Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Referans İlanı) Satılık Fantastik Kitaplar Satın Al 14 Eylül 2016 00:28 1 1 (Referans İlanı) Satılık Fantastik Kitaplar Kitaplari Ümraniye santral-son durak civarinda elden teslim edebilirim, veya ptt kargoyla alici ödemeli olarak (6 tl civari ücreti var) gönderebilirim. Tüm kitapları almak isteyenlere fiyat 75 TL. Forum disindan iletisim için: lionklans@gmail.com --------- Kitaplari Ümraniye santral-son durak civarinda elden teslim edebilirim, veya ptt kargoyla alici ödemeli olarak (6 tl civari ücreti var) gönderebilirim. Tüm kitapları almak isteyenlere fiyat 75 TL. Forum disindan iletisim için: lionklans@gmail.com --------- Roger Zelazny - Amber Yilliklari serisi Toplamda sekiz cilt on kitap (ilk kitabin içinde üç kitap var aslen, cilt seklinde yapmislar lakin sonraki kitaplarda bundan vazgeçmisler). Ilk bes cildi sayfa kenarlarini kivirmadan okudum, kondisyonlari sifira yakin. Son üç kitabi hiç okumadim bile. Fiyat: 60 tl. Resimler: ---------------- Weis & Hickman - Karakiliç Serisi Toplamda dört kitap var. Ilk üçünü okudum, kondisyonlari sifira yakin. Son kitabi okumadim. Fiyat: 30 tl. Resimler: Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açiktir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Bilimkurgu - Fantastik Kitaplar AC Üçlü Paket (Referans İlanı) (Referans İlanı) Satılık Sleeping Dogs (Referans İlanı) Satılık No Man's Sky