Şimdi Ara

Referandumun üzerindeki şaibe temizlenmelidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ülkenin dört bir yanından gelen görüntüler ortada. Ayrıyken ysk kendi koyduğu seçim kanununa uymayarak mühürsüz oyları kabul etmiştir.

Şimdi öncelikle evetçi arkadaşlara soruyorum. Referandumdan evet değilde hayır çıksaydı şu görüntülerin ardından sizler karşı çıkmayacakmıydınız?

Seçimin sonucu belki evet belkide hayır. Öncelikle yapılması gereken bu şaibeyi temizlemek için seçimi tekrar düzenlemeliyiz.
    Çünkü basit bir hükümet seçimi değil yapılan. Ülkenin tüm geleceğini ilgilendiren rejim değişikliği yapılacak. Ve bunu ülkenin diğer yarısının istemediği halde üzerinde şaibe bulunan bir seçimle yapamazsınız. Bu seferki olacak olaylar gezi gibi olmaz. Suriye örneği var önümüzde.

Eğer zaten evet çıktığına inanıyorsanız niçin referandumun tekrarını istemiyorsunuz?

Şu şaibeyi temizlemek bütün vatandaşlara düşen görevdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlarda o yürek var mı tekrarlansın? Onların anladığı uslup atı alan üsküdar'ı geçti, sür eşşeği niğde'ye.asfsaslhghs koyduk mu filan.

Farkında değiller kazandıysak beraber, kaybettiysek yine beraber.
    Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, iki taraf da bunun farkında değil.
    Evet diyenler sadece kendilerinin kazandıklarını düşünüyorlar.Hayır diyenler yine sadece kendilerinin kaybettiklerini düşünüyorlar, yanlış.
  • chp bir duş alsın yeter biz temiz buluruz. şu an muhalefet istifa demesinler diye bu gündemde tutuluyor. her seçim bu böyle. not alın bu yazımı. 1 hafta 10 gün sonra partilerden istifa sesleri gelecek.
  • Ben artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Çünkü seçim tekrarlansa zaten "evet" çıkacak. Kutuplaştırmaktan zevk alanlar var, Allah ıslah etsin.
  • Anket şirketlerinin bulduğu sonuçtur, burada şaşırtıcı veya şok edici bir sonuç yok ki niye tekrarlansın? Neyin şaibesi?

Referandumun üzerindeki şaibe temizlenmelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.