Şimdi Ara

(ref.) Zoltrix nightingale pro6 ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kart satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness45 -- 1 Aralık 2010; 22:14:57 >

• decoder bu resimdeki kutusunda öyle geldi.

• dts ses çözüp wd hd ile kullanıbilniyormu acaba
  • hocam bilgim kadarıyla bu tür playerların % 90 çözmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness45
    Zoltriz Nightingale Pro6
    lk parça üzerinde CMI8738 chipset bulunan 32 bit'lik stereo ve PCI yuvasını kullanan bir ses kartı. İkinci parça ise ses kartına bağlanan ve Optik giriş çıkış ile SPDIF giriş çıkışlarını üzerinde barındıran ek bir parça. Bu ses kartı ile birçok işlem gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin DVD videoları 5.1 kanallı olarak izleyebilirsiniz. Buna ek olarak MP3’leri Optik dijital formatta çalabilir veya kayıt edebilirsiniz.

Zoltrix Nightingale Pro6’nın HRTF 3D motoru sayesinde kaynaktan çıkan sesleri gerçeğe yakın bir şekilde duyabilmenizin yanı sıra bilgisayarınızı bir Karaoke ihazına dönüştürmeniz de mümkün. Ayrıca Direct Music destekli bir DLS Wave Table Music Synthesizer’a sahip olan bu ses kartı Windows işletim sistemlerinde de sorunsuzca çalışabiliyor.

kendi zamanındaki diğer ses kartları, xpde bile çalışmazken, bu ses kartının xp-2000-vista-win7 32 ve 64 bit sürücülerinin hala güncelleniyor olması, beni creativeden soğutan en temel etken.

http://www.cmedia.com.tw/EN/DownloadCenter_Detail.aspx?pserno=0&dtype=ALL

• cihazı direk optikten ps3e bağlayabilirmiyiz ve digital 5.1 ses alabilirmiyiz ?
  • ps3 de denemedım ama alır.
    sonuçda decoderde optik ve coexial baglantıları mevcut nereye bağlarsanız bağlayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım.Hani dekoder ses kartından bağımsız olarak kullanılabiliyorsa 5.1 ses alınır o zaman optikten sanırım.Ses kartının olmasına gerek yok değil mi ?
  • yok hocam gerek yok evde lg lh7000 lcdye optikden bağlıydı şimdi bunun babası geldi( onkyo) bu kutusunda yeni sahibini bekliyor.
  • p.m
  • ses kartı ayrı satılmıştır.
    5.1 sistem halinde rakam 225 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.