Şimdi Ara

reeder W8i Tablet - Windows 8.1, Retina Ekran, 499TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/8-inch-wifi/reeder-w8i.html

Cihazın henüz incelemesi bulunmuyor, reeder'ın kendi sitesi dışında da satışta olduğu bir yer göremedim. Ama kağıt üzerinde özellikleri dahili depolama dışında fiyatına göre çok iyi. İlk deneyen olmak isteyen arkadaşlar buyursun, biz de deneyimlerinden faydalanalım Özellikler listesinde işletim sistemi Android 4.4 olarak geçiyor, zaten benzeri Çin muadilleri de ilk Android olarak çıkıp sonradan Windows yüklenebilir hale geldiler. Pil süresi teknik özelliklerde verilmemiş ama görsellerde 5500mAh olarak geçiyor.

Umarım bu tablet GM Discovery'nin telefonlar için başlattığı fiyat/performansı yüksek cihaz furyasını Windows tabletler için başlatır, alternatifleri piyasaya çıkar.

Ekran Ebatı 7.85 inch
    Fiyat 499,00 TL
    Renk Beyaz
    İşlemci Mimarisi x86
    Ağ bağlantı özellikleri 3G (USB Modem ile), GPS, Wi-fi (kablosuz ağ) 802.11b/g/n
    Arka kamera 5 MP
    Bluetooth Evet/Var
    Dokunmatik Ekran Evet/Var
    Pil Süresi Yok
    Ön kamera 2 MP
    Bellek 2 GB
    GPS Evet/Var
    3G USB Modem (Vınn, Vodem, Jet)
    Wi-Fi Evet/Var
    Görüntülü Görüşme Evet/Var
    İşlemci Çekirdeki Yapısı Quad Core (dört çekirdek)
    İşlemci Markası Intel
    İşletim sistemi Android 4.4
    Kart Yuvaları MicroSD
    Mini HDMI Hayır/Yok
    USB Evet/Var
    Ekran teknolojisi Retina 2048*1560
    Hareket sensörü 360° G-sensor
    İşlemci Modeli Intel Baytrail Z3735D
    Disk Kapasitesi 16 GB
    İşlemci Hızı Quad Core 2.0 Ghz
    agirlik 310 gram
    boyut 200 mm (W) * 136.5 mm (L) * 7.9 mm (H)

• Alan, kullanan, gören, duyan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranin panel kalitesi dusuk ips hic guzel degil

Garanti ise tek bi noktada var servis agi diye bisey yok tek bi nokta var kargo ile gonderim yapiliyo ancak bunu karsilamiyolar

• Vıdeo da alet hızlı tepkı veriyor gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Ekranin panel kalitesi dusuk ips hic guzel degil

Garanti ise tek bi noktada var servis agi diye bisey yok tek bi nokta var kargo ile gonderim yapiliyo ancak bunu karsilamiyolar

Kullanıyor musun hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Kullanıyor musun hocam ?

Tam olarak kullanma olmasada kisa bi deneyimim oldu

• Ekran çözünürlüğü doğru mudur? Depolama yetersiz görünüyor. Yinede de yazıldığı gibi ise fena değil fiyatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ozelliklere aldanip markasiz tablet almayin sonunda colugun cocugun eline verirsiniz paraniz cope gider markali tabletlerin farki anlasiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Tek servisi var Reeder in İstanbul DTM içerisindeydi en son. Ürün özellikleri kağıt üzerindeiyi gözükse de bu ürün hariç söylüyorum genel olarak pek kaliteli bir marka değil.

Ekranları çabuk kırılmakta. Servis merdiven altı mantığıyla çalışmakta.

size tavsiyem 500 tl böyle çin tabletlerine vermektense örneğin aşağıdaki tableti(android) alın.

puan * avantajix falan uygun fiyat gayet

http://www.n11.com/lg-v500-gpad-16-gb-83-ips-tablet-P27115871
  • quote:

Orijinalden alıntı: saulu

Tek servisi var Reeder in İstanbul DTM içerisindeydi en son. Ürün özellikleri kağıt üzerindeiyi gözükse de bu ürün hariç söylüyorum genel olarak pek kaliteli bir marka değil.

Ekranları çabuk kırılmakta. Servis merdiven altı mantığıyla çalışmakta.

size tavsiyem 500 tl böyle çin tabletlerine vermektense örneğin aşağıdaki tableti(android) alın.

puan * avantajix falan uygun fiyat gayet

http://www.n11.com/lg-v500-gpad-16-gb-83-ips-tablet-P27115871

Ben de tam bunu yazacaktim. LG Gpad V500 u bu fiyata alabiliyorken bu fiyata Reeder biraz macera olur.. Fiyatina gore cok guzel ve sorunsuz bir tablet V500

• Androidli cihaz alacak olduktan sonra alternatifler var zaten, önemli olan bildiğimiz normal tam sürüm Windows ile gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

Androidli cihaz alacak olduktan sonra alternatifler var zaten, önemli olan bildiğimiz normal tam sürüm Windows ile gelmesi.

Fiyatina gore zaten cok iyi hocam o konuda suphe yok ancak markadan kaybediyor...Reeder kullanip memnun olani gormedim..Ya da bu urunu kullanip onyargimizi kiracak bir arkadasimiz varsa o anlatsin urunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: runic

Androidli cihaz alacak olduktan sonra alternatifler var zaten, önemli olan bildiğimiz normal tam sürüm Windows ile gelmesi.

Fiyatina gore zaten cok iyi hocam o konuda suphe yok ancak markadan kaybediyor...Reeder kullanip memnun olani gormedim..Ya da bu urunu kullanip onyargimizi kiracak bir arkadasimiz varsa o anlatsin urunu...

Açıkçası markaya ilk günlerinde forumda yaptıkları gizli reklam çalışmaları yüzünden benim de antipatim var. Ama cihaz gerçekten sorunsuzsa ucuz laptop arayanlara bile önerilebilir. Netbookların ilk çıktıkları zamandan beri piyasada bu kadar ucuz Windows'lu cihaz olmadı.

• Aman diyim alırken servisinin çok kötü olduğunu bilerek alın. Türkiye de tek bir servisi var ve servis süresi bazen çok uzun bazen çok kısa sürüyor. Ürünun dokunmatiği bozuldu servise yolladık 3gün sonra geri yolladılar dokunmatik çalışıyordu eve geldik falan bu sefer kamera çalışmıyor. Ertesi gün tekrar yolladık 1ay sonra geldi çizik doluydu.

Bimeks'te çalışan arkadaş bile bıkmış artık reeder ürünlerini servise yollamaktan ve bir tane ürünü sağlam yollamışlar fabrika çıkışı hatasıyla ama geri geldiğinde ekranı çatlak doluymuş falan filan. Lanet ediyorum aldığım güne

Ürünün özelliklerine aldandım ama 200liralık tabletlerin servisi daha ilgildir..
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Şekil zaten ofsayt . Bu ürünün aynı kasa android versiyonu vardı A8 olması gerek. Bayağı incelemiştim . iPad Mini Copy-Paste resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorr8

Aman diyim alırken servisinin çok kötü olduğunu bilerek alın. Türkiye de tek bir servisi var ve servis süresi bazen çok uzun bazen çok kısa sürüyor. Ürünun dokunmatiği bozuldu servise yolladık 3gün sonra geri yolladılar dokunmatik çalışıyordu eve geldik falan bu sefer kamera çalışmıyor. Ertesi gün tekrar yolladık 1ay sonra geldi çizik doluydu.

Bimeks'te çalışan arkadaş bile bıkmış artık reeder ürünlerini servise yollamaktan ve bir tane ürünü sağlam yollamışlar fabrika çıkışı hatasıyla ama geri geldiğinde ekranı çatlak doluymuş falan filan. Lanet ediyorum aldığım güne

Ürünün özelliklerine aldandım ama 200liralık tabletlerin servisi daha ilgildir..

Eski bir teknoloji mağazası çalışanı olarak söylüyorum zaten :) Casper dahil yaklaşmayınüzülürsünüz.

Ah Onyo ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saulu -- 6 Eylül 2014; 1:06:57 >

• quote:

quote:

quote:

Kullanıyor musun hocam ?

@AlphaScramble'a reeder W8i modelimiz henüz satışa çıkmamışken cihazımızı nasıl test ettiğini sormak isteriz.

İnsanları yanlış yönlendirerek çalıştığı ya da taraftarı olduğu firmadan ne gibi bir çıkar sağladığını bilemiyoruz elbette. Ancak forum kullanıcılarına verdiği bu yalan bilgilendirmeden ötürü de forum yönetiminden gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz.

• Çin malı ucuz windows tabletlere benziyo. Özellik olarak birebir aynısını görmüştüm. Bi bakayım. Muhtemelen tipi de aynıdır. Ordan gelip üstüne reeder yazılıyodur.

Düzenleme : İlk etapta bunu buldum :http://tr.aliexpress.com/item/2014-hot-sale-china-brand-tablet-Onda-V975W-Window-8-1-Intel-3735-Quad-Core-Tablet/2013505458.html

Düzenleme : Arkadaşlar kasa hep aynı , sadece özellikler değişiyo çin malı windows 8 tabletlerde. Bu da başka bi örnek mesela :http://tr.aliexpress.com/item/Tablet-8-inch-Intel-Atom-BayTrail-T-Z3735G-Quad-core-2MP-Front-5MP-Rear-Camera-windows/2006192087.html . Dikkat ederseniz reeder tabletle paylaştığım örneklerin kasaları birebir aynı. Ben olsam o kadar para verip servisi olmadığı söylenen bi markadan alacağıma aliepresste satılan tabletlerde denerim şansımı.

Son düzenleme : Birebir aynı tableti buldum :http://tr.aliexpress.com/item/Onda-V975m-Tablet-pc-Amlogic-M805-Quad-Core-2-0GHz-64bit-RAM-2GB-ROM-32GB-9/1551421465.html . Çin malı tablet aldığınızı bilerek alın. Gerisi size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 26 Eylül 2014; 18:34:04 >

• lenovo İngiliz markasi mi

arti reeder in servisinden memnun degilim. kirilan ekranimi degistirirken on kamerayi bozdular. a7s ips den genelde memnunum.

arti windows 8 tabletlerde dock klawyeli kalemli modelleri tercih etmek daha dogru olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

quote:

quote:

quote:

Kullanıyor musun hocam ?

@AlphaScramble'a reeder W8i modelimiz henüz satışa çıkmamışken cihazımızı nasıl test ettiğini sormak isteriz.

İnsanları yanlış yönlendirerek çalıştığı ya da taraftarı olduğu firmadan ne gibi bir çıkar sağladığını bilemiyoruz elbette. Ancak forum kullanıcılarına verdiği bu yalan bilgilendirmeden ötürü de forum yönetiminden gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz.

W8i modelinden bahsetmiyorun arkadasim ben

Diz mesafesinden kisa yere dusup ekrani bozulan tabletlerinizden bahsetiyorum

İstanbulda tek olan ve kargoyla gonderimde ucret isteyen siz bunlardan neden bahsetmediniz ???

İps ekran diye taktiginiz kirec gibi ekranlardan bahsetsenize????

W8i cikmamismis cimarmayin zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.