Şimdi Ara

Regal 50R7520U - Akakçe - 2449TL - Video İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
7
Favori
26.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı kuralı 2 gün oldu. Anladığım kadarıyla va panel değil. Elimdeki notebook va panel sanırım. Notebook ve tv de bir sahneyi karşılaştırdığım zaman tv ekranında karanlık sahnelerde çok fazla detay belli olmuyor. Sanırım cmo şirketinin ürettiği bir panel ama va kesinlikle değil. Kanallar arası geçiş güzel. 4k kalitesi ise tatminkar. Browser ve youtube uygulamalarını kullanma fırsatım oldu. Browser biraz yavaş ama youtube başarılı. Ses idare eder. Vatan da bile 8k tv'lere soundbar bağlıyorlar. bu fiyata alınabilecek bir cihaz. Harici disk den film seyrederken kumanda ile kapattım ve tv yi kumandadan bir daha açamadım ve prizden çekmem gerekti. Aktif usb çoklayıcı bağladım hiç bir sıkıntı çıkmadı. Çok fazla paralar harcayıp samsung lg vs almak yerine orta seviyeli bir kullanıcı iseniz kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Sanırım haziran sonuna kadar alınan 49 inch ve üzeri regal tv'ler ile 1 yıl ücretsiz blue tv hediye.

• PyreofGods P kullanıcısına yanıt
    Laptop ekranları genellikle TN panel olur. Tabi Samsung VA gibi değil ama CMO VA panel olayını servisi arayıp doğrulamıştım. Güle güle kullanın.

Bugüne özel 2229TL - 75TL Maxipuan var..

quote:

https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/regal-50r7520u-4k-smart-led-tv-437455468

Ayrıca diğer odaya 43 inç TV bakıyordum Regal'in bu modeli yoktu 7540 olan Bluetoothlu model vardı. Philips'in 43PUS6503 modeline baktım o fiyatlara yakın olduğu için onu tercih ettim.. Onunla ilgili de yorumlarımı ileteceğim.
  • Arkadaşlar bu TV nin ayakları arası kaç santimetre , 80 cm uzunluğunda TV masasının üzerine sığar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disstortion55 D kullanıcısına yanıt
    Sığmaz hocam ama yarın tam ölçüyü verebilirim.
  • Teşekkürler , ayakları bassa yeterli ama kıl payı sığmayacak gibi . Ölçüleri de bulamadım , ona göre sipariş verecektim:))

• Merhaba 50R7520U cihazı almayı düşünüyorum bu cihazın işlemci çekirdek sayısı ve ram miktarını ögrenemedim bilen varmı acaba ?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Bu mesaj silindi.
    Satıcı ve mağazası hakkında bir yorum puanlama bulunmuyor.İade ürün vs olabilir
  • Dün 2264 e satıyorlardı, 75 tl maxipuanla birlikte. Almadık, bugün 2379 olmuş

• trace- kullanıcısına yanıt
    Çok değişken ama 2200TL altını gördü maxipuan ile bir çok gün. Gene düşer diye tahmin ediyorum.
  • bu cihazın ses çıkış kuvveti nasıl? harici hoparlör yada sounbar gerekli mi?dahili uydu da biss key desteği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 29 Haziran 2019; 11:25:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürün kapanmış başka satıcı var mı acaba

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    2553TL'ye var HB'de fiyatları yüksek duruyor şu anda..
  • www.regal-tr.com
    Regal 55R8560U 55" 4K SMART LED TV Modelleri ve Fiyatları | Vestel
    https://www.regal-tr.com/regal-55r8560u-4k-smart-led-tv
    www.regal-tr.com
    Regal 55R7540U 4K SMART LED TV
    https://www.regal-tr.com/regal-55r7540u-4k-smart-led-tv

bu ürünler sizce nasıl aradaki farka değer mi yeni çıkanı almak

Karşılaştırması

Regal 55R7540U 4K SMART LED TV vs Regal 55R8560U 55" 4K SMART LED TV

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Vestel'i arayarak sorabilirsiniz daha detaylı bilgi veriyorlar ama birkaç gün sonrasında arayıp yanıt veriyorlar. Ben panel bilgisi almıştım.
  • Bakmanizi oneririm Regal 50R7520U - Akakçe - 2449TL - Video İnceleme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 50R7520 ile 49R7540 arasında ne fark var inc hariç ?
    50 olan pahalı geldiği için 49 olan modeli almayı düşünüyorum.
    49 olan için anakart modeli hangisidir mb130 mu mb140 mı
    teşekkürler.
  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt
    Paneli IPS ve Bluetooth mevcut 49 inç olanda. Onlar dışında fark yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Paneli IPS ve Bluetooth mevcut 49 inç olanda. Onlar dışında fark yok diye biliyorum.
    Teşekkürler hocam sipariş verdim hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.