Şimdi Ara

Referandum ve huzur hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden şaşırırdık neden bombalar patlamıyor diye, öyle değil mi seçimlerde falan veya önemli bir süreç zamanlarında.
    Sanırım artık şaşırmamamız gerekiyor. Sonuçta pkk hayır diyor kalkıp eylem yapacak halleri yok eğer öyle bir şey yapsalar şaşırmak gerekir belkide.
    Terör örgütleri her ne kadar kaostan beslense de pkk oturaklı bir örgüt yani planlı iş yapıyorlar ve çıkarlarına aykırı durum oluşmasına çok izin vermiyorlar.
    Aynı şekilde işid tarafından da ses çıkmıyor (Allah seslerini çıkartmasın)
    Bombalar veya başka türlü eylemler olsaydı bunun referandum da evet oylarını arttıracağı kanısındayım en azından kararsız olan AKP seçmeni tarafından.

Sonuç olarak keşke her zaman böyle olsa, 3 ayda bir farklı bir şeyler bulup referanduma gidelim bence.

• Pkk'nın eylem yapmama sebebini anlamadım?

Işid'inkini hiç anlamadım?
  • Pkk, ypg ile sınırımızda özerklik kurma çabasında olduğu için Türkiye içerisinde eylemlere girişmiyorlar. İşid desen onlarla çatışıyor. Yani işin özü amerika kendi kurduğu işidi öne sürüp ypg'yi devrimci, savaşçı göstererek bağımsız bir devlet oluşturmak istiyor. Tabiki pkk saldırıları kararsız veya yarı evet oylarını tetikleyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Pkk'nın eylem yapmama sebebini anlamadım?

Işid'inkini hiç anlamadım?

Anlaşılmayacak, anlaması zor bir durum yok ortada. Mantık yürütmekte yersiz, hayır diyorlar mı diyorlar, sözde Kürtlerin hakkını savunuyorlar mı savunuyorlar halen kandırabildikleri insanlar olduğu için eylemde bulunmuyorlar. Ha belkide bu eylem yapmak veya yapmamak değildir sadece bir hareketsizlik olma ihtimali de geliyor aklıma. Sonuç olarak başkanlık geldiğinde yok olacaklarını düşünüyorlar veya hiç yoksa tedirginler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.