Şimdi Ara

Reeder p13 blue max yedek parça bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.

Başlıkta da belirttiğim gibi p13 blue max modelinin ekranı kırıldığı için servise göndermeden kendim değişim yapmak istiyorum ancak hiç bir yerde ekran bulamadım, bir alt modeli olan p13 blue (max olmayan) nun bir çok internet mağazasında yedek parçaları bulunmasına rağman bu modelin reederin kendisiyle iletişim kurmama rağmen ki zahmet edip dönüşte yapmadılar hiç bir yerde bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek bilgisi olan varsa memnun olurum.

• Merhabalar, cihazınız için ekte paylaşmış olduğum KVK teknik servis şubelerinden 30 dakikada hızlı hizmet alarak tamir ettirebilir veya sıfır cihaz ile değişim yapabilirsiniz. Numaranızı paylaşırsanız direkt sizinle iletişime geçerek destek olabiliriz. Bunun dışında da bizimle her zaman 08508117333 numaralı hattı arayarak talebinizi bırakabilir veya whatsapptan canlı destek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamzeK94 -- 8 Ocak 2021; 17:55:29 >

• Hocam merhabalar umarım görürsünüz mesajı. Şu anki telefonum bozulduğu için uygun bir model arıyorum, kağıt üzerinde cihaz f/p ürünü kesinlikle. Siz kullanan biri olarak ne düşünürsünüz. Parça sorununu çözebildiniz mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.