar içinde alınacak markalardan biridir,servisleri ve garanti konularındaki tartışmasız üstünlükleriyle !

Modelleri MARKA'lar üretir bunu ayırmak lazım !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evimde phılıps pfl5606 full hd led var yazlığımdada regal 40'' full hd lcd
    görüntü açısından hiç demiyeyim ama çok çok ahım şahım fark yok full hd yayınları her ikiside on numara gösteriyor ...görüntü kalitesinde kullandığımız uydu alıcısının da en az tv kadar önemli olduğunu unutmayalım....tv ne olursa olsuun reciaver iyi değilse çamur gibi görüntü almanız içten bile değil ses kalitesinden bahsetmiyorum bile....
  • aktif29 A kullanıcısına yanıt
    hala arıyorsan bende var 1000 e ikinci el satıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.