Şimdi Ara

Refurbished apple macbook Pro retina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni öğrendim Refurbished apple macbook satılıyormuş. İnternetten az araştırdım galiba arızası olan PC leri onarıp satıyorlarmis. Fiyat olarak fak var. Türkiye'de satışı yok galiba. Bilgisi olan arkadaslar var ise benim merak ettigim Türkiye klavyeli olanlardan bulabilir miyiz
    İnternetten alırsak apple sitesinden ya da ebaydan falan vergi eklerler mı
    Bu sekilde alıp pişman olan var mı
    Alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sokrates60

Arkadaslar yeni öğrendim Refurbished apple macbook satılıyormuş. İnternetten az araştırdım galiba arızası olan PC leri onarıp satıyorlarmis. Fiyat olarak fak var. Türkiye'de satışı yok galiba. Bilgisi olan arkadaslar var ise benim merak ettigim Türkiye klavyeli olanlardan bulabilir miyiz
    Alınır mı

Aynı olay Iphone da var fakat Mac hakkında bir bilgim yok o da değişimle alınabiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrates60

Arkadaslar yeni öğrendim Refurbished apple macbook satılıyormuş. İnternetten az araştırdım galiba arızası olan PC leri onarıp satıyorlarmis. Fiyat olarak fak var. Türkiye'de satışı yok galiba. Bilgisi olan arkadaslar var ise benim merak ettigim Türkiye klavyeli olanlardan bulabilir miyiz
    Alınır mı

İlk sorunuzu bilmiyorum ama ikinci sorunuzun cevabı evet.Gerçi her sene değişiyor gümrük limiti ama 100$ üstü vergiye tabi oluyor.Gerçi 210$'lık siparişimden hiç vergi almadılar.
    KDV,ÖTV,Gümrük vergileri alınır,eğer kargo ile alırsan.Birde kargo parası var.Ücretsizse ne ala,ama ücretli ise az bir tutar olmaz.

• Teşekkürler arkadaslar vergi isin icine girerse pek avantajı kalmıyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.