Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 5 Şubat 2021; 18:55:9 >



  • rega nın üzerinde 50 liralık audio technica iğne var kötü bir iğne değil ben kendi pikabımda kullanıyorum ama 2000e göre biraz pahalı anti skate ayarı yok kayışlı. o paraları ben vermezdim. ikinci el çok güzel cihazlar mevcut. amfi hoparlör derya deniz. size tavsiyem 1000-2000 civarı dual kendinden amfili hoparlörlü pikaplar deck istiyorum derseniz

    s kollu, direct drive ikinci el bir pikap temizini bulmanız şartıyla sizi üzmeyecektir. jvc, akai, sansui, kenwood, sony seçenekler mevcut. amfi hoparlör konusunda şu an için yorum yapamayacağım. ama hepsini ikinci el alacağım derseniz 2000 liralık sadece pikap parasına bütün sistemi kurarsınız.
  • mr.fusion kullanıcısına yanıt
    Rega'nın anti-skating ayarı olmayışı dışında dönen platformunun da döküm alüminyum olmayıp sentetik plastik reçine olduğunu unutmamak lazım.

    Şu İngilizler muhteşem! Dandik ürünleri dahi 1.sınıf ürün olarak sunmakta üzerlerine yok.
  • Reganın hiçbir pikabında, “topraklamayı gerektirecek metal malzeme kullanmadıkları” (timpaninin yazılı olarak bu şekilde cevap verdi) gerekçesi ile topraklama bağlantısının bulunmadığını öğrendiğimden beri bu marka pikapları gündemimden sildim.
    Topraklama terminali ve kablosunub olmaması, bazı kullanıcılarda dip ses ve gürültü diye tabir edilen arka plan seslere sebep oluyor.
    Ben olsam, topraklama ünitesi olan bir pikap bakardım.
    Kendim de böyle bir bağlantısı olmaya lenco 3808 kullanıyorum. Plak dinlerken rahatsız olmasam da, dip sesi, plak çalmazken sesi arttırdığımda duyabiliyorum. Ama pikabımda dahili preamp mevcut. Stereo anfimin phono katını kullanmayıp pikabın dahili anfisini kullandığımda dip ses olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikap konusunun dışında olarak, dinlediğiniz tür müzikleri ve tahmini bütçenizi dikkate alarak temel bir bir sistem olarak Yamaha A-S301 amfi ve Q Acoustics 3020 düşünülebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 28 Şubat 2019; 18:7:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.